Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Sundsvall

Bestil overnatning på First Hotel Strand i Sundsvall og vælg mellem 203 flotte værelser. På First Hotel Strand ved centralstationen kan du vælge mellem forskellige værelsestyper som enkeltværelse, dobbeltværelse, familieværelse og suite. Vi kan tilbyde værelser, som dækker de fleste behov, og vores personale strækker sig langt for at opholdet ved centralstationen skal blive perfekt. Alle værelser er røgefrie og har behagelige senge, badekar/bruser, minibar og gratis WiFi. De fleste værelser har også air condition, TV og telefon. Som gæst på First Hotel Strand kan du få adgang til motionslokale, bar og restaurant. Morgenmad er inkluderet.

Værelsesudvalg og priseksempel

Economy Queen, fra 800 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 13 m²
Vores Economy-Queen værelser er 13 m² store. De er nyrenoverede med flot nyt design og lyse badeværelser. I værelserne finder du en 160 cm bred Jensen-seng til 1-2 personer. Alle værelser er ikke-ryger og har gratis WiFi. Værelserne egner sig til 1-2 personer.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred Jensen-seng til 1-2 personer.

Standard Enkelt, fra 708 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Vores Standard Enkeltværelser er 15 m² og har udsigt mod en stille gårdhave. I værelset finder du en 140 cm bred seng fra Jensen og et værdiskab. Alle værelser er røgfrie og har gratis WiFi.
Seng og kapacitet
En 140 cm bred seng fra Jensen.

Standard Dobbelt, fra 1.008 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Vores helt nyrenoverede Standard Dobbeltrum er mellem 18 – 20 m² og har et lækkert nye design. I værelserne finder du en 18 cm bred Jensen-seng, lænestole samt et lyst badeværelse. Værelserne ligger vendt mod havnen og nogle af dem byder på en smuk havudsigt. Alle værelser er ikke-ryger og har gratis WiFi. Værelserne passer til 2 personer.
Seng og kapacitet
Værelserne passer til 2 personer.

Standard Familie, fra 1.494 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
20 – 25 m² stort familieværelse med en 180 cm seng fra Jensen. Værelset har en åben planløsning og en sovesofa med plads til et barn. Alle værelser er ikke-ryger og har gratis WiFi. Værelserne passer til 2 voksne og 1 barn. Krybbe er tilgængelig ved behov.
Seng og kapacitet
En 180 cm seng fra Jensen og en sovesofa med plads til to børn.

Superior Dobbelt, fra 920 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Vores rummelige Superiorværelser er 18 – 20 m² store og moderne indrettet med komfort i fokus. Alle værelserne er indrettet med en 160 – 180 cm stor Jensen-seng der garanteret giver dig en god nats søvn. Derudover finder ud også et fladskærms-tv, køleskab og værdiskab i værelset. Alle værelser er ikke-ryger og har gratis WiFi.
Seng og kapacitet
En 160 – 180 cm stor Jensen-seng.

Juniorsuite, fra 2.112 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Nyd et luksuriøst ophold i vores rummelige og nyrenoverede Juniorsuiter på 25 m² med sauna. Suiterne er indrettet i et lækkert design og har et opholdsområde med en sofa og lyse badeværelser med duo-badekar. Du finder også en 180 cm bred Jensen-seng og en blød badekåbe. Alle værelserne er ikke-ryger og har gratis WiFi. Rummet passer til 2 personer.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred Jensen-seng.

Suite, fra 2.880 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 45 m²
Vores 45 m² store suite er ekstra luksuriøs og har en flot udsigt ud over havnen. Suiten er opdelt i to rum; en opholdsstue med sofa og et soveværelse med en 180 cm bred justerbar YouBed-seng. Her finder du også et stort badeværelse med privat sauna. Alle værelser er ikke-ryger og har gratis WiFi.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred justerbar YouBed-seng.