Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Bo på First Hotel Strand i Sundsvall

Bestil overnatning på First Hotel Strand i Sundsvall. Hotellet har 203 værelser, hvor 110 af værelserne er blevet renoveret for nylig. Flere af værelserne har udsigt over havet og Sundsvalls bro. Når du bor hos os, har du også gratis adgang til træning og sauna.

Værelsesudvalg og priseksempel

Economy Queen, fra 419 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 13 m²
Vores Economy-Queen værelser er 13 m² store. De er nyrenoverede med flot nyt design og lyse badeværelser. I værelserne finder du to 80 cm Jensen-senge skubbet sammen. Alle værelser er ikke-ryger og har gratis WiFi.
Seng og kapacitet
To 80 cm Jensen-senge skubbet sammen.

Standard Enkelt, fra 560 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Vores Standard Enkeltværelser er 15 m² og har udsigt mod en stille gårdhave. I værelset finder du en 140 cm bred seng fra Jensen og et værdiskab. Alle værelser er røgfrie og har gratis WiFi.
Seng og kapacitet
En 140 cm bred seng fra Jensen.

Standard Dobbelt, fra 810 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Vores helt nyrenoverede Standard Dobbeltrum er mellem 18 – 20 m² og har et lækkert nye design. I værelserne finder du to 90 cm Jensen-senge skubbet sammen, lænestole samt et lyst badeværelse. Værelserne ligger vendt mod havnen og nogle af dem byder på en smuk havudsigt. Alle værelser er ikke-ryger og har gratis WiFi.
Seng og kapacitet
Udstyret med to 90 cm Jensen-senge skubbet sammen.

Standard Familie, fra 1.093 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
20 – 25 m² stort familieværelse med to 90 cm Jensen-senge skubbet sammen. Værelset har en åben planløsning og en sovesofa med plads til et barn. Alle værelser er ikke-ryger og har gratis WiFi. Værelserne passer til 2 voksne og 1 barn. Krybbe er tilgængelig ved behov.
Seng og kapacitet
To 90 cm Jensen-senge skubbet sammen og en sovesofa med plads til to børn.

Superior Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Vores rummelige Superiorværelser er 18 – 20 m² store og moderne indrettet med komfort i fokus. Alle værelserne er indrettet med enten to 80 cm eller 90 cm Jensen-senge skubbet sammen. Derudover finder ud også et fladskærms-tv, køleskab og værdiskab i værelset. Alle værelser er ikke-ryger og har gratis WiFi.
Seng og kapacitet
Enten to 80 cm eller to 90 cm Jensen-senge skubbet sammen.

Juniorsuite, fra 1.110 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Nyd et luksuriøst ophold i vores rummelige og nyrenoverede Juniorsuiter på 25 m² med sauna. Suiterne er indrettet i et lækkert design og har et opholdsområde med en sofa og lyst badeværelse med duo-badekar. Du finder også to 90 cm Jensen-senge skubbet sammen og en blød badekåbe. Alle værelserne er ikke-ryger og har gratis WiFi.
Seng og kapacitet
To 90 cm Jensen-senge skubbet sammen

Suite, fra 1.410 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 45 m²
Vores 45 m² store suite er ekstra luksuriøs og har en flot udsigt ud over havnen. Suiten er opdelt i to rum; en opholdsstue med sofa og et soveværelse med to 90 cm Jensen-senge skubbet sammen. Her finder du også et stort badeværelse med privat sauna. Alle værelser er ikke-ryger og har gratis WiFi.
Seng og kapacitet
To 90 cm Jensen-senge skubbet sammen.
Book