Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Bo på First Hotel Strand i Sundsvall

Bestil overnatning på First Hotel Strand i Sundsvall. Hotellet har 203 værelser, hvor 110 af værelserne er blevet renoveret for nylig. Flere af værelserne har udsigt over havet og Sundsvalls bro. Når du bor hos os, har du også gratis adgang til træning og sauna.

Værelsesudvalg og priseksempel

Economy, Queen senge, fra 915 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 10 m²
Vores hyggelige Economy Queen værelser er 12 m² store, nyrenoverede med flot nyt design og lyse badeværelser. I værelserne finder du to 80 cm Jensen-senge skubbet sammen. Alle værelser er ikke-ryger og har gratis WiFi.
Seng og kapacitet
To 80 cm Jensen-senge skubbet sammen.

Singleværelse, fra 890 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 13 m²
Vores Singelværelser er 13 m² og har udsigt mod en stille gårdhave. I værelset finder du arbejdsplads, lænestol og en 140 cm bred seng fra Jensen. Alle værelser er røgfrie og har gratis WiFi.
Seng og kapacitet
En 140 cm bred seng fra Jensen.

Premium, King senge, fra 1.215 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Vores nyrenoverede Premium-værelser er 18 m² og har et lækkert nyt design. I værelserne finder du to 90 cm Jensen-senge skubbet sammen, lænestole samt et lyst badeværelse. Værelserne ligger i vores hovedbygning, hvor du nemt kan tage elevatoren op fra garagen til din etage. I hovedbygningen finder du også restauranten The Steakhouse, hvor morgenmaden serveres. Flere av værelsene byder på en smuk havudsigt. Alle værelser er ikke-ryger og har gratis WiFi.
Seng og kapacitet
Udstyret med to 90 cm Jensen-senge skubbet sammen.

Standard Familie, fra 1.515 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Vores Familieværelser har to 90 cm Jensen-senge skubbet sammen. Værelset har en åben planløsning og en sovesofa med plads til et barn. Alle værelser er ikke-ryger og har gratis WiFi. Værelserne passer til 2 voksne og 1 barn. Krybbe er tilgængelig ved behov.
Seng og kapacitet
To 90 cm Jensen-senge skubbet sammen og en sovesofa med plads til to børn.

Superior, Queen senge, fra 1.123 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores rummelige Superior Queen-værelser er 20 m² store. Værelserne er indrettet med arbejdsplads og sofa eller komfortable lænestole. Alle værelserne er indrettet med enten to 80 cm eller 90 cm Jensen-senge skubbet sammen. Flere av værelsene byder på en smuk havudsigt. Alle værelser er ikke-ryger og har gratis WiFi.
Seng og kapacitet
Enten to 80 cm eller to 90 cm Jensen-senge skubbet sammen.

Sauna Suite, fra 1.715 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Nyd et luksuriøst ophold i vores rummelige og nyrenoverede Saunasuiter på 25 m² og med en blød badekåbe. Suiterne er indrettet i et lækkert design og har et opholdsområde med en sofa, lænestole og lyst badeværelse med duo-badekar. Du finder også en Nespresso-maskine og to 90 cm Jensen-senge skubbet sammen. Alle værelserne er ikke-ryger og har gratis WiFi.
Seng og kapacitet
To 90 cm Jensen-senge skubbet sammen

Seaview Suite med sauna, fra 2.315 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 45 m²
Vores 45 m² store Seaview Suite med sauna har en flot udsigt ud over havnen. Suiten har en privat sauna med vinduer, og gæsterne har adgang til en gratis badekåbe. Suiten har en åben grundplan med to siddeområder. Slap af i den komfortable sofa, eller sæt dig til bords i en af rummets trendy lænestole med en kop kaffe fra Nespresso -maskinen. Suiten har to 90 cm Jensen-senge skubbet sammen. Alle værelser er ikke-ryger og har gratis WiFi.
Seng og kapacitet
To 90 cm Jensen-senge skubbet sammen.
Book