Gå til hovedindhold

First Hotel Dragonen

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

First Hotel Dragonen

TripAdvisor
Garanteret billigst online med os Pris fra 551 SEK

Nyrenoveret & centralt

First Hotel Dragonen er et familiedrevet hotel i det centrale Umeå. Vi tilbyder 94 komfortable og moderne værelser og suiter, en konferencesal for 40 personer samt en kombineret konference- og eventlokale på 240m².

Hotellet samarbejder med den velrenommerede restaurant Harriets, som i fælles lokaler serverer mad med et klassisk fundament og med øje for lokale og norrlandske traditioner.

Vi kan varm anbefale et besøg i vores dejlige wellnessområde med sauna og ”isspand” efter en dag med møder, konferencer eller andre eventyr i Umeå og omegn.

I gåafstand finder du Umeås shoppingområde, restauranter, Umeå Folkets Hus, Norrlandsoperaen samt Umeälvens smukke strandpromenade.

First Hotel Dragonen ligger 5 minutters gang fra centralstationen og 10 minutters kørsel fra lufthavnen. Gæster der ankommer i bil kan parkere i P-huset i samme ejendom som hotellet. Parkeringsbilletter kan købes i receptionen til en overkommelig pris.

Vi byder dig varmt velkommen!
Erica & Linus og personale

 • 400 m til operahuset

 • 20 m til parkering

 • 5,5 km til Umeå lufthavn

 • 400 m til Umeå centralstation

Faciliteter

 • Restaurant

  Restaurant & bar

  Harriets er First Hotel Dragonens nye restaurantkoncept.

  En skøn oase i Umeå, hvor vi ønsker, at vores gæster skal have en dejlig aften med mad, gode drikkevarer og godt selskab.

Offers

 • Hack logo

  HACK Harriets Comedy Club

  First Hotel Dragonen in Umeå and Harriets launches a new exciting collaboration with stand-up artist Erik Moberg born from Åsele.

  Book pakke From 1095,- SEK
tradeDoubler