Gå til hovedindhold

Kiruna

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel E10 Kiruna | Oplevelser i Lapland

 • Oplev midnatssolen, nordlyset, Sveriges højeste fjeld og dybeste mine, og meget mere. Velkommen til vores hotel i Kiruna, Hotel E10 Kiruna by First Hotels, i Norrbotten. Hotellet, som er beliggende i kort afstand fra Kiruna Lufthavn og tæt på centrum, er et glimrende udgangspunkt, hvis du ønsker at tage på eventyr og opdagelse i Lapland og det nordlige Sverige. Området byder på flere attraktioner og aktiviteter for både børnefamilier, naturentusiaster, forretningsrejsende og virksomheder, der søger aktive konferencer med muligheder for friluftsliv. Benyt lejligheden til at køre hundeslæde, gå på jagt efter nordlyset eller oplev friheden på en snescootersafari i den snedækkede vildmark.

  Andre populære destinationer og oplevelser i Kiruna er LKAB Visitor Center, hvor man kan besøge en jernmalmmine 540 meter under jordoverfladen, rumraketbasen Esrange Space Center samt det fascinerende ishotel i Jukkasjärvi. Norrbotten er også hjemsted for Sveriges højeste fjeld, Kebnekaise, den smukke bjergsø, Trollsjön, og Abisko Nationalpark. Overvejer du at vandre langs den spektakulære Kungsleden-rute mellem Abisko og Nikkaluokta, eller måske besøge grænseposten mellem Sverige, Finland og Norge (Treriksröset), er vores hotel i Kiruna et perfekt stop på vejen. Holder du ferie med autocamper, tilbyder hotellet desuden pladser med elforsyning samt mulighed for toilet og bad.

Vores hoteller i Kiruna

 • Facade på Hotel E10 Kiruna. Bilde.
  Lastvägen 9, 981 38 Kiruna
  Book værelse
  Hotel E10 by First Hotels er et perfekt udgangspunkt, hvis du ønsker at opleve Kiruna, Lapland og det nordlige Sverige. Hotellet ligger 8 minutter i bil fra Kiruna Lufthavn og 5 minutter fra Kiruna centrum. Fra hotellet er der kort vej til ishotellet i Jukkasjärvi, LKAB-jernminen og Esrange Visitor Center.

  Hotellet har 43 værelser, 2 konferencelokaler og tilbyder gratis sauna til overnattende gæster. Benyt lejligheden til at booke en hundeslæde- eller snescootersafari og oplev nordlyset, mens...