Gå til hovedindhold

Sundsvall

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel og oplevelser i Sundsvall

  • Med sin kystnære beliggenhed i Bottenbugten i det centrale Sverige er Sundsvall på mange måder perfekt placeret. Herfra er der lige langt til Umeå og Stockholm, og du finder naturskønne oplevelser inden for kort rækkevidde. First Hotels har et hotel i Sundsvall, First Hotel Strand.

    First Hotel i Sundsvall ligger tæt på populære attraktioner og andre oplevelser. Husk at besøge Himlabadet med vandland og afslappende spa. Du kan også drage op på Södra Stadsberget til skiløb og nyde den fantastiske udsigt eller tage en tur i oplevelsescentret Stenstan Visitor Center. Hvis du er til shopping, så kan vi anbefale butikkerne i centrum foruden Norrlands største indkøbscenter Birsta City. Her finder du mere end 90 butikker samt restauranter og caféer fordelt på 2 etager.

Vores hoteller i Sundsvall

  • Strandgatan 10, 852 31 Sundsvall
    Book værelse
    Velkommen til First Hotel Strand i Sundsvall. Føl dig hjemme i et af vores 203 hotelværelse og sov skønt i vores Jensensenge. 110 af vores hotelværelser er nyligt blevet renoveret og flere af rummene har udsigt ud over havet og Sundsvall broen. Hotellet er perfekt for dig der rejser alene, som et par, med familie eller dit idrætshold.