Gå til hovedindhold

Grønland

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hoteller i Grønland | Oplevelser i Aasiaat, Ilulissat, Nuuk, Sisimiut

 • Velkommen til Grønland - dit arktiske eventyr begynder her. Vi tilbyder fire hoteller på Grønland i byerne Aasiaat, Ilulissat, Nuuk og Sisimiut på øens vestkyst. Hotellerne er nemmest tilgængelige via indenrigsflyvninger, og lufthavnene tilbyder både biludlejning og shuttlebusser. Hotellerne har gratis parkering med opladningsstationer til elbiler.

  Benyt lejligheden til at opleve hval- og havsafarier i Diskobugten nord for Polarcirklen, tage på skiture og snescooterture i de vidtstrakte vinterlandskaber, køre hundeslæde som inuitterne har gjort i århundreder, eller udforske landskabet med helikoptersightseeing. Grønlands fascinerende natur har meget at byde på, og fra vores hoteller på Grønland er du altid tæt på arktiske oplevelser. Hvis du vælger at bo på et hotel i Nuuk, Grønlands hovedstad, anbefaler vi en byvandring, hvor du kan lære mere om byens historie og udforske dens seværdigheder.

Vores hoteller i Grønland

 • Hotel Lejlighed Hotel Søma Aasiaat. Bilde.
  Sammiarneq 9, 3950 Grønland
  Book værelse
  Hotel SØMA Aasiaat – First Partner ligger direkte ud til Diskobugten på Vestkysten av Grønland. Fra vinduet i dit hotelværelse eller fra hotellets terrasse kan du være heldig at se hvaler i leg.

  Hotellet tilbyder moderne og komfortable værelser, loungeområde, mødelokaler, cafeteria og bar, og har døgnåpen reception.

  Dit arktiske eventyr i Aasiaat byder på store naturoplevelser både sommer og vinter. Hotellet har egen bådplads og er et perfekt udgangspunkt for hundeslædekørsel, vandreture,...
 • Hotelværelse SOMA Sisimiut. Billede.
  Frederik den IX’s Plads, 3911 Grønland
  Book værelse
  Hotel SØMA Sisimiut – First Partner tilbyder 32 komfortable værelser, hvoraf et enkelt er familieværelse. Hotellet er roligt og centralt beliggende i Sisimiut lige overfor Sisimiut Museum og er det perfekte udgangspunkt for vandreture langs Arctic Circle Route og sejlture rundt om Grønland.

  Hotel SØMA Sisimiut tilbyder en udendørs arktisk spa med spabad og sauna. Hotellets cafeteria og bar er åben hver dag indtil kl. 22:00. Hotellet tilbyder også mountainbike-udlejning.

  Er du interesseret i...
 • Superior Dobbeltværelse Hotel Søma Nuuk. Bilde.
  Marinevej 3, 3900 Grønland
  Book værelse
  Hotel SØMA Nuuk – First Partner ligger en kort gåtur fra det centrale Nuuk med byens museer og historiske kolonihavn tæt på. Hotellet tilbyder moderne og komfortable værelser og har en arktisk spa med spabad og sauna til udendørs velvære. Hotellets restaurant serverer morgenmad samt retter tilberedt med grønlandske råvarer. Hotellet har også et loungeområde, terrasse og gratis WiFi overalt. Receptionen har døgnåbent.

  Nuuk tilbyder fantastiske naturoplevelser året rundt, såsom randonee-ski,...
 • Hotel Søma Ilulissat oversigt. Bilde.
  Nuussuattaap Aqq. 2, 3952 Grønland
  Book værelse
  Hotel SØMA Ilulissat – First Partner er beliggende på det højeste punkt i byen omgivet af åben natur og med fejende udsigt over ishavet. De moderne og komfortable værelser er forbundet med en svalegang og byder alle på udsigt til enten ishavet eller fjeldene. Hotellet har også en penthouse-hotellejlighed med eget køkken. Morgenmad serveres på hotellets restaurant, der har egen terrasse med udsigt. Hotellet har desuden mødelokaler.

  Ilulissat er berømt for sin spektakulære Isfjord, der er...