Gå til hovedindhold

Härnösand

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Härnösand

Hvis du rejser langs Höga Kusten og søger hotel i centrum af Härnösand, så har First Hotel Stadt en god beliggende. Hotellet ligger lige ved kanalen, og flere af værelserne har udsigt over havnen. Ankommer du med tog eller bus, ligger hotellet en kort gåtur fra Härnösand station, og for rejsende med børn er der blot et par minutters gang fra hotellet til Technichus Science Center. Blandt de øvrige populære attraktioner i Härnösand findes Hemsö-fæstning, Murberget-museet og Höga Kusten-broen lidt uden for centrum.

First Hotel i Härnösand er et populært konferencehotel med moderne konference- og mødelokaler. Hotellet tilbyder forskellige mødepakker til både hel- og halvdagskonferencer. Men hotellet er lige så velegnet til børnefamilier på ferie eller eventyrlystne rejsende, da kystområdet langs Höga Kusten er perfekt til naturaktiviteter som vandreture, fiskeri, kajak og andre udendørsoplevelser.

Vores hoteller i Härnösand

  • facade
    Skeppsbron 9, 871 30 Härnøsand
    Book nu!
    First Hotel Stadt er et komfortabelt hotel centralt i Härnösand. Byen tilbyder en bred vifte af udendørsaktiviteter såvel sommer som vinter. Der er fine muligheder for skitur, klatring, skøjter, padling og meget mere. Vores delikate morgenmadsbuffét serveres i morgenmadssalen, som har en fantastisk udsigt over havnen.

    Velkommen til First Hotel Stadt i Härnösand.

tradeDoubler