Gå til hovedindhold

Härnösand

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Härnösand

  • Hvis du rejser langs Höga Kusten og søger hotel i centrum af Härnösand, så har First Hotel Stadt en god beliggende. Hotellet ligger lige ved kanalen, og flere af værelserne har udsigt over havnen. Ankommer du med tog eller bus, ligger hotellet en kort gåtur fra Härnösand station, og for rejsende med børn er der blot et par minutters gang fra hotellet til Technichus Science Center. Blandt de øvrige populære attraktioner i Härnösand findes Hemsö-fæstning, Murberget-museet og Höga Kusten-broen lidt uden for centrum.

    First Hotel i Härnösand er et populært konferencehotel med moderne konference- og mødelokaler. Hotellet tilbyder forskellige mødepakker til både hel- og halvdagskonferencer. Men hotellet er lige så velegnet til børnefamilier på ferie eller eventyrlystne rejsende, da kystområdet langs Höga Kusten er perfekt til naturaktiviteter som vandreture, fiskeri, kajak og andre udendørsoplevelser.

Vores hoteller i Härnösand

  • restaurant
    Skeppsbron 9, 871 30 Härnøsand
    Book værelse
    First Hotel Stadt ligger praktisk i det centrale Härnösand. Med sin beliggenhed ved vandet og 5 minutters gang til tog- og busstationen er hotellet attraktivt for både forretningsrejsende og eventyrlystne turister, der udforsker Sveriges kystlandskab Höga Kusten. Besøg Västanåfallet, et af de højeste vandfald i Sverige, eller stranden ved Smitingen Havbad, der er en af de absolut bedste. Er du til biler og spiritus, er bilmuseet og den prisvindende ginproducent, Härnö Gin et must på din liste,...