Gå til hovedindhold

First Hotel Planetstaden

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

First Hotel Planetstaden

Konference, spa og hotel tæt på centrum i Lund

First Hotel Planetstaden ligger tæt på centrum i Lund en kort afstikker fra E22. Hotellet byder på 195 komfortable værelser samt studiolejligheder til langtidsophold, et førsteklasses fitnesscenter, en luksuriøs spa med fantastisk udsigt, en restaurant samt fremragende konferencefaciliteter.

Forretningsrejsende kan nemt og hurtigt nå Ideon Science Park, ESS (European Spallation Source), MAX IV-laboratoriet, Lunds Tekniske Højskole og Skånes Universitetshospital i Lund. Benyt også lejligheden til at besøge populære attraktioner som Lund Domkirke, Lunds Botanisk Have, Kulturen i Lund frilandsmuseum samt vandlandet Högevall. Både WiFi og morgenmad er naturligvis inkluderet i værelsesprisen.

 • Morgenmad indgår
 • Gratis WiFi
 • Spa, sauna & fitness
 • Konferencefaciliteter
 • Langtidsophold

Events

 • august 2024

Map pin icon Dalbyvägen 38, 224 60 Lund

 • 2,1 km til Lund Centralstation

 • 25 min til Malmö Airport

 • 1,7 km til Lund Domkirke

 • 4,6 km til ESS

Book møde og konference i Lund

Book dit næste møde eller konference i Lund hos os. På hotellet finder du 3 konference- og mødelokaler med plads op til 42 deltagere.

First Hotel Planetstaden er strategisk placeret i Skåne for aktive konferencer. Med bil fra Malmø tager det kun 15 minutter at nå os, og fra Storkøbenhavn samt Københavns Lufthavn kun 35 minutter. Inden for kort afstand ligger også Ideon Science Park, ESS (European Spallation Source) og MAX IV-laboratoriet, Lunds Tekniske Højskole og Skånes Universitetshospital i Lund.

Ankommer du med bybus, er der stoppested lige uden for hotellet, og Lund centrum ligger inden for gåafstand fra hotellet. Vi sikrer, at du og dine kollegaer får den bedst mulige konference- eller mødeoplevelse med fremragende service.

Send os en forespørgsel

 • Mødelokale 1

  20 personer

  Konferencelokale med panoramaudsigt over Lund og store dele af Øresund. På syvende etage finder du vores 46 m² store mødelokale med plads til 20 personer.

  Lokalet er udstyret med den nyeste teknologi, Smart TV, professionelt lydsystem og whiteboard. Her skaber det naturlige dagslys og udsigten en inspirerende atmosfære til kreative og effektive møder.

  Lokalet giver mulighed for flere fleksible løsninger til indretning, alt efter dine og dine kollegaers ønsker og behov.

 • Dejligt mødelokale på Planetstaden. Bilde.

  Mødelokale 2

  42 personer

  Hotellets største konferencelokale er på 80 m² og har plads til 42 personer i superlækre lænestole med skrivebord (biografopstilling).

  Lokalet er indrettet med topmoderne udstyr herunder belysning og av-teknologi. Der er desuden gæstestyret klimaanlæg og CO2-styret ventilation for det bedst mulige indeklima.

 • Dejligt mødelokale på Planetstaden. Bilde.

  Mødelokale 3

  10 personer

  Mødelokale 3 er 30 m² stort og er designet til bestyrelsesmøder med op til 10 deltagere.

  Lokalet er særdeles velegnet til mere uformelle møder og samtaler i små grupper.

Tilbud

 • Dejlig swimmingpool på First Hotel. Bilde.

  Spa-pakke med hotelovernatning i Lund

  Nyd et skønt hotelophold med spa i Lund. På hotellets syvende etage finder du vores luksuriøse spa med massagepool, spabad og afslapningsområde. Overnatning, morgenmad,2 retters middag, badekåbe & hjemmesko samt gratis WiFi er også inkluderet i pakken.

  Book pakke Fra SEK 1534 pr person pr nat