Gå til hovedindhold

Örebro

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Örebro

 • Er du på udkig efter et hotel i Örebro? Vores hoteller, First Hotel Örebro og City Center Hotel Örebro First Partner Collection, passer godt. Begge hoteller ligger tæt på Örebro Centralstation, og der er gåafstand til populære seværdigheder som Örebro Slot, Wadköping Friluftsmuseum (opkaldt efter forfatteren Hjalmar Bergmans fiktive by), udsigtstårnet og vandtårnet Svampen samt eventyrsvømmebadebyen Lost City, der har nogle af Sveriges længste vandrutsjebaner. Perfekt til familieeventyr, med andre ord. Hvis du deltager i en konference, kongres eller koncert, er Conventum inden for rækkevidde med en kort gåtur.

  Sørg også for at besøge den naturskønne Stadsparken, mens du er her. Lad dig fortrylle af den fredelige passage af floden Svartån gennem byens centrum eller tag en bådtur på den smukke sø Hjälmaren, når du bor på et af vores hoteller i Örebro.

Vores hoteller i Örebro

 • Morgenmad værelse. Billede.
  Järnvägsgatan 22, 70362 Örebro
  Book værelse
  City Central Hotel Örebro - First Partner Collection er bekvemt beliggende i Örebro, 2 minutter fra Universitetshospitalet og 5 minutters gang fra Örebro Centralstation. Hotellet har 65 moderne værelser med nyrenoverede badeværelser med bruser samt tv og gratis WiFi.

  Fra hotellet tager det kun 5 minutter at gå til Örebro Slot, og hvis man ønsker at opleve panoramaudsigter over byen, er et besøg i vandtårnet Svampen et must. For familier, der besøger Örebro, anbefaler vi vandlandet Lost City,...
 • First Hotel Örebro
  Storgatan 24, 703 61 Örebro
  Book værelse
  First Hotel Örebro har en central, men stadig rolig beliggenhed i Örebro, tæt på banegården. Uanset om du er i byen som turist eller er på forretningsrejse, får du en god nattesøvn på et af vores 71 unikt designede værelser. Hvis du foretrækker en af vores suiter, kan du forkæle dig selv med privat sauna og jacuzzi. I vores hyggelige lobbybar tilbyder vi drikkevarer og lette måltider, herunder vores populære hjemmelavede lasagne.

  Hotellet ligger tæt på seværdigheder såsom Örebro slot,...