Gå til hovedindhold

Örebro

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Örebro

Er du på udkig efter hoteller i nærheden af Örebro Centralstation eller et hotel med jacuzzi på værelset, så er First Hotel Örebro lige hvad du søger. Vores hotel i Örebro er beliggende tæt på stationen og tilbyder suiter med jacuzzi og sauna. Fra hotellet er der en kort gåtur til Örebro Slot, og skal du deltage i en konference eller kongres, eller skal du til koncert, så er Conventum inden for rækkevidde for dem med raske ben.

Populære seværdigheder og attraktioner i Örebro omfatter Wadköpings friluftsmuseum, der deler navn med bysbarnet Hjalmar Bergman’s fiktive by, det mægtige vandtårn Svampen og badelandet Lost City med nogle af Sveriges længste vandrutschebaner. Perfekt til familieeventyr.

Husk også at besøge den naturskønne Stadsparken og lade dig fortrylle af floden Svartån som smyger sig gennem bycentret eller tag en tur med en af bådene på den smukke sø Hjälmaren, når du bor på First Hotel i Örebro.

Vores hoteller i Örebro

  • Suite
    Storgatan 24, 703 61 Örebro
    Book nu!
    First Hotel Örebro har en central, men stadig rolig beliggenhed i Örebro, tæt på banegården. Uanset om du er i byen som turist eller er på forretningsrejse, får du en god nattesøvn på et af vores 71 unikt designede værelser. Hvis du foretrækker en af vores suiter, kan du forkæle dig selv med privat sauna og jacuzzi. I vores hyggelige lobbybar tilbyder vi drikkevarer og lette måltider, herunder vores populære hjemmelavede lasagne.

    Hotellet ligger tæt på seværdigheder såsom Örebro slot,...