Gå til hovedindhold

Ørebro

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Örebro

Er du på udkig efter hoteller i nærheden af Örebro Centralstation eller et hotel med jacuzzi på værelset, så er First Hotel Örebro lige hvad du søger. Vores hotel i Örebro er beliggende tæt på stationen og tilbyder suiter med jacuzzi og sauna. Fra hotellet er der en kort gåtur til Örebro Slot, og skal du deltage i en konference eller kongres, eller skal du til koncert, så er Conventum inden for rækkevidde for dem med raske ben.

Populære seværdigheder og attraktioner i Örebro omfatter Wadköpings friluftsmuseum, der deler navn med bysbarnet Hjalmar Bergman’s fiktive by, det mægtige vandtårn Svampen og badelandet Lost City med nogle af Sveriges længste vandrutschebaner. Perfekt til familieeventyr.

Husk også at besøge den naturskønne Stadsparken og lade dig fortrylle af floden Svartån som smyger sig gennem bycentret eller tag en tur med en af bådene på den smukke sø Hjälmaren, når du bor på First Hotel i Örebro.

Vores hoteller i Ørebro

  • Suite
    Storgatan 24, 703 61 Örebro
    Book nu!
    First Hotel Örebro er et centralt beliggende hotel i Ørebro. Hotellet ligger en kort gåtur fra både togstationen og slottet. Alle vores 71 værelser er unikt indrettede og designet i klassisk og moderne stil. Vores to suiter har deres egen private sauna og boblebad. First Hotel Örebro er miljøcertificeret af Svensk Miljöbas. I hotellets reception sælger vi parkeringsbilletter med rabat til den nærliggende parkeringsgarage. Du finder også kommunale parkeringspladser tæt på hotellet.

    I vores hyggelige lobbybar tilbyder vi enklere madretter heriblandt hjemmelavet lasagne. I baren kan du købe øl, vin og drinks. Kaffe og te er gratis for alle vores gæster. Vi har tre konference- og mødelokaler for op til 45 personer. Vores konferencelokaler er moderne og indeholder al udstyr som en effektiv konference kræver. First Hotel Örebro fokuserer meget på personlig service og er værdsat af både forretningsrejsende og turister, der søger et hotel med personlig, skøn og afslappet atmosfære.

tradeDoubler