Gå til hovedindhold

Örebro

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Örebro

 • Er du på udkig efter et hotel i Örebro? Da passer City Center Hotel Örebro - First Partner Collection, godt. Hotellet ligger tæt på Örebro Centralstation, og der er gåafstand til populære seværdigheder som Örebro Slot, Wadköping Friluftsmuseum (opkaldt efter forfatteren Hjalmar Bergmans fiktive by), udsigtstårnet og vandtårnet Svampen samt eventyrsvømmebadebyen Lost City, der har nogle af Sveriges længste vandrutsjebaner. Perfekt til familieeventyr, med andre ord. Hvis du deltager i en konference, kongres eller koncert, er Conventum inden for rækkevidde med en kort gåtur.

  Sørg også for at besøge den naturskønne Stadsparken, mens du er her. Lad dig fortrylle af den fredelige passage af floden Svartån gennem byens centrum eller tag en bådtur på den smukke sø Hjälmaren, når du bor på hotel i Örebro.

Vores hoteller i Örebro

 • Fin modtagelse. Bilde.
  Järnvägsgatan 22, 70362 Örebro
  Book værelse
  City Central Hotel Örebro - First Partner Collection er bekvemt beliggende i Örebro, 2 minutter fra Universitetshospitalet og 5 minutters gang fra Örebro Centralstation. Hotellet har 65 moderne værelser med nyrenoverede badeværelser med bruser samt tv og gratis WiFi.

  Fra hotellet tager det kun 5 minutter at gå til Örebro Slot, og hvis man ønsker at opleve panoramaudsigter over byen, er et besøg i vandtårnet Svampen et must. For familier, der besøger Örebro, anbefaler vi vandlandet Lost City,...