Gå til hovedindhold

Kramfors

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Konferencehotel i Kramfors med gratis parkering

Leder du efter hotel i Kramfors, så har konferencehotellet First Hotel Kramm en perfekt beliggenhed. Hotellet ligger 300 meter fra rejsecentret Kramfors station og tilbyder konferencelokaler for op til 250 personer i det største lokale. På hotellet findes desuden restaurant og bar, 98 komfortable værelser og gratis parkering.

Kramfors ligger ved højkysten i den Botniske Bugt og byder derfor på fantastiske naturoplevelser. First Hotel i Kramfors er et godt udgangspunkt hvad enten du vil opleve Höga Kusten-broen, gå på opdagelse i Skuleskogen nationalpark eller fiske i Ångermanälven. Og vil du mærke historiens vingesus, så ligger mindesmærket for Ådalshændelserne i 1931 blot en kort køretur fra vores hotel i Kramfors.

Vores hoteller i Kramfors

  • terrasse
    Torggatan 14, 872 30 Kramfors
    Book nu!
    First Hotel Kramm er beliggende tæt på det centrale Kramfors og er det perfekte udgangspunkt for rejsende, der søger oplevelser i Höga Kusten samt andre naturskønne områder. Hotellet er let tilgængelig via bus- og togforbindelser og ligger også tæt på Höga Kusten Lufthavn. Vi har 98 komfortable værelser, store og moderne mødefaciliteter med plads til op til 200 gæster, restaurant og bar, hvor vi fokuserer på kvalitet, ved hjælp af lokale råvarer og nytænkning i den klassiske ånd. Parkeringsplads er lige uden for hotellets indgang. Gratis WiFi og morgenmad er altid inkluderet i værelsesprisen.

tradeDoubler