Gå til hovedindhold

Kramfors

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Konferencehotel i Kramfors med gratis parkering

Leder du efter hotel i Kramfors, så har konferencehotellet First Hotel Kramm en perfekt beliggenhed. Hotellet ligger 300 meter fra rejsecentret Kramfors station og tilbyder konferencelokaler for op til 250 personer i det største lokale. På hotellet findes desuden restaurant og bar, 98 komfortable værelser og gratis parkering.

Kramfors ligger ved højkysten i den Botniske Bugt og byder derfor på fantastiske naturoplevelser. First Hotel i Kramfors er et godt udgangspunkt hvad enten du vil opleve Höga Kusten-broen, gå på opdagelse i Skuleskogen nationalpark eller fiske i Ångermanälven. Og vil du mærke historiens vingesus, så ligger mindesmærket for Ådalshændelserne i 1931 blot en kort køretur fra vores hotel i Kramfors.

Vores hoteller i Kramfors

  • terrasse
    Torggatan 14, 872 30 Kramfors
    Book nu!
    First Hotel Kramm ligger tæt på Kramfors centrum og er det perfekte udgangspunkt for dagsture til den berømte Höga Kusten-landhævning samt andre naturskønne destinationer. Hotellet er let tilgængeligt, da der er gode bus- og togforbindelser i nærheden. Hotellet ligger også tæt på Höga Kusten lufthavn. Vi tilbyder 98 komfortable hotelværelser og topmoderne mødefaciliteter med plads til op til 200 gæster. I vores restaurant og bar har vi fokus på kvalitet, og vi bruger lokale produkter og en innovativ tilgang med et traditionelt tilsnit. Der er parkeringsplads lige uden for hotellets indgang.

tradeDoubler