Gå til hovedindhold

Kramfors

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Konferencehotel i Kramfors med gratis parkering

  • Leder du efter hotel i Kramfors, så har konferencehotellet First Hotel Kramm en perfekt beliggenhed. Hotellet ligger 300 meter fra rejsecentret Kramfors station og tilbyder konferencelokaler for op til 250 personer i det største lokale. På hotellet findes desuden restaurant og bar, 98 komfortable værelser og gratis parkering.

    Kramfors ligger ved højkysten i den Botniske Bugt og byder derfor på fantastiske naturoplevelser. First Hotel i Kramfors er et godt udgangspunkt hvad enten du vil opleve Höga Kusten-broen, gå på opdagelse i Skuleskogen nationalpark eller fiske i Ångermanälven. Og vil du mærke historiens vingesus, så ligger mindesmærket for Ådalshændelserne i 1931 blot en kort køretur fra vores hotel i Kramfors.

Vores hoteller i Kramfors

  • Torggatan 14, 872 30 Kramfors
    Book værelse
    First Hotel Kramm ligger nær centrum af Kramfors og er det perfekte udgangspunkt for dagsudflugter til den smukke skærgård, Höga Kusten og andre naturskønne destinationer. Hotellet tilbyder parkering og er let tilgængeligt med både bus- og togstationer i nærheden. Höga Kusten Lufthavn kan nås på 25 minutter i bil.

    Hotellet tilbyder 98 komfortable værelser, en nyrenoveret lobby og restaurant samt mødefaciliteter med plads til op til 200 gæster. I restauranten serverer vi brændefyret...