Gå til hovedindhold

Malmø

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel & seværdigheder i Malmø

  • First Hotels tilbyder ett hotell centralt i Malmø; First Hotel Jörgen Kock. Malmø er Sveriges tredjestørste by. Byen menes at har taget form omkring 1275 og voksede sig større på grund af de gode fiskemuligheder i området.

    I dag er Malmø en sprudlende by rig på på kultur og en del af Øresundregionen. Naturlige indslag i bymiljøet er de mange parker, rekreationsområderne og Øresundsbroen, der strækker sig til Køpenhavn og knytter Sverige og Danmark sammen.

    Når du bor på First Hotel i Malmø, vil du være tæt på mange af byens seværdigheder og attraktioner. Sørg for at besøge Malmøs mest berømte vartegn, Turning Torso i Västra Hamnen eller andre attraktioner som Ribersborg Strand, St. Petri Kirke, Moderne Museum Malmö og Folketspark, når du er i, eller har veje forbi Malmö.

Vores hoteller i Malmø

  • Jörgen Kocksgatan 3, 211 20 Malmø
    Book værelse
    First Hotel Jörgen Kock ligger centralt i Malmø, 100 meter fra Malmøs hovedbanegård og 20 minutter fra Københavns Lufthavn i Kastrup. Hotellet tilbyder 105 rummelige og bekvemme værelser samt et unikt konferencekoncept – The Room. Hotellet er let tilgængeligt i bil, og uden for hotellet er der både parkeringshus og gadeparkering. Hotellet blev oprindeligt bygget som et værftshotel til Kockums, der havde både sine gæster og medarbejdere boende på hotellet. First Hotel Jörgen Kock har hyggeligt...

Attraktioner i Malmø