Gå til hovedindhold

Malmø

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel & seværdigheder i Malmø

First Hotels tilbyder to hoteller centralt i Malmø; First Hotel Jörgen Kock og First Hotel Mortensen. Malmø er Sveriges tredjestørste by. Byen menes at har taget form omkring 1275 og voksede sig større på grund af de gode fiskemuligheder i området.

I dag er Malmø en sprudlende by rig på på kultur og en del af Øresundregionen. Naturlige indslag i bymiljøet er de mange parker, rekreationsområderne og Øresundsbroen, der strækker sig til Køpenhavn og knytter Sverige og Danmark sammen.

Når du bor på First Hotel i Malmø, vil du være tæt på mange af byens seværdigheder og attraktioner. Sørg for at besøge Malmøs mest berømte vartegn, Turning Torso i Västra Hamnen eller andre attraktioner som Ribersborg Strand, St. Petri Kirke, Moderne Museum Malmö og Folketspark, når du er i, eller har veje forbi Malmö.

Vores hoteller i Malmø

 • facade
  Jörgen Kocksgatan 3, 211 20 Malmø
  Book nu!
  First Hotel Jörgen Kock ligger centralt i Malmø, 100 meter fra Malmø banegård og 20 minutter fra Kastrup, Københavns lufthavn. Hotellet tilbyder 104 store, moderne og bekvemme værelser og konferencelokaler til op til 20 personer. Der er parkeringsgarage og parkeringspladser lige uden for hotellet. På First Hotel Jörgen Kock tilbyder vi også vores gæster rabat på træning hos vores træningspartner Nordic Wellness Malmö Central, som har lokaler i samme bygning. Vi byder dig velkommen til at opleve byens rige kulturliv og bo hos os på First Hotel Jörgen Kock i Malmø.
 • brasserie
  Baltzarsgatan 45, 211 36 Malmø
  Book nu!
  First Hotel Mortensen ligger i hjertet af Malmø, lige rundt om hjørnet fra Lilla Torg. Hotellet er indrettet i en flot bygning fra forrige århundrede. Lige uden for døren finder du et stort udvalg af butikker, gallerier og museer. På First Hotel Mortensen tilstræber vi altid at tilbyde dig vores bedste personlige service. I vores morgenmadsrestaurant Brasserie Mortensen serverer vi udover morgenmad, enkle retter, øl, vin og drinks. Brasserie Mortensen har også en populær udeservering, perfekt til varme sommeraftener. First Hotel Mortensen ligger kun fem minutters gang fra banegården i Malmø.

Attraktioner i Malmø

tradeDoubler