Gå til hovedindhold

Karlskrona

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Karlskrona tæt på skærgården

 • First Hotels har et hotel i Karlskrona: fortryllende First Hotel Statt. Hotellet er centralt beliggende i Karlskrona med skærgården, shopping, restauranter og underholdning lige rundt om hjørnet. I gåafstand fra hotellet findes populære familieattraktioner som Blekinge Museum, det maritime museum Marinmuseum, Brändaholm-kolonihaverne og familieparken Barnens Gård.

  UNESCO verdensarvbyen Karlskrona har meget at byde på – naturligvis den smukke skærgård med turbåde til de populære øer. Sveriges sydligste skærgård er også kendt for sit gode fiskeri. Her kan du fange gedder men aborre, havørred og laks trives også i vandet her. For de madinteresserede er der mange hyggelige gårdbutikker uden for byen med egen produktion af honning, urter og andre varer. First Hotel i Karlskrona ligger tæt på det meste.

Vores hoteller i Karlskrona

 • Superior Double First Hotel Statt Karlskrona
  Ronnebygatan 37-39, 371 33 Karlskrona
  Book værelse
  First Hotel Statt ligger i det centrale Karlskrona med shopping, restauranter, barer, biograf, bowling og seværdigheder lige om hjørnet. Hotellet er et af Sveriges fineste fra århundredeskiftet og er ideelt til konferencer, møder og events. Du finder altid noget hjemmelavet i vores morgenmadsbuffet, og for dem, der kan lide aktiviteter, har verdensarvsbyen Karlskrona meget at byde på.

  Inden for gåafstand af hotellet finder man det populære Søfartsmuseum, Blekinge Museum og selvfølgelig den...