Gå til hovedindhold

Karlskrona

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Karlskrona tæt på skærgården

First Hotels har 2 hoteller i Karlskrona: moderne First Hotel JA og fortryllende First Hotel Statt. Begge hoteller er centralt beliggende i Karlskrona med skærgården, shopping, restauranter og underholdning lige rundt om hjørnet. I gåafstand fra hotellerne findes populære familieattraktioner som Blekinge Museum, det maritime museum Marinmuseum, Brändaholm-kolonihaverne og familieparken Barnens Gård.

UNESCO verdensarvbyen Karlskrona har meget at byde på – naturligvis den smukke skærgård med turbåde til de populære øer. Sveriges sydligste skærgård er også kendt for sit gode fiskeri. Her kan du fange gedder men aborre, havørred og laks trives også i vandet her. For de madinteresserede er der mange hyggelige gårdbutikker uden for byen med egen produktion af honning, urter og andre varer. First Hotel i Karlskrona ligger tæt på det meste.

Vores hoteller i Karlskrona

 • facade
  Borgmästaregatan 13, 371 35 Karlskrona
  Book nu!
  First Hotel JA ligger i hjertet af Karlskrona. Vores 88 værelser er smagfuldt indrettet med blød, behagelig belysning og møbleret med specialdesignede senge, der er lige så velegnede til forretningsrejsende som familier. First Hotel JA har sikret sin position som Karlskronas førende hotel gennem mange år. Bygningen, der blev opført i 1700-tallet, har stor historisk betydning, og selv Kong Gustav III har danset og moret sig her. Hotellet ligger på gågaden Borgmästaregatan. Der er adgang til P-kælder, billet købes i receptionen og koster 150 kr./døgn. Indkørslen til P-kælderen ligger på Arklimästaregatan 46.
 • Ronnebygatan 37-39, 371 33 Karlskrona
  Book nu!
  First Hotel Statt i Karlskrona er et af Sveriges flotteste hoteller fra århundredeskiftet, og er ideelt til konferencer, møder og events. Hotellet ligger i hjertet af Karlskrona og har alt det, du har brug for, lige rundt om hjørnet. Shopping, skærgården med skærgårdsbådene, barer, bowling, biograf, fitnesscenter museer og restauranter findes i bekvem afstand, når du har lyst til at blive aktiveret og udforske, hvad denne smukke havneby ved Østersøen har at byde på.

tradeDoubler