Gå til hovedindhold

Personbeskyttelseslov & juridisk info

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Personbeskyttelseslov & juridisk info

First Hotels er optaget af at værne om personoplysninger og følger de til enhver tid gældende persondataregler, såsom GDPR og personoplysningsloven.

1. Generelt

Hjemmesiden drives af First Hotels AS (First Hotels), Grensen 17, 0159 Oslo, Norge. Ved at bruge hjemmesiden, accepterer du vilkårene i den udformning, de har til enhver tid. Vilkårene gælder al brug af netstedet på alle sprog. First Hotels forbeholder sig retten til at foretage ændringer, ændre, forny eller forbedre informationen på netstedet.

2. Rettigheder

Alt indhold på netstedet er beskyttet af ophavsretten. Information og billeder, der publiceres på netstedet, tilhører First Hotels med mindre noget andet er oplyst. Indhold på netstedet skal ikke kopieres, distribueres, eller publiceres uden skriftligt samtykke fra First Hotels. Det står dig imidlertid frit for at bruge billeder og tekst til ikke-kommerciel, privat brug, såfremt det tydelig fremgår, at First Hotels er ophavsejer.

3. Links og hyperlinks

Links og hyperlinks til tredjepart fra First Hotels’ netsider kan forekomme. First Hotels tager ikke ansvar for indhold, information eller alt øvrig materiale på tredjepartssider, og du er selv ansvarlig for at opdatere dig om vilkårene på disse netsider.

4. Ansvarsbegrænsning

First Hotels giver ingen garanti for netstedets funktionalitet og, tilgængelighed og heller ikke for, at indhold på netstedet er korrekt.

5. Informationskapsler (cookies)

First Hotels netsider benytter informationskapsler til webanalyse for kontinuerligt at forbedre netsiderne. Disse informationskapsler indeholder visse oplysninger om dig som bruger af netsiderne. Informationskapslerne indeholder ikke persondata, men kan indeholde information om bl.a. IP-adresse, operativsystem, skærmopløsning og hvilke sider på netstedet, du besøger.

Brug af informationskapsler kan blokeres i indstillingerne på din webbrowser. Vi gør imidlertid opmærksom på, at blokering af informationskapsler kan medføre, at netstedet vil fungere dårligere eller slet ikke.

6. Personoplysninger og sikkerhed

First Hotels ser med største alvor på personbeskyttelse . Vi indhenter ikke personoplysninger, som ikke er relevante og/eller nødvendige for at levere vore tjenester til dig som kunde.

Når du handler på www.firsthotels.dk, opbevarer vi blandt andet navn, adresse og e-mailadresse. Dette er for at kunne behandle din bestilling. Hvis handlen bliver afbrudt, sender vi dig en e-mail, hvor du kan klikke dig direkte ind på dit påbegyndte køb og fuldføre handlen. Den uafsluttede handel bliver gemt i 24 timer.

Vi benytter ikke dine data til at sende dig anden markedsinformation eller tilbud med mindre du har givet specielt samtykke til dette.

First Hotels sælger ikke personlige oplysninger til en tredjepart. Personoplysningerne kan blive delt med tredjepart, hvis First Hotels anser det som nødvendig for at administrere, drifte og vedligeholde netstedet.

First Hotels gemmer ikke kreditkortnummer og andre sensitiv betalingsdata. Betalingsløsningerne på First Hotels netsider er leveret af en PCI-verificeret tredjepart, hvor dataene er krypteret. First Hotels arbejder kontinuerligt på at opnå så høj sikkerhed som muligt for dig som bruger, men vi kan ikke garantere for sikkerheden vedrørende information du opgiver, når du er koblet til internettet.

7. Hvor længe lagrer vi dine personoplysninger?

Personoplysninger vil ikke blive lagret længer end nødvendig for at opfylde formålet med behandlingen eller de lovpålagte pligter vi har. For eksempel pålægger bogføringsloven os at opbevare detaljeret købshistorik i fem år.
Vi vil desuden slette personoplysninger om dig, dersom du beder om det, med mindre vi har et retsligt grundlag eller en lovpålagt pligt til at opbevare oplysningerne yderligere.

For at slette oplysninger om dig, tag kontakt med os på e-mail.

tradeDoubler