Gå til hovedindhold

Personbeskyttelseslov & juridisk info

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Værelse 1

Værelse 1 Fjern værelse
Tilføj værelse

Personbeskyttelseslov & juridisk info

1. Generelt

Hjemmesiden drives af First Hotels AS (First Hotels), Dronningens Gate 13, 0157 Oslo, Norge. Ved at bruge hjemmesiden, accepterer du vilkårene i den udformning, de har til enhver tid. Vilkårene gælder al brug af netstedet på alle sprog. First Hotels forbeholder sig retten til at foretage ændringer, ændre, forny eller forbedre informationen på netstedet.

2. Rettigheder

Alt indhold på netstedet er beskyttet af ophavsretten. Information og billeder, der publiceres på netstedet, tilhører First Hotels med mindre noget andet er oplyst. Indhold på netstedet skal ikke kopieres, distribueres, eller publiceres uden skriftligt samtykke fra First Hotels. Det står dig imidlertid frit for at bruge billeder og tekst til ikke-kommerciel, privat brug, såfremt det tydelig fremgår, at First Hotels er ophavsejer.

3. Links og hyperlinks

Links og hyperlinks til tredjepart fra First Hotels’ netsider kan forekomme. First Hotels tager ikke ansvar for indhold, information eller alt øvrig materiale på tredjepartssider, og du er selv ansvarlig for at opdatere dig om vilkårene på disse netsider.

4. Ansvarsbegrænsning

First Hotels giver ingen garanti for netstedets funktionalitet og, tilgængelighed og heller ikke for, at indhold på netstedet er korrekt.

5. Informationskapsler (cookies)

First Hotels netsider benytter informationskapsler til webanalyse for kontinuerligt at forbedre netsiderne. Disse informationskapsler indeholder visse oplysninger om dig som bruger af netsiderne. Informationskapslerne indeholder ikke persondata, men kan indeholde information om bl.a. IP-adresse, operativsystem, skærmopløsning og hvilke sider på netstedet, du besøger.

Brug af informationskapsler kan blokeres i indstillingerne på din webbrowser. Vi gør imidlertid opmærksom på, at blokering af informationskapsler kan medføre, at netstedet vil fungere dårligere eller slet ikke.

6. Personoplysninger og sikkerhed

First Hotels ser med største alvor på personbeskyttelse . Vi indhenter ikke personoplysninger, som ikke er relevante og/eller nødvendige for at levere vore tjenester til dig som kunde. Du giver os ret til at bruge, lagre og behandle relevant information ved at bruge First Hotels netsider. Personoplysningerne kan blive delt med tredjepart, hvis First Hotels anser det som nødvendig for at administrere, drifte og vedligeholde netstedet.

Vi forbeholder os retten til at sende relevant information til dig via e-mail. Dette kan være bekræftelse på din booking eller nyhedsbrev. Du kan afmelde vores nyhedsbrev direkte i selve nyhedsbrevet.

First Hotels gemmer ikke kreditkortnummer og andre sensitiv betalingsdata. Betalingsløsningerne på First Hotels netsider er leveret af en PCI-verificeret tredjepart, hvor dataene er krypteret. First Hotels arbejder kontinuerligt på at opnå så høj sikkerhed som muligt for dig som bruger, men vi kan ikke garantere for sikkerheden vedrørende information du opgiver, når du er koblet til internettet.

tradeDoubler