Gå til hovedindhold

Tilbud

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hoteltilbud og pakker

Tilbud fra vores hoteller

Her finder du lokale tilbud fra alle vore hoteller i Norge, Sverige og Danmark. Brug filteret til at søge mere specifikt.

 • Golfophold

  Gør din golfferie til en ekstraordinær oplevelse. Bo på First Hotel Grand i hjertet af Odense og nyd nogle af Fyns absolut bedste golfbaner.

  Book pakke Fra DKK 2.585, - pr. person
 • Grand Weekend

  Kom hinanden nærmere i de hyggelige rammer på First Hotel Grand. Vi har sammensat et weekendophold, der passer perfekt til dig, der ønsker at opleve Odenses mange kultur- og shoppingtilbud i selskab med venner og familie.

  Book pakke Ophold for 2 personer fra DKK 2.125,-
 • facade

  Grand City Break

  Med sin centrale placering midt i Odense er First Hotel Grand en perfekt base til dig, som ønsker enten at lade dig inspirere på byens mange kunstmuseer, forsøde tilværelsen med shopping eller blot gå på opdagelse i byens stemningsfulde gader.

  Book pakke Ophold for 2 personer fra DKK 1.975,-
 • værelse

  Golf Getaway

  Sving forbi First Hotel Grand i Odense og nyd vores nye getaway-pakke for golfspillere. Du får adgang til nogle af Fyns bedste golfbaner, samt fremragende forplejning i Grand's Fiskerestaurant og en morgenbuffet der med sikkerhed bringer smilet frem.

  Book pakke Fra DKK 1.225,50 pr. person
 • restaurant

  Grand Sommertilbud

  Tag på en hyggelig og mindeværdig miniferie i Odense med et skønt ophold på First Hotel Grand. Vi har sammensat et sommertilbud på to nætter med morgenmad og 3 retters aftenoplevelse i Grand’s fiskerestaurant, kort sagt alt, hvad du behøver for en afslappende og inspirerende sommerferie i byen.

  Book pakke Ophold med 2 nætter og en middag i Grand's Fiskerestaurant fra 1.545,- per person.
 • jul

  Weekendpakke til 2 personer

  Aalborg er fyldt med gode oplevelser året rundt, for både store og små. Prinsen Hotel er med sin centrale beliggenhed midt i Aalborg et perfekt udgangspunkt for alle, der vil gå på opdagelse i byen og dens mange oplevelser.

  Book pakke
 • golf

  Golftur til Jæren

  Dette er en spændende mulighed for at udforske Jæren og alle de fantastiske golfbaner, vi har i området. I samarbejde med DinGolfReise, golfrejser for alle, har vi sammensat en unik golfpakke til en god pris.
  Du får mulighed for at spille på flere fantastiske golfbaner i Jæren og Stavanger-regionen, og samtidig bor du hos os.

  Book pakke Pris: KUN NOK 2.950 pr. person
 • Dejlig swimmingpool på First Hotel. Bilde.

  Spa-pakke med hotelovernatning i Lund

  Nyd et skønt hotelophold med spa i Lund. På hotellets syvende etage finder du vores luksuriøse spa med massagepool, spabad og afslapningsområde. Overnatning, morgenmad, aftenbuffet, badekåbe & hjemmesko samt gratis WiFi er også inkluderet i pakken.

  Book pakke Fra SEK 1534 pr person pr nat