Gå til hovedindhold

Lillehammer

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Lillehammer centrum

 • Lillehammer er en ganske lille by i det indre af Norge, men er alligevel et meget populært rejsemål. Byen byder på det meste og er specielt godt egnet for rejsende med interesse for idræt, kultur eller naturoplevelser. First Hotels har et hotel i det centrale Lillehammer lige ved stationen og ikke langt fra gågaden og flere attraktioner.

  I og omkring det centrale Lillehammer findes en række aktiviteter og attraktioner. Vores hotel i Lillehammer centrum egner sig godt til det meste, hvad enten du er på forretningsrejse eller på ferietur og søger oplevelser som Hunderfossen og Lilleputthammer samt museer som Maihaugen. Vores hotel i det centrale Lillehammer er desuden ideelt placeret for de, der ønsker overnatning i forbindelse med skiferie, da kollektiv transport findes i nærheden af hotellet.

  First Hotel Breiseth tilbyder blandt andet overnatning med gratis morgenmad og parkering. Hvis du rejser med kollektiv trafik, ligger hotellet blot 100 meter fra jernbanestationen og bussterminalen.

Vores hoteller i Lillehammer

 • Jernbanegaten 1-5, 2609 Lillehammer
  Book værelse
  First Hotel Breiseth er et hyggeligt hotel i centrum af Lillehammer. Hotellet ligger lige ved siden af jernbanestationen i og tæt på Lillehammers charmerende gågade. I begyndelsen af 1900-tallet blev vores hotel forbundet med de såkaldte Lillehammer-malere, der malte, spiste, diskuterede og boede på hotellet. Mange af dem betalte for hotelværelset med deres kunst, og derfor er hotellet i dag udsmykket med mange flotte malerier.

  Værelserne er rummelige og komfortable og oser af klassisk...