Gå til hovedindhold

Oslo

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Værelse 1

Værelse 1 Fjern værelse
Tilføj værelse

Hotel og attraktioner i Oslo

Oslo ligger smukt inderst inde i Oslofjorden omgivet af skovklædte bjerge. Byen er et eldorado for friluftsmennesker. Befinder du dig i centrum, er der aldrig langt til nærmeste park eller nærmeste First Hotel. En ti-minutters bådtur fra centrum tager dig til de dejlige badestrande på øerne i Oslofjorden. I 2007 blev Oslo i Reader's Digest kåret som nummer to på en liste over verdens grønneste, mest miljøvenlige byer. På First Hotel Grims Grenka eller First Hotel Millennium bor du midt i oslo centrum. Vores hoteller i Oslo ligger centralt, har parkeringsmuligheder i nærheden og dejlige senge. WiFi og morgenmad er inkluderet i prisen. Du vælger vores hoteller i Oslo, hvis du vil have en god start på dagen og de bedste forutsætninger for en behagelig ferie. Velkommen til Oslo og First Hotels!

Vores hoteller i Oslo

 • TripAdvisor
  Kongens Gate 5, Oslo Oslo
  First Hotel Grims Grenka har en central beliggenhed i Kvadraturens urbane omgivelser, lige bag Akershus Festning ved Bankplassen i Oslo centrum. Hotellet har 65 indbydende hotelværelser, hvorav 10 værelser er luksuriøse suiter på op mod 70 kvm2. Oplev den pulserende atmosfære, god service, en god nats søvn og en kvalitetsmorgenmad for at få en god start på dagen.

  På øverste etage finder du en af Oslos flotteste tagterrasser, Q Lounge, der serverer dejlige cocktails og mad i sommerhalvåret. Parkering er let tilgængelig i Q-Parks parkeringshus på Bankplassen kun et stenkast fra hotellet.
 • TripAdvisor
  Tollbugata 25, 0157 Oslo
  First Hotel Millennium er et businesshotel, der ligger midt i Oslo centrum i kort afstand til byens seværdigheder. Hotellet tilbyder komfortable og veludrustede værelser i forskellige størrelser. Værelserne i de øverste etager har balkon og skøn udsigt over byen. Hotellet har en unik beliggenhed med Karl Johans gate bare nogle få skridt fra hotellet og Stortinget et stenkast derfra. På First Hotel Millennium får du god service, unik beliggenhed, en god morgenmad og ikke mindst gratis WiFi.

  Velkommen til First Hotel Millennium.

Attraktioner i Oslo

tradeDoubler