Gå til hovedindhold

Oslo

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel og attraktioner i Oslo

Oslo ligger smukt inderst inde i Oslofjorden omgivet af skovklædte bjerge. Byen er et eldorado for friluftsmennesker. Befinder du dig i centrum, er der aldrig langt til nærmeste park eller nærmeste First Hotel. En ti-minutters bådtur fra centrum tager dig til de dejlige badestrande på øerne i Oslofjorden. I 2007 blev Oslo i Reader's Digest kåret som nummer to på en liste over verdens grønneste, mest miljøvenlige byer. På First Hotel Grims Grenka eller First Hotel Millennium bor du midt i oslo centrum. Vores hoteller i Oslo ligger centralt, har parkeringsmuligheder i nærheden og dejlige senge. WiFi og morgenmad er inkluderet i prisen. Du vælger vores hoteller i Oslo, hvis du vil have en god start på dagen og de bedste forutsætninger for en behagelig ferie. Velkommen til Oslo og First Hotels!

Vores hoteller i Oslo

 • first hotel grims grenka oslo
  Kongens Gate 5, 0153 Oslo
  Book nu!
  First Hotel Grims Grenka har en central beliggenhed i Kvadraturens urbane omgivelser, lige bag Akershus Festning ved Bankplassen i Oslo centrum. Hotellet har 65 indbydende hotelværelser, hvoraf 10 værelser er luksuriøse suiter på op mod 70 m2. Oplev den helt særlige atmosfære samt personlig service. Få den bedste start på dagen med en god nats søvn og kvalitetsmorgenmad.

  På øverste etage finder du en af Oslos flotteste tagterrasser, Q Lounge, der serverer dejlige cocktails og mad i...
 • first smart dobbeltværelse
  Tollbugata 25, 0157 Oslo
  Book nu!
  First Hotel Millennium er perfekt for dig, der ønsker at bo centralt i nærheden af byens attraktioner og seværdigheder. Vi er beliggende midt mellem Oslo S og Aker Brygge, med Karl Johans gate og Stortinget et stenkast væk.

  Vi har 114 komfortable værelser i forskellige størrelser og kategorier, der passer både til forretnings- og fritidsrejsende. I tillæg til vores standardværelser har vi superior værelser med balkon, værelser tilpasset kørestolsbrugere samt familieværelser med plads til op...

Attraktioner i Oslo