Gå til hovedindhold

Oslo

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel og attraktioner i Oslo

  • Oslo ligger smukt inderst inde i Oslofjorden omgivet af skovklædte bjerge. Byen er et eldorado for friluftsmennesker. Befinder du dig i centrum, er der aldrig langt til nærmeste park. En ti-minutters bådtur fra centrum tager dig til de dejlige badestrande på øerne i Oslofjorden. På First Hotel Millennium bor du midt i oslo centrum. Hotellet har parkeringsmuligheder i nærheden og dejlige senge. WiFi og morgenmad er inkluderet i prisen. Vælg First Hotel Millennium i Oslo, hvis du vil have en god start på dagen og de bedste forutsætninger for en behagelig ferie. Velkommen til Oslo og First Hotels!

Vores hoteller i Oslo

  • Tollbugata 25, 0157 Oslo
    Book værelse
    First Hotel Millennium er perfekt for dig, der ønsker at bo centralt i nærheden af byens attraktioner og seværdigheder. Vi er beliggende midt mellem Oslo S og Aker Brygge, med Karl Johans gate og Stortinget et stenkast væk.

    Vi har 114 komfortable værelser i forskellige størrelser og kategorier, der passer både til forretnings- og fritidsrejsende. I tillæg til vores standardværelser har vi superior værelser med balkon, værelser tilpasset kørestolsbrugere samt familieværelser med plads til op...

Attraktioner i Oslo