Gå til hovedindhold

Stockholm

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel og attraktioner i Stockholm

First Hotels tilbyder to hoteller i Stockholm. Besøg seværdigheder i Stockholm, såsom Stockholms slot i Gamla Stan (gamle byen), forlystelsesparken Gröna Lund, Vasamuseet, Junibacken og Skansen på Djurgården. Gå ikke glip af en bådtur i Stockholms fantastiske skærgård, shopping i butikkerne i Södermalm eller i gallerierne og varehusene i midtbyen. Udforsk også de gastronomiske højdepunkter blandt alle Stockholms restauranter. Morgenmad og WiFi er altid inkluderet på vores hoteller. Du kan derved starte dagen med at fylde op energidepoterne før en begivenhedsrig dag i hovedstaden, og enkelt dele dine oplevelser med nære og kære når du er tilbage på hotelværelset.

Vores hoteller i Stockholm

 • lobby
  Kvarnbacksvägen 135, 168 74 Stockholm, Bromma
  Book nu!
  Moderne og lækre værelser tæt på Friends Arena, Solvalla og Drottningholms Golfklubb. 20 minutter med metro fra Stockholm C.
 • Reception
  Bangatan 21, 171 63 Stockholm, Solna
  Book nu!
  First Hotel Solna har siden åbningen i 2015 været et populært valg for både forretningsrejsende og turister. Hotellet ligger en rask gåtur fra Solna centrum, hvor du med metroen kan komme til Stockholm C på ni minutter.

  Både sports- og musikyndere samt dem, der foretrækker shopping, har deres interesser inden for rækkevidde fra hotellet. Friends Arena og Mall of Scandinavia er lettest at nå med bil eller med bus fra Solna C. For dem, der ønsker ro efter en travl dag i Stockholm, anbefaler vi...

Attraktioner i Stockholm