Gå til hovedindhold

Stockholm

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel og attraktioner i Stockholm

First Hotels tilbyder flere hoteller i Stockholm. Bo centralt og tæt på alle serværdigheder i Stockholm, såsom Stockholms slot i Gamla Stan (gamle byen), forlystelsesparken Gröna Lund, Vasamuseet, Junibacken og Skansen på Djurgården. Gå ikke glip af en bådtur i Stockholms fantastiske skærgård, shopping i butikkerne i Södermalm eller i gallerierne og varehusene i midtbyen. Udforsk også de gastronomiske højdepunkter blandt alle Stockholms restauranter. Morgenmad og WiFi er altid inkluderet på vores hoteller. Du kan derved starte dagen med at fylde op energidepoterne før en begivenhedsrig dag i hovedstadet, og enkelt dele dine oplevelser med nære og kære når du er tilbage på hotelværelset.

Vores hoteller i Stockholm

 • Kvarnbacksvägen 135, 168 74 Stockholm, Bromma
  Book nu!
  Moderne og lækre værelser tæt på Friends Arena, Solvalla og Drottningholms Golfklubb. 20 minutter med metro fra Stockholm C.
 • facade
  Sankt Eriksgatan 20, 112 39 Stockholm
  Book nu!
  First Hotel Fridhemsplan er et helt nyrenoveret og prisvenligt hotel i det centrale Stockholm. Hotellet ligger på Kungsholmen, 10 minutter fra Stockholms Centralstation og en kort gåtur til smukke Norr Mälarstrand. Alle værelser og suiter er moderne indrettet med kvalitetssenge fra Jensen og har LED-TV. De nye badeværelser er rummelige, indbydende og i lækkert design med fliser og marmor. Hotellet ligger to stationer fra T-Centralen og et minuts gang til flybusser, metro og bybusser.
 • reception
  Västra Järnvägsgatan 17, 111 64 Stockholm
  Book nu!
  First Hotel Kungsbron har en perfekt beliggenhed i det centrale Stockholm ved Stockholm Centralstation og Cityterminalen. Hotellet tilbyder komfortable og moderne hotelværelser med fokus på kvalitet i hjertet af Stockholm. Alle værelser, suiter, og lobbyen er holdt i stilrent, skandinavisk design med eksklusive træmøbler fra gotlandske G.A.D. Værelserne er desuden indrettet med Jensen kvalitetssenge, energibesparende LED-TV og gratis Wi-Fi. First Hotel Kungsbron ligger i Kungsbronhuset, et stenkast fra Arlanda Express, Cityterminalen og T-Centralen. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen for overnattende gæster.
 • værelse
  Lindövägen1, 18692 Vallentuna
  Book nu!
  First Hotel Lindö Park er beliggende i GolfStar Lindö i Vallentuna. På First Hotel Lindö Park er naturen din nærmeste nabo. Alle værelser byder enten på store balkoner eller private terrasser med udsigt til vores tre golfbaner, som i vintersæsonen forvandles til de smukkeste snelandskaber. Vi ligger tæt på Arlanda Lufthavn og det centrale Stockholm, som nemmest nås med bil eller taxi.
 • facade
  Sankt Eriksgatan 119, 113 43 Stockholm
  Book nu!
  First Hotel Norrtull i det centrale Stockholm ligger smukt i Vasastan på St. Eriksgatan og tæt på Sveavägens puls. Hotellet ligger i direkte forbindelse med den nye Hagastaden og det nye Karolinska Universitetssjukhuset. Flybusserne fra Arlanda Lufthavn standser bogstavelig talt lige udenfor indgangen, og i kort afstand herfra finder du pendlertog og metro. På First Hotel Norrtull tilbyder vi 125 lyse og moderne værelser, en attraktiv lobbybar til forretningsmøder, restaurant samt en stor konference- og festsal med plads til 400 personer. Som hotelgæst har du gratis adgang til trådløst Wi-Fi.Fra 1. november 2017 er vi et kontantløst hotel.
 • superior værelse
  Skeppsbron 12, 111 30 Stockholm
  Book nu!
  First Hotel Reisen er et førsteklasses hotel i hjertet af Stockholm. Hotellet ligger ved vandet i Gamla Stan, tæt på kongeslottet og kun 5 minutters gang fra Stockholms bedste shoppingområde. First Hotel Reisen er kendt for sit høje serviceniveau og smukke kombination af klassisk indretning og moderne design. Vi har 140 charmerende værelser og suiter, flere med smuk udsigt over Stockholms ström og Skeppsholmen. Vi tilbyder desuden centrale parkeringsmuligheder i Stockholm i et nærliggende P-hus, med afhentning og levering af bilen ved hotellet.
 • Standard dobbeltværelse
  Bangatan 21, 171 63 Stockholm, Solna
  Book nu!
  First Hotel Solna er et nyt hotel i Solna kun 9 minutter med metro fra Stockholm centrum. Hotellet slog dørene op i 2015 og har 75 moderne og indbydende værelser med fladskærms-TV. Tæt på hotellet finder du, ud over hyggelige restauranter og gode shoppingmuligheder, konferencecenteret Friends Arena, naturskønne Hagaparken og Karolinska Institutet. Hotellet tilbyder parkering i egen P-kælder til rimelige priser, adgang til fitnesscenter i nærheden, og gratis Wi-Fi.

Attraktioner i Stockholm

tradeDoubler