Gå til hovedindhold

Stockholm

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Hotel og attraktioner i Stockholm

Stockholm ligger betagende smukt på 14 klippeøer. Gamla stan med dens middelaldergader samt skærgårdens nye design-boligkvarterer gør Stockholm til en spændende og anderledes storby. Alt findes indenfor gå- eller sejlafstand. Her kan du nyde de lyse svenske sommeraftener og ægte vinterromantik.

Vores hoteller i Stockholm

 • standard twinværelse
  TripAdvisor
  Kvarnbacksvägen 135, 168 74 Stockholm, Bromma
  Book nu!
  First Hotel Brommaplan er et charmerende hotel, der ligger i den vestlige del af Stockholm kun 200 meter fra Brommaplans metrostation og busstoppesteder. Det tager bare 20 minutter at komme til det centrale Stockholm med offentlig transport. Desuden standser flybusserne till Arlanda lige i nærheden. Tæt på hotellet finder man også multiarenaen Friends Arena samt travbanen Solvalla og Drottningholms Golfklubb. Den populære restaurant, Sorbon, er hotellets nabo, og i lobbyen serverer vi gratis kaffe og te døgnet rundt. På hotellet er der også en stor og dejlig tagterrasse, som er perfekt på lune sommeraftener og solrige forårs- og sensommerdage.
 • værelse
  TripAdvisor
  Birger Jarlsgatan 24, 114 34 Stockholm
  Book nu!
  First Hotel Drottning Kristina ligger ved Stureplan i hjertet af Stockholm. Indenfor to minutters gåafstand ligger det populære Sturebadet, Sturegallerian og Kungsgatan med shopping, restauranter og alt det andet, Östermalm og Stockholms indre by har at byde på. Hotellet, der har 101 stilfulde og elegante værelser, ligger i en smuk bygning fra 1800-tallet med vores restaurant Hotell Drottning Kristinas Matsal som nabo. Samtlige værelser er indrettede i gustaviansk stil eller med moderne interiør, har fladskærms-TV, gratis Wi-Fi og udsigt mod gården eller Birger Jarlsgatan. Morgenmad er inkluderet i prisen, når du bor på First Hotel Drottning Kristina, og den serveres dagligt i restauranten.
 • facade
  TripAdvisor
  Sankt Eriksgatan 20, 112 39 Stockholm
  Book nu!
  First Hotel Fridhemsplan er et helt nyrenoveret og prisvenligt hotel i det centrale Stockholm. Hotellet ligger på Kungsholmen, 10 minutter fra Stockholms Centralstation og en kort gåtur til smukke Norr Mälarstrand. Alle værelser og suiter er moderne indrettet med kvalitetssenge fra Jensen og har LED-TV. De nye badeværelser er rummelige, indbydende og i lækkert design med fliser og marmor. Hotellet ligger to stationer fra T-Centralen og et minuts gang til flybusser, metro og bybusser.
 • reception
  TripAdvisor
  Västra Järnvägsgatan 17, 111 64 Stockholm
  Book nu!
  First Hotel Kungsbron har en perfekt beliggenhed i det centrale Stockholm ved Stockholm Centralstation og Cityterminalen. Hotellet tilbyder komfortable og moderne hotelværelser med fokus på kvalitet i hjertet af Stockholm. Alle værelser, suiter, og lobbyen er holdt i stilrent, skandinavisk design med eksklusive træmøbler fra gotlandske G.A.D. Værelserne er desuden indrettet med Jensen kvalitetssenge, energibesparende LED-TV og gratis Wi-Fi. First Hotel Kungsbron ligger i Kungsbronhuset, et stenkast fra Arlanda Express, Cityterminalen og T-Centralen. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen for overnattende gæster.
 • deluxe dobbeltværelse
  TripAdvisor
  S:t Eriksgatan 119, 113 43 Stockholm
  Book nu!
  First Hotel Norrtull i det centrale Stockholm ligger smukt i Vasastan på St. Eriksgatan og tæt på Sveavägens puls. Hotellet ligger i direkte forbindelse med den nye Hagastaden og det nye Karolinska Universitetssjukhuset. Flybusserne fra Arlanda Lufthavn standser bogstavelig talt lige udenfor indgangen, og i kort afstand herfra finder du pendlertog og metro. På First Hotel Norrtull tilbyder vi 125 lyse og moderne værelser, en attraktiv lobbybar til forretningsmøder, restaurant samt en stor konference- og festsal med plads til 400 personer. Som hotelgæst har du gratis adgang til trådløst Wi-Fi.Fra 1. november 2017 er vi et kontantløst hotel.
 • superior værelse
  TripAdvisor
  Skeppsbron 12, 111 30 Stockholm
  Book nu!
  First Hotel Reisen er et førsteklasses hotel i hjertet af Stockholm. Hotellet ligger ved vandet i Gamla Stan, tæt på kongeslottet og kun 5 minutters gang fra Stockholms bedste shoppingområde. First Hotel Reisen er kendt for sit høje serviceniveau og smukke kombination af klassisk indretning og moderne design. Vi har 140 charmerende værelser og suiter, flere med smuk udsigt over Stockholms ström og Skeppsholmen. Vi tilbyder desuden centrale parkeringsmuligheder i Stockholm i et nærliggende P-hus, med afhentning og levering af bilen ved hotellet.
 • Standard dobbeltværelse
  TripAdvisor
  Bangatan 21, 171 63 Stockholm, Solna
  Book nu!
  First Hotel Solna er et nyt hotel i Solna kun 9 minutter med metro fra Stockholm centrum. Hotellet slog dørene op i 2015 og har 75 moderne og indbydende værelser med fladskærms-TV. Tæt på hotellet finder du, ud over hyggelige restauranter og gode shoppingmuligheder, konferencecenteret Friends Arena, naturskønne Hagaparken og Karolinska Institutet. Hotellet tilbyder parkering i egen P-kælder til rimelige priser, adgang til fitnesscenter i nærheden, og gratis Wi-Fi.
 • værelse
  TripAdvisor
  Lindövägen1, 18692 Vallentuna
  Book nu!
  First Hotel Lindö Park er beliggende i Golfstar Lindö Golfklub i Vallentuna. På First Hotel Lindö Park er naturen din nærmeste nabo. Alle værelser byder enten på store balkoner eller private terrasser med udsigt til vores tre golfbaner, som i vintersæsonen forvandles til de smukkeste snelandskaber. Vi ligger tæt på Arlanda Lufthavn og det centrale Stockholm, som nemmest nås med bil eller taxi.

Attraktioner i Stockholm

tradeDoubler