Gå til hovedindhold

Stockholm

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Værelse 1

Værelse 1 Fjern værelse
Tilføj værelse

Hotel og attraktioner i Stockholm

Stockholm ligger betagende smukt på 14 klippeøer. Gamla stan med dens middelaldergader samt skærgårdens nye design-boligkvarterer gør Stockholm til en spændende og anderledes storby. Alt findes indenfor gå- eller sejlafstand. Her kan du nyde de lyse svenske sommeraftener og ægte vinterromantik.

Vores hoteller i Stockholm

 • Standard twin værelse
  TripAdvisor
  Kvarnbacksvägen 135, 168 74 Stockholm, Bromma
  First Hotel Brommaplan er et charmerende hotel, der ligger i den vestlige del af Stockholm kun 200 meter fra Brommaplans metrostation og busstoppesteder. Det tager bare 20 minutter at komme til det centrale Stockholm med offentlig transport. Desuden standser flybusserne till Arlanda lige i nærheden. Tæt på hotellet finder man også multiarenaen Friends Arena samt travbanen Solvalla og Drottningholms Golfklubb. Den populære restaurant, Sorbon, er hotellets nabo, og i lobbyen serverer vi gratis kaffe og te døgnet rundt. På hotellet er der også en stor og dejlig tagterrasse, som er perfekt på lune sommeraftener og solrige forårs- og sensommerdage.
 • værelse
  TripAdvisor
  Birger Jarlsgatan 24, 114 34 Stockholm
  First Hotel Drottning Kristina ligger på Stureplan midt i det centrale Stockholm. I to minutters gangafstand ligger det populære Sturebadet, Sturegallerian og Kungsgatan med shopping, restauranter og alt det andet, Östermalm og Stockholms indre by har at byde på. Hotellet, der har 101 stilfulde og elegante værelser, ligger i en smuk bygning fra 1800-tallet med vores restaurant Hotell Drottning Kristinas Matsal som nabo. Samtlige værelser er indrettede i Gustaviansk stil eller med moderne interiør, har fladskærms-TV, gratis WiFi og udsigt til gården eller Birger Jarlsgatan. Morgenmad er inkluderet i prisen, når du bor på First Hotel Drottning Kristina; og serveres dagligt i restauranten.
 • facade
  TripAdvisor
  Sankt Eriksgatan 20, 112 39 Stockholm
  First Hotel Fridhemsplan er et helt nyrenoveret og prisvenligt hotel i det centrale Stockholm. Hotellet ligger på Kungsholmen, 10 minutter fra Stockholms Centralstation og en kort gåtir til smukke Norr Mälarstrand. Alle værelser og suiter er moderne indrettet med kvalitetssenge fra Jensen og LED-TV. De nye badeværelser er rummelige, friske og og i lækkert design med kakler og marmor. Hotellet ligger to stationer fra T-Centralen og et minuts gang til flybusser, metro og bybusser.stadsbussar.
 • reception
  TripAdvisor
  Västra Järnvägsgatan 17, 111 64 Stockholm
  First Hotel Kungsbron har en perfekt beliggenhed i det centrale Stockholm ved Stockholm Centralstation og Cityterminalen. Hotellet tilbyder komfortable og moderne hotelværelser med fokus på kvalitet. Samtlige værelser, suiter, og lobbyen er holdt i stilren, skandinavisk design med eksklusive træmøbler fra gotländske G.A.D. Værelserne er desuden indrettet med Jensen kvalitetssenge, energibesparende LED-TV og gratis WiFi. First Hotel Kungsbron ligger i Kungsbronhuset, et stenkast fra Arlanda Express, Cityterminalen og T-Centralen. Morgenmadsbuffét er inkluderet i prisen for overnattende gæster
 • deluxe dobbeltværelse
  TripAdvisor
  S:t Eriksgatan 119, 113 43 Stockholm
  First Hotel Norrtull ligger i det centrale Stockholm, smukt beliggende i Vasastan på St. Eriksgatan og tæt på Sveavägens puls. Hotellet ligger i direkte tilslutning til den nye Hagastaden og det nye Karolinska Uuniversitetssjukhuset. Flybusserne fra Arlanda Lufthavn standser bokstavelig talt lige udenfor indgangen, og i kort afstand herfra finder du pendlertog og metro. På First Hotel Norrtull tilbyder vi 125 lyse og moderne værelser, en attraktiv lobbybar til forretningsmøder, restaurant samt en stor konference- og festsal med plads til 400 personer. Som hotelgæst har du gratis adgang til trådløst WiFi.

  Fra 1 november 2017 er vi et kontantløst hotel.
 • facade
  TripAdvisor
  Skeppsbron 12, 111 30 Stockholm
  First Hotel Reisen er et førsteklasses hotel centralt i Stockholm. Hotellet ligger ved vandet i Gamla stan, tæt på Kungliga slottet og kun 5 minutters gang fra Stockholms bedste shoppingområde. First Hotel Reisen er berømt for sit høje serviceniveau og smukke kombination af klassisk indretninge og moderne design. Hotellet har 144 charmerende værelser og suiter, flere med smuk udsigt over Stockholm Strøm og Skeppsholmen. Vi tilbyder desuden centrale parkeringsmuligheder i Stockholm i et nærliggende P-hus, med afhentning og levering af bilen ved hotellet.
 • Standard dobbeltværelse
  TripAdvisor
  Bangatan 21, 171 63 Stockholm, Solna
  First Hotel Solna er et nyt hotel i Solna kun 9 minutter med metro fra Stockholm centrum. Hotellet slog dørene op i 2015 og har 75 moderne og friske værelser med fladskærms-TV. Tøt på hotellet finder du, udover hyggelige restauranter og gode shoppingmuligheder, konferencecenteret Friends Arena, naturskønne Hagaparken og Karolinska Institutet. Hotellet tilbyder parkering i egen garage til rimelige priser, adgang til fitnesscenter i nærheden og gratis WiFi.

Attraktioner i Stockholm

tradeDoubler