Gå til hovedindhold

Stockholm

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel og attraktioner i Stockholm

 • First Hotels tilbyder fem hoteller i Stockholm. Besøg seværdigheder i Stockholm, såsom Stockholms slot i Gamla Stan (gamle byen), forlystelsesparken Gröna Lund, Vasamuseet, Junibacken og Skansen på Djurgården. Gå ikke glip af en bådtur i Stockholms fantastiske skærgård, shopping i butikkerne i Södermalm eller i gallerierne og varehusene i midtbyen. Udforsk også de gastronomiske højdepunkter blandt alle Stockholms restauranter. Morgenmad og WiFi er altid inkluderet på vores hoteller. Du kan derved starte dagen med at fylde op energidepoterne før en begivenhedsrig dag i hovedstaden, og enkelt dele dine oplevelser med nære og kære når du er tilbage på hotelværelset.

Vores hoteller i Stockholm

 • Karlsbodavägen 45, 168 67 Bromma/Stockholm
  Book værelse
  Brommavik Hotel – First Partner Collection er beliggende i et roligt område af Bromma i udkanten af Stockholm, tæt på Bromma Lufthavn, Solvalla Travbane, Friends Arena og det centrale Sundbyberg. Hotellet tilbyder 76 eksklusive værelser indrettet i gustaviansk stil med håndskårne træmøbler og komfortable senge med eksklusivt bomuldssengetøj.

  Hotellet er en fredet ejendom fra århundredeskiftet med omhyggeligt renoveret interiør. Det tilbyder alle moderne bekvemmeligheder, der hører til et...
 • First Hotel Brommaplan
  Kvarnbacksvägen 135, 168 74 Stockholm, Bromma
  Book værelse
  Moderne og lækre værelser tæt på Friends Arena, Solvalla og Drottningholms Golfklubb. 20 minutter med metro fra Stockholm C.
 • Reception
  Bangatan 21, 171 63 Stockholm, Solna
  Book værelse
  First Hotel Solna har siden åbningen i 2015 været et populært valg for både forretningsrejsende og turister. Hotellet ligger en rask gåtur fra Solna centrum, hvor du med metroen kan komme til Stockholm C på ni minutter.

  Både sports- og musikyndere samt dem, der foretrækker shopping, har deres interesser inden for rækkevidde fra hotellet. Friends Arena og Mall of Scandinavia er lettest at nå med bil eller med bus fra Solna C. For dem, der ønsker ro efter en travl dag i Stockholm, anbefaler vi...
 • Studio C lejlighed studiehotellet Kista. Bilde.
  Skalholtsgatan 2, 16440 Kista
  Book værelse
  Studio Hotel – First Partner Collection er centralt beliggende i Kista – Stockholms IT- og telecenter – tæt på offentlig transport og grøn natur. Hotellet er komfortabelt, roligt og miljøvenligt og egner sig til dem, der skal arbejde i en periode i området, eller til familier, der ønsker at opdage Stockholm på en overkommelig måde.

  Her finder du 160 moderne værelser i skandinavisk design, hvoraf de 123 er studiolejligheder med eget køkken til langtidsophold. På ottende sal findes en lounge...
 • Lobbyen. Billede.
  Drottninggatan 71a, 111 36 Stockholm
  Book værelse
  Queen’s Hotel - First Partner Collection er et lækkert boutiquehotel midt i det centrale Stockholm. Med den fabelagtige beliggenhed på gågaden Drottninggatan er du tæt på alle Stockholms seværdigheder og attraktioner. Den skønne svømmehal Centralbadet ligger blot et stenkast fra hotellet, og selve Drottninggatan, der strækker sig fra parkområdet Observatorielunden via Gamla Stan til Södermalm, byder naturligvis på shopping, restauranter, barer mm.

  Hotellet, som byder på en blanding af...
 • Hotel reception. Billede.
  Johanneslundsvägen 12, 194 61
  Book værelse
  Hotel Stockholm North by First er beliggende i Upplands Väsby mellem Stockholm og Arlanda. På dette nyrenoverede og stilfulde hotel kan du sove godt i et af vores 152 friske værelser, designet i tidløs skandinavisk stil. Hotellet tilbyder også fine konferencefaciliteter, en indbydende lounge kombineret med et åbent arbejdsområde, fitnessstudio og parkering lige uden for hotelindgangen.

  I Väsby centrum er der et indkøbscenter med et bredt udvalg af butikker, supermarked og restauranter. Det...

Attraktioner i Stockholm