Gå til hovedindhold

Stockholm

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel og attraktioner i Stockholm

First Hotels tilbyder flere hoteller i Stockholm. Bo centralt og tæt på alle serværdigheder i Stockholm, såsom Stockholms slot i Gamla Stan (gamle byen), forlystelsesparken Gröna Lund, Vasamuseet, Junibacken og Skansen på Djurgården. Gå ikke glip af en bådtur i Stockholms fantastiske skærgård, shopping i butikkerne i Södermalm eller i gallerierne og varehusene i midtbyen. Udforsk også de gastronomiske højdepunkter blandt alle Stockholms restauranter. Morgenmad og WiFi er altid inkluderet på vores hoteller. Du kan derved starte dagen med at fylde op energidepoterne før en begivenhedsrig dag i hovedstadet, og enkelt dele dine oplevelser med nære og kære når du er tilbage på hotelværelset.

Vores hoteller i Stockholm

 • Kvarnbacksvägen 135, 168 74 Stockholm, Bromma
  Book nu!
  Moderne og lækre værelser tæt på Friends Arena, Solvalla og Drottningholms Golfklubb. 20 minutter med metro fra Stockholm C.
 • facade
  Sankt Eriksgatan 20, 112 39 Stockholm
  Book nu!
  First Hotel Fridhemsplan ligger i charmerende Kungsholmen i det centrale Stockholm. Metrostationen ligger lige i nærheden (kun to stop fra hovedbanegården), så det er nemt at komme til seværdigheder som den gamle bydel, det kongelige palads, Vasamuseet, rådhuset og forlystelsesparken Gröna Lund. Du kan også slentre langs den smukke Norr Mälarstrand og nyde udsigten over det stille vand i Mälaren-søen.

  Føl dig hjemme i vores 220 værelser med Jensen-senge, og vågn veludhvilet op til en lækker morgenmad, før du tager på sightseeing eller drager til forretningsmøde. Slap af i vores bar og café Lavetten med lækre tapas, snacks og drikkevarer.
 • reception
  Västra Järnvägsgatan 17, 111 64 Stockholm
  Book nu!
  First Hotel Kungsbron ligger i Stockholm centrum, kun to minutter fra Stockholm hovedbanegård. Hotellet tilbyder komfortable og moderne omgivelser af høj kvalitet i Stockholm centrum. Alle værelser og suiter samt lobbyen har eksklusive skandinaviske træmøbler. Værelserne har også kvalitetssenge fra Jensen, energibesparende LED-tv og gratis wi-fi. First Hotel Kungsbron ligger et stenkast fra Arlanda Express-højhastighedstoget, lufthavnsbusser og Stockholm hovedbanegård. Morgenmad er inkluderet i værelsesprisen.
 • værelse
  Lindövägen1, 18692 Vallentuna
  Book nu!
  First Hotel Lindö Park har en smuk beliggenhed i landlige omgivelser kun 25 minutter fra Stockholm og Arlanda lufthavn. Hotellet, som tilbyder personlig service og en afslappet atmosfære, ligger ved Golfstar Lindö golfklub, som kan tilbyde to golfbaner lige ved siden af hotellet. Alle vores værelser har rummelige balkoner eller terrasser med udsigt over vores golfbaner, som i vintersæsonen forvandles til fredelige snelandskaber. Hotellet ligger tæt på Arlanda lufthavn og Stockholm centrum, som er let tilgængeligt med bil eller taxa.
 • facade
  Sankt Eriksgatan 119, 113 43 Stockholm
  Book nu!
  First Hotel Norrtull ligger i Stockholm centrum i hjertet af den ekspansive bydel Vasastaden med direkte adgang til den nordlige motorvej. Den fredede bygning, hvor hotellet har til huse, tilbyder 127 lyse og moderne værelser, restaurant med bar samt konference- og festlokale med plads til 400 personer. Lufthavnsbusser og lokale busser standser lige uden for hotellets indgang, og der er pendlertog og metro i nærheden. Hagaparken – en af Stockholms største parker med adgang til Brunnsviken, hvor du kan svømme eller leje en kajak, og Rörstrandsgatan – det perfekte sted til en god middag samt udforskning af charmerende butikker – ligger lige rundt om hjørnet.
 • superior værelse
  Skeppsbron 12, 111 30 Stockholm
  Book nu!
  First Hotel Reisen er et førsteklasses hotel i det centrale Stockholm. Hotellet ligger i første parket med udsigt over Stockholm ström i Gamla stan tæt på slottet og bærer stolt sin historie. Sporene fra 1600-tallet lever fortsat, samtidig med at hotellet er nænsomt renoveret og moderniseret. Du bor skønt i et af vores 140 værelser eller suiter med udsigt over vandet og Skeppsholmen eller Gamla stan. Djurgårdsfærgerne, Kungsträdgården og shopping- og forlystelseskvarteret ved Stureplan og Biblioteksgatan ligger inden for 10 min. gang. Fælles sauna med sval pool, lille træningsrum og stor morgenmad i en fredfyldt atmosfære er inkluderet, når du bor her. Hvis du er i bil, søger vi for parkering og kører bilen frem for dig, hvis du ønsker det.
 • Reception
  Bangatan 21, 171 63 Stockholm, Solna
  Book nu!
  First Hotel Solna har siden åbningen i 2015 været et populært valg for både forretningsrejsende og turister. Hotellet ligger en rask gåtur fra Solna centrum, hvor du med metroen kan komme til Stockholm C på ni minutter.

  Både sports- og musikyndere samt dem, der foretrækker shopping, har deres interesser inden for rækkevidde fra hotellet. Friends Arena og Mall of Scandinavia er lettest at nå med bil eller med bus fra Solna C. For dem, der ønsker ro efter en travl dag i Stockholm, anbefaler vi Hagaparken eller at slappe af ved vandet i gæstehavnen Pampas Marina.

  På First Hotel Solna finder du parkering i garage til rimelige priser, moderne værelser, enkle og friske retter i vores restaurant og gratis adgang til et motionscenter i nærheden.

Attraktioner i Stockholm

tradeDoubler