Gå til hovedindhold

Skagen

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hoteller i Skagen

 • Velkommen til Skagen, den charmerende og maleriske kystby med sine historiske, gule huse med røde tagsten i Nordjylland, nordlige Danmark. Her kan du slentre rundt blandt hyggelige caféer, behagelige butikker og inspirerende kunstgallerier. Gå ikke glip af muligheden for at opleve værkerne af de berømte Skagensmalere på Skagens Museum, vandre på de vidtstrakte sandstrande, nyde fantastisk mad på en af de hyggelige fiskerestauranter i havnen og være vidne til, hvordan Skagerrak og Kattegat omfavner hinanden på "Grenen" – strandstrimlen hvor de to have mødes.

  Vi er glade for at byde dig velkommen til ikke bare ét, men tre partnerhoteller, alle fremragende beliggende og centralt placeret i Skagen. Bo på det idylliske Skagen Hotel – First Partner Collection nær havnen, Foldens Hotel – First Partner Collection i hjertet af Skagen, eller Skagen Motel – First Partner Collection, som tilbyder gratis parkering og cykeludlejning.

Vores hoteller i Skagen

 • Foldens Hotel og cafe udendørs. Bilde.
  Sankt Laurentii Vej 41, 9990
  Book værelse
  Foldens Hotel – First Partner Collection er beliggende i hjertet af Skagen tæt på den gamle havn samt byens seværdigheder og butikker. Det familieejede hotel har en lang historie og byder på ægte skagensstemning. Her føler gæsterne sig velkommen og kan nyde både det gode værtsskab og det gode køkken.

  Hotellet har 34 værelser, der er indrettet i klassisk stil og med moderne bekvemmeligheder. Hotellet tilbyder ophold for alle – både par på romantisk weekendophold samt familier, som ønsker egen...
 • Fint overblik Skagen Hotel. Bilde.
  Sankt Laurentii Vej 35 , DK-9990
  Book værelse
  Skagen Hotel – First Partner Collection er central beliggende ved Skagen Station blot få minutters gang fra Skagen Havn og Skagen Sønderstrand.

  Hotellet har 34 værelser, der alle er lyst og komfortabelt indrettet med inspiration fra Skagensmalerne. Alle værelserne har eget badeværelse, skrivebord med stol, hårtørrer og gratis WiFi.

  Skagen Hotel – First Partner Collection byder også velkommen til en stemningsfuld restaurant med à la carte retter. Hotellet har også moderne møde- og...
 • Oversigt over Skagen Motel. Bilde.
  Frederikshavnsvej 8, DK-9990
  Book værelse
  Skagen Motel – First Partner Collection tilbyder hyggelig og komfortabel overnatning blot få minutter fra byens stemningsfyldte havn og Skagens mange seværdigheder.

  Motellet byder velkommen til 57 lyse og moderne værelser indrettet til afslapning og hygge. Gæster kan også nyde udsigten fra haveterrassen. Morgenmad serveres dagligt i motellets spisesal. Der tilbydes desuden cykeludlejning med cykler til hele familien, herunder el-cykler.