Gå til hovedindhold

First Hotel Grand

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

First Hotel Grand

TripAdvisor
Garanteret billigst online med os Pris fra 680 DKK

Smukt & klassisk byhotel i centrum

First Hotel Grand i Odense centrum er det oplagte mål for både rejsende på romantisk citybreak samt for de kvalitetsbevidste forretningsfolk. På First Hotel Grand i Odense har vi øje og stor respekt for detaljer, og vi sætter en stor ære i at levere en oplevelse ud over det, du forventer. Nyd atmosfæren på First Hotel Grand i en af de mange spændende afslapningsområder, i restauranten eller loungen - i nogle af landets smukkeste og bedste rammer.

Velkommen til First Hotel Grand - Odenses stolthed siden 1897.

 
 • 700 m til centrum

 • 168 km til Københavns Lufthavn

Tilbud og arrangementer

 • Grand Getaway

  Kom hinanden nærmere i de hyggelige rammer på First Hotel Grand. Vi har sammensat et weekendophold, der passer perfekt til dig, der ønsker at opleve Odenses mange kultur- og shoppingtilbud i selskab med venner og familie.

  Book pakke Ophold for 2 personer fra DKK 2.520,-
 • Romantisk ophold

  Skru op for romantikken med et luksuriøst weekendophold i en af Danmarks hyggeligste byer. På First Hotel Grand har vi sammensat et særligt ophold til forelskede sjæle, som ønsker at tilbringe en intim weekend sammen.

  Book pakke Ophold for 2 personer fra DKK 3.195,-
 • champagnebuffet restaurant

  Grand Deluxe

  Rejs til Odense med stil med et Grand de Luxe ophold på First Hotel Grand. Kreeret til livsnydere og rejseaficionados er vi på First Hotel Grand stolte af at kunne præsentere et luksusophold uden lige i Odense.

  Book pakke Luksusophold for 2 personer fra DKK 5.098,-
 • facade

  Grand city break

  Med sin centrale placering midt i Odense er First Hotel Grand en perfekt base til dig, som ønsker enten at lade dig inspirere på byens mange kunstmuseer, forsøde tilværelsen med shopping eller blot gå på opdagelse i byens stemningsfulde gader.

  Book pakke Ophold for 2 personer fra DKK 1.875,-
 • Golfophold

  På FIRST HOTEL GRAND har vi sammensat et særligt ophold til golfentusiaster, som ønsker at gøre deres golfferie til en helt igennem vidunderlig oplevelse. Hotellets centrale placering og enestående arkitektur udgør en perfekte ramme til aktive golfferier og giver dig samtidigt adgang til nogle af Fyns absolut bedste golfbaner.

  Book pakke DKK 2.495,-

Faciliteter

 • Restaurant & bar

  Hver måned kan du opleve nye smage på Restaurant Grand i Odense, når vores talentfulde kokke med udgangspunkt i sæsonens råvarer tager dig med på en kulinarisk rejse. På Restaurant Grand er det vores mission at give dig og dit selskab Odenses bedste spiseoplevelse. Nyd stemningen i Restaurant Grands charmerende spisesal, hvor din tjener står klar til at tage imod dig og dit selskab med kompetent og vedkommende service.

   

 • Glassalen mødelokale

  Konference

  First Hotel Grand i Odense er med sin centrale placering og helt unikke stemning det perfekte sted at afholde konferencer. Vi tilbyder faciliteter med alt det nyeste indenfor AV-udstyr, og vi råder blandt andet over en storslået konferencesal med kig til åben himmel gennem et glastag med plads til 120 siddende personer, samt en række mindre møde- og gruppelokaler, der er perfekte til bestyrelses- og gruppemøder.

  Kontakt os:
  Tlf.: 66 11 71 71

 • Gym

  Fitnesslokale

  First Hotel Grand tilbyder nu sine overnattende gæster gratis adgang til et nyt, lækkert og lyst træningslokale, hvor du kan holde dig i form, mens du er på rejse. Udover de mest populære maskiner er der også en koldtvandshane og en massagestol.

 • Parkering

  Parkering

  Omkring First Hotel Grand finder du et stort udvalg af parkeringsmuligheder.

  Vi har naturligvis fundet de tre bedste valgmuligheder frem til dig. 

   

  Undgå unødige parkeringsbøder:

  Orienter dig om de gældende regler på parkeringsstedet, følg instruktionerne på standere og skiltning.

First Hotel Grand på Instagram

 • We love Odense and hearing stories of people connected to it! That’s why we’ve become a proud partner of @TEDxOdense 2018! We hosted a cozy cocktail party for the amazing team behind @TEDxOdense, and this year’s speakers and event’s partners. Take a look at this great evening filled with inspiring conversations and ideas worth spreading! 📷Jonas Vester Legarth #tedxtalks #tedxodense #tedxodense2018 #myotherside #ideaworthspreading #tedtalks #tedtalk #tedx #firsthotels #talks #odense #mitodense #nyodense #odensecity #greatminds #cocktails #speaker #drinks#detskeriodense#visitodense - 09-04-2018 09:10:32
 • #firsthotelgrandodense #grafiskværksted #holufgaard #fernisering #visitodense #detskeriodense #kunstudstilling - 08-02-2018 16:56:47
 • #grandunplugged #dúné #viglæderos #firsthotelgrandodense #detskeriodense #visitodense #dinnerconcert - 18-01-2018 13:27:04
 • #firsthotelgrandodense #julefrokost #julepynt #visitodense #godjul #odense - 18-12-2017 14:57:11
 • #firsthotelgrandodense #arcadegames #morethan700games #totaldigital #odincon #detskeriodense #eslproleague - 05-12-2017 10:36:14
 • # viersåklar #firsthotelgrandodense 
#grandunplugged #rasmuswalter #odense #intimkoncert - 11-11-2017 16:55:26
 • #firsthotelgrandodense #brandts #larsvontrier #hoteludafhuset #film #vip #visitodense #detskeriodense #etbesøgværd #hvorgodtfolkerkommergodtfolktil - 09-11-2017 06:04:38
 • #firsthotelgrandodense #harrypotterfestival #visitodense #eftetårsferie #flotudklædning #debedste gæster #direktørmedstil - 20-10-2017 07:26:08
tradeDoubler