Gå til hovedindhold

Umeå

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Umeå

  • Leder du efter hotel i Umeå nær centralstationen, så har First Hotel Dragonen en perfekt beliggenhed. Vores hotel i Umeå har 94 moderne værelser samt konference- og mødelokaler. Desuden huser hotellet den populære restaurant Harriets. Hvis du rejser med fly, ligger Umeå Lufthavn kun 10 minutters kørsel fra hotellet.

    Umeå – Norrlands kulturhovedstad – har meget at tilbyde sine gæster. Blandt favoritterne er Guitars – The Musuem, kunstmuseet Bildmuseet og hjemstavnsmuseet Västerbottens Museum. Men der findes også mange andre oplevelser end at gå på museum, når du besøger i Umeå. Norrlandsoperaen og festivalen Brännbollsyran tiltrækker mange musikinteresserede, og er du naturelsker byder Umeå-området på skove, skærgårde og i vinterhalvåret også på snefyldte skibakker og skiløjper.

Vores hoteller i Umeå

  • lobby
    Västra Norrlandsgatan 5, 903 27 Umeå
    Book værelse
    First Hotel Dragonen er et familiedrevet hotel i det centrale Umeå. Vi tilbyder 94 komfortable og moderne værelser og suiter, en konferencesal for 40 personer samt en kombineret konference- og eventlokale på 240 m². Hotellet samarbejder med den velrenommerede restaurant Harriets, som i fælles lokaler serverer mad med et klassisk fundament og med øje for lokale og norrlandske traditioner.