Gå til hovedindhold

Umeå

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Hotel i Umeå

Leder du efter hotel i Umeå nær centralstationen, så har First Hotel Dragonen en perfekt beliggenhed. Vores hotel i Umeå har 94 moderne værelser samt konference- og mødelokaler. Desuden huser hotellet den populære restaurant Harriets. Hvis du rejser med fly, ligger Umeå Lufthavn kun 10 minutters kørsel fra hotellet.

Umeå – Norrlands kulturhovedstad – har meget at tilbyde sine gæster. Blandt favoritterne er Guitars – The Musuem, kunstmuseet Bildmuseet og hjemstavnsmuseet Västerbottens Museum. Men der findes også mange andre oplevelser end at gå på museum, når du besøger i Umeå. Norrlandsoperaen og festivalen Brännbollsyran tiltrækker mange musikinteresserede, og er du naturelsker byder Umeå-området på skove, skærgårde og i vinterhalvåret også på snefyldte skibakker og skiløjper.

Vores hoteller i Umeå

 • lobby
  TripAdvisor
  Västra Norrlandsgatan 5, 903 27 Umeå
  Book nu!
  First Hotel Dragonen er et familiedrevet hotel i det centrale Umeå. Vi tilbyder 94 komfortable og moderne værelser og suiter, en konferencesal for 40 personer samt en kombineret konference- og eventlokale på 240m².

  Hotellet samarbejder med den velrenommerede restaurant Harriets, som i fælles lokaler serverer mad med et klassisk fundament og med øje for lokale og norrlandske traditioner.

  Vi kan varm anbefale et besøg i vores dejlige wellnessområde med sauna og ”isspand” efter en dag med møder, konferencer eller andre eventyr i Umeå og omegn.

  I gåafstand finder du Umeås shoppingområde, restauranter, Umeå Folkets Hus, Norrlandsoperaen samt Umeälvens smukke strandpromenade.

  First Hotel Dragonen ligger 5 minutters gang fra centralstationen og 10 minutters kørsel fra lufthavnen. Gæster der ankommer i bil kan parkere i P-huset i samme ejendom som hotellet. Parkeringsbilletter kan købes i receptionen til en overkommelig pris.

  Vi byder dig varmt velkommen!
  Erica & Linus og personale
tradeDoubler