Gå til hovedindhold

First Hotel Royal

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

First Hotel Royal

TripAdvisor
Garanteret billigst online med os Pris fra 845 SEK

Moderne hotel med klassisk indretning i Säffle

First Hotel Royal er et moderne hotel med klassisk indretning, som ligger i hjertet af Säffle. Hotellet ligger tæt på togstationen, restauranter, operaen, shopping og naturskønne gåture langs floden Byälven. Hotellet er perfekt til weekendophold samt forretningsrejser. Hoteller byder på en række små og store konferencelokaler samt et stort festlokale, der er velegnet til bryllupper og andre store fester. Restauranten byder på en spændende mulighed for at spise med lokale og stamgæster, som alle er glade for at nyde vores dejlige omgivelser. Hos First Hotel Royal er alle velkomne. Værelserne byder på et stort udvalg af gratis TV-kanaler samt gratis wi-fi. Nogle værelser har udsigt over floden.

 • 500 m til operahuset

 • 18 km til Billeruds Golf Club

 • 58 km til Karlstad lufthavn

 • 500 m til togstation

Faciliteter

 • Konferencer og møder

  First Hotel Royal i Säffle tilbyder konferencelokaler i forskellige størrelser, som alle er forsynet med moderne teknologi og komfortable møbler, der kan arrangeres efter dit behov.

  Vi hjælper dig meget gerne med at arrangere din konference og andre virksomhedsarrangementer samt at stå for dine private eller virksomhedsfunktioner.

 • Restaurant og bar

  Vores restaurant på hotellet byder på en lang række muligheder. Om dagen serverer vi frokostbuffet og forretningsfrokost.

  Om aftenen ændrer vi koncept og inviterer alle til at prøve Black Rock Grill. Perfekt for dig, der sætter pris på en god burger og masser af andre lækkerier.

  Vi arrangerer også catering for din virksomhed.

 • Fitness på hotellet

  Vi tænker over din sundhed og velvære. Vores fitnessfaciliteter har gode åbningstider og medlemstilbud.

  Gæster, der bor på hotellet, har gratis adgang til faciliteterne døgnet rundt.

  Her kan du benytte løbebånd og cross-trainere, træningsudstyr, vægte og udstyr til funktionel træning – alt det, du skal bruge til en god gang træning!

  Åben døgnet rundt for 24 gæster på hotellet.

tradeDoubler