Gå til hovedindhold

Kvinesdal

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Kvinesdal

 • Oplev den fantastiske natur og de betagende landskabene når du bor på Utsikten Hotell Kvinesdal – First Partner Collection. Vores hoteller i Kvinesdal tilbyder 85 veludstyrede rom, en restaurant som serverer lækker mat, gratis parkering og en dedikert helikopterlandingsplads. Hotellet har også moderne møder som rommer på op til 130 deltakere, og som giver panoramaudsigt vil efterlade dig i ærefrykt.

  I nærheden finder du også KVINAbade-vannparken, som har et udvalg af indendørs og udendørs boblebad, spændende vannsklier og meget mere. I tillegg gir området utrolige muligheder for fjellturer, klatring, golf på en af ​​Norges fineste golfbaner, og spændende eventyr med vill laksefiske.

Vores hoteller i Kvinesdal

 • Udsigt over hotellet. Billede.
  Utsikten 1, 4480 Kvinesdal
  Book værelse
  Utsikten Hotell Kvinesdal – First Partner Collection er et moderne kurs- og konferencehotel med en naturskøn beliggenhed mellem Stavanger og Kristiansand.

  Omgivelserne byder på storslåede naturoplevelser samt et af Norges smukkeste golfanlæg. Der er ligeledes kort afstand til vandlandet KVINAbadet med inden- og udendørs spabade, vandrutsjebaner og mere. Området omkring hotellet byder desuden på fantastiske muligheder for fjeldvandring og klatring, golf og laksefiskeri i elvene. Hotelet har 85...