Gå til hovedindhold

Säffle

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Säffle ved Vänern-søen

Idylliske Säffle ligger ved Vänernsøen langs E45-strækningen mellem Trollhättan og Vänersborg i retningen af Karlstad. I Gustav Vasas tid var dette et vigtigt handelssted, men byen har en endnu længere historie. Besøger du Värmland og Säffle, har du mulighed for at se stensætninger fra både vikingetiden og bronzealderen. De mest berømte er nok helleristningen på Ulvudden og Kungshögengravhøjene i Nysäter lidt udenfor byen samt Olof Trätäljas gravhøj ved det gamle vandtårn i Säffle.

Bor du på First Hotel Royal, vores hotel i Säffle, er du tæt på det meste. Hvis du ikke ønsker at gå på opdagelse blandt gamle monumenter, byder byen også på shopping, god kaffe samt sommerbådfart på Värnensøen. First Hotel Royal ligger en kort gåtur fra Säfflekanalen og cirka 5 minutter fra bus- og togstationen. Hotellet tilbyder hyggelige konferencelokaler, en populær restaurant og moderne værelser.

Vores hoteller i Säffle

  • Olov Trätäljagatan 2, 66130 Säffle
    Book nu!
    First Hotel Royal er et moderne hotel med klassisk indretning, som ligger i hjertet af Säffle. Hotellet ligger tæt på togstationen, restauranter, operaen, shopping og naturskønne gåture langs floden Byälven. Hotellet er perfekt til weekendophold samt forretningsrejser. Hoteller byder på en række små og store konferencelokaler samt et stort festlokale, der er velegnet til bryllupper og andre store fester. Restauranten byder på en spændende mulighed for at spise med lokale og stamgæster, som alle er glade for at nyde vores dejlige omgivelser. Hos First Hotel Royal er alle velkomne. Værelserne byder på et stort udvalg af gratis TV-kanaler samt gratis wi-fi. Nogle værelser har udsigt over floden.

tradeDoubler