Gå til hovedindhold

Säffle

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Säffle ved Vänern-søen

  • Idylliske Säffle ligger ved Vänernsøen langs E45-strækningen mellem Trollhättan og Vänersborg i retningen af Karlstad. I Gustav Vasas tid var dette et vigtigt handelssted, men byen har en endnu længere historie. Besøger du Värmland og Säffle, har du mulighed for at se stensætninger fra både vikingetiden og bronzealderen. De mest berømte er nok helleristningen på Ulvudden og Kungshögengravhøjene i Nysäter lidt udenfor byen samt Olof Trätäljas gravhøj ved det gamle vandtårn i Säffle.

    Bor du på First Hotel Royal, vores hotel i Säffle, er du tæt på det meste. Hvis du ikke ønsker at gå på opdagelse blandt gamle monumenter, byder byen også på shopping, god kaffe samt sommerbådfart på Värnensøen. First Hotel Royal ligger en kort gåtur fra Säfflekanalen og cirka 5 minutter fra bus- og togstationen. Hotellet tilbyder hyggelige konferencelokaler, en populær restaurant og moderne værelser.

Vores hoteller i Säffle

  • Olov Trätäljagatan 2, 66130 Säffle
    Book værelse
    First Hotel Royal er et moderne hotel med klassisk interiør, som ligger i hjertet af Säffle. Her er du tæt på togstationen, SäffleOperaen, shopping og smukke gåture langs floden Byälven. Hotellet er lige velegnet, uanset om man rejser i arbejdsøjemed, er på weekendtur eller ønsker at udforske den rige arv fra vikingetiden og bronzealderen i Säffle.

    Du bor komfortabelt på et af vores 64 hotelværelser, som alle er udstyret med et stort udvalg af gratis TV-kanaler og gratis WiFi. Nogle af...