Gå til hovedindhold

Lofoten

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Lofoten | Aktiviteter i Nordnorge

  • Vi tilbyder et hotel i Lofoten, Skårungen – First Partner Collection. Dette destinationshotel, der har både hotelværelser, hytter og glamping, ligger ved kysten og tilbyder et spa ved vandkanten med en fantastisk udsigt over fjorden og bjerget Vågakallen. Der er kun tre kilometer til kystbyen Kabelvåg, og Lofotens største by, Svolvær, ligger kun 10 minutters kørsel fra hotellet.

    Lofoten er et perfekt udgangspunkt for udendørsaktiviteter i Nordnorge. Måske frister det at se nordlyset på en nordlys-fotosafari, padle i kajak i en magisk vinterbelysning eller opleve naturens vidundere på en havørnesafari med en RIB-båd i Trollfjorden? Eller er du klar til at udvide din kulinariske horisont ved at prøve den nordnorske specialitet, klippfisk? Besøg hotellets restaurant eller en af de andre fiskerestauranter i området, mens du er her. Velkommen til at opleve Lofoten og smukke Nordnorge.

Vores hoteller i Lofoten

  • Ørsvågveien 40, 8310 Kabelvåg
    Book værelse
    Skårungen - First Partner Collection i Lofoten er smukt beliggende ved kysten kun 3 kilometer fra den smukke kystby Kabelvåg. Lofotens største by, Svolvær, ligger 10 minutter væk i bil. Hos Skårungen finder du både hotelværelser, cabins, hytter og glamping-telte. I hotelbygningen findes en hyggelig restaurant, der serverer lokal mad. Du finder også Lofotens bedste spa ved vandkanten med fantastisk udsigt over fjorden og det storslåede Vågakallen-fjeld. Skårungen er det perfekte udgangspunkt...