Gå til hovedindhold

Bengtsfors

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Hotel og oplevelser i Bengtsfors

Bengtsfors er uden tvivl en perle, når det gælder udendørsaktiviteter. Søger du hotelophold og oplevelser i Bengtsfors, har du fundet det helt rigtige sted. Vores hotel i Bengtsfors er beliggende ved Lelångsøen og Dalslandskanalen. Et perfekt udgangspunkt for aktive oplevelser som kajak- og kanosejlads, fisketure, cykling og vandreture langs de mange smukke stier rundt om søen. Bengtsfors ligger i Dalsland – det landområde i Sverige med flest søer. Med Dalslandskanalen som byens hovedvandvej er Bengtsfors det oplagte hjemsted for begivenheder som Dalsland Kanot Maraton+, Dalsland X-Trail, Dalsland X-Country mountainbikeløb og Dalsland Swimrun.

Besøger du vores hotel i Bengtsfors bør du helt bestemt nyde aftensmaden i hotelrestauranten eller prøve hotellets fitnesscenter. Om sommeren har du også mulighed for at tage en sval dukkert i hotellets populære udendørspool. Uanset årstid byder First Hotel Bengtsfors dig hjerteligt velkommen.

Vores hoteller i Bengtsfors

  • Facade
    TripAdvisor
    Karlsbergsvägen 3, 666 31 Bengtsfors
    Book nu!
    First Hotel Bengtsfors er centralt beliggende i Bengtsfors tæt på naturen og med let adgang til aktiviteter såsom kajakroning, lystfiskeri og vandring i den storslåede natur. Hotellets restaurant tilbyder det klassiske køkken med et internationalt anstrøg samt storslået panoramaudsigt over Dalslands-kanalen. Hotellet har fitnesscenter og opvarmet udendørs pool. Der er også lyse, nyligt istandsatte konferencelokaler, hvor møderne tilpasses kundernes krav.
tradeDoubler