Gå til hovedindhold

Bengtsfors

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel og oplevelser i Bengtsfors

  • Bengtsfors er uden tvivl en perle, når det gælder udendørsaktiviteter. Søger du hotelophold og oplevelser i Bengtsfors, har du fundet det helt rigtige sted. Vores hotel i Bengtsfors er beliggende ved Lelångsøen og Dalslandskanalen. Et perfekt udgangspunkt for aktive oplevelser som kajak- og kanosejlads, fisketure, cykling og vandreture langs de mange smukke stier rundt om søen. Bengtsfors ligger i Dalsland – det landområde i Sverige med flest søer. Med Dalslandskanalen som byens hovedvandvej er Bengtsfors det oplagte hjemsted for begivenheder som Dalsland Kanot Maraton+, Dalsland X-Trail, Dalsland X-Country mountainbikeløb og Dalsland Swimrun.

    Besøger du vores hotel i Bengtsfors bør du helt bestemt nyde aftensmaden i hotelrestauranten eller prøve hotellets fitnesscenter. Om sommeren har du også mulighed for at tage en sval dukkert i hotellets populære udendørspool. Uanset årstid byder First Hotel Bengtsfors dig hjerteligt velkommen.

Vores hoteller i Bengtsfors

  • Facade
    Karlsbergsvägen 3, 666 31 Bengtsfors
    Book værelse
    First Hotel Bengtsfors er centralt beliggende i Bengtsfors tæt på naturen og med let adgang til aktiviteter såsom kajakroning, lystfiskeri og vandring i den storslåede natur. Hotellets restaurant tilbyder det klassiske køkken med et internationalt anstrøg samt storslået panoramaudsigt over Dalslandskanalen. Hotellet har fitnesscenter og opvarmet udendørs pool. Der er også lyse, nyligt istandsatte konferencelokaler, hvor møderne tilpasses kundernes krav.