Gå til hovedindhold

First Hotel Brommaplan

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

First Hotel Brommaplan

TripAdvisor
Garanteret billigst online med os Pris fra 480 SEK

Charmerende hotel nær Brommaplans metrostation

First Hotel Brommaplan er et charmerende hotel i den vestlige del af Stockholm kun 200 meter fra Brommaplans metrostation og busstoppesteder. Det tager kun 20 minutter at komme til det centrale Stockholm med offentlig transport. Desuden standser flybusserne till Arlanda i nærheden. Tæt på hotellet finder du også multiarenaen Friends Arena, travbanen Solvalla samt Drottningholms Golfklubb. Den populære restaurant, Sorbon, er hotellets nabo, og i lobbyen serverer vi gratis kaffe og te døgnet rundt. På hotellet er der også en stor og dejlig tagterrasse, som er perfekt på lune sommeraftener og solrige forårs- og sensommerdage.

 

Renovation i gang! Dele af hotellet er under renovering, hvilket kan medføre forstyrrelser på hverdage mellem 08:00 – 17:00. Vi beklager eventuelle problemer dette måtte medføre.

 • 7,6 km til Stockholm centrum

 • 1,2 km til Bromma Golfklub

 • 3 km til Bromma Lufthavn

 • 200 m til Metrostation

Faciliteter

 • morgenmad

  Morgenmad

  Den bedste start på dagen
  First Hotel Brommaplan tilbyder noget for enhver smag. Vælg mellem røræg, bacon, pandekager, morgenmadsprodukter, yoghurt, frisk frugt og grøntsager eller klassiske sandwich.

  Lad os vide, hvis du har madallergi, eller hvis du har brug for tidligere morgenmad, arrangerer vi morgenpose til at medbringe.

  Servering
  Hverdage: kl. 06.00-09.30
  Weekend & helligdage: kl. 08.00-11.00

 • facade

  Restaurant

  Restaurant Sorbon er beliggende ved siden af hotellet og tilbyder god mad samt et af Stockholms største udvalg af øl.

Andre First Hotels

tradeDoubler