Gå til hovedindhold

Aalborg

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Aalborg centrum

First Hotel Aalborg er et godt alternativ for rejsende, der søger hotel i Aalborg centrum. Hotellet har 156 værelser, 57 parkeringspladser og tilbyder naturligvis gratis morgenmad og WiFi.

Aalborg byder på en række attraktioner, og med vores centralt beliggende hotel får du flere af disse i umiddelbar nærhed. Byen frister med sine mange museer, havnefront med bl.a. Musikkens Hus, Utzon Center, zoo samt andre byparker. I centrum er der naturligvis både udeliv og natteliv samt gode spisesteder.

Vores hotel i Aalborg centrum ligger inden for gåafstand fra stationen og bussterminalen, hvis du søger mod destinationer udenfor centrum.

Vores hoteller i Aalborg

  • superior dobbeltværelse
    Rendsburggade 5, 9000 Aalborg
    Book nu!
    Midt i en kulturel oase med Musikkens Hus, Utzon Centeret og kulturhuset Nordkraft som de nærmeste naboer ligger First Hotel Aalborg, tæt ved gågader med shopping og cafeer i gåafstand. First Hotel Aalborg er et perfekt valg for gæster, som ønsker et citybreak, samt den forretningsrejsende, som ønsker en hyggelig og imødekommende atmosfære med byens bedste udsigt til den dejlige og fredelige Limfjord.