Gå til hovedindhold

Aalborg

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Aalborg centrum

First Hotel Aalborg er et godt alternativ for rejsende, der søger hotel i Aalborg centrum. Hotellet har 156 værelser, 57 parkeringspladser og tilbyder naturligvis gratis morgenmad og WiFi.

Aalborg byder på en række attraktioner, og med vores centralt beliggende hotel får du flere af disse i umiddelbar nærhed. Byen frister med sine mange museer, havnefront med bl.a. Musikkens Hus, Utzon Center, zoo samt andre byparker. I centrum er der naturligvis både udeliv og natteliv samt gode spisesteder.

Vores hotel i Aalborg centrum ligger inden for gåafstand fra stationen og bussterminalen, hvis du søger mod destinationer udenfor centrum.

Vores hoteller i Aalborg

  • superior dobbeltværelse
    Rendsburggade 5, 9000 Aalborg
    Book nu!
    First Hotel Aalborg ligger ved havnefronten midt i en kulturel oase med Musikkens Hus, Utzon Centeret og kulturhuset Nordkraft som nærmeste naboer. I nærheden finder du også gågader med shopping og caféer.

    Uanset om du er i byen som turist eller på forretning, vil du føle dig hjemme i et af vores 156 rummelige værelser. Bliv klar til en dag med møder eller sightseeing med vores lækre morgenmad. Slap af i lobbyen med en bog eller et spil pool, eller træn lidt i motionsrummet. Du kan holde dit...