Gå til hovedindhold

Falun

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hoteller og seværdigheder i Falun

  • First Hotel har et hotel i Falun, First Hotel Grand. Hotellet er centralt beliggende samt har hyggelige konferencelokaler og parkering. Hvis du kommer til Falun med tog eller bus, tager det cirka fem minutter at gå fra centralstationen til hotellet.

    Der er flere seværdigheder i Falun og masser af spændende ting at lave. Her findes Falu-minen, som er UNESCO-verdensarv og engang verdens største og nu en af verdens bedst bevarede kobberminer. Her kan du tage del i en rundvisning 67 meter under jorden og gå på opdagelse i minens 1300-årige historie. I Sundborn lige uden for byen finder du en af Faluns mest populære turistmål: Carl Larsson-gården, hvor kunstner Carl Larsson boede sammen med sin kone Karin. En anden berømthed med tilknytning til Falun er Selma Lagerlöf. Forfatterens arbejdsstue er bevaret på Dalarna Museum. Museet har også en stor samling folkekunst, dalheste, tekstiler og folkedragt. Er du interesseret i sport, er skisportscentret Lugnet desuden let tilgængeligt. Her findes Vasaloppet-centret, skimuseum, skiløjper og meget mere. Derudover finder du skisportsstederne Romme Alpin og Bjurås Skicenter en halv times kørsel fra det centrale Falun. Bor du på First Hotel i Falun, er du derfor tæt på det meste.

Vores hoteller i Falun

  • Trotzgatan 9-11, 791 71 Falun
    Book værelse
    First Hotel Grand ligger i hjertet af Falun med gåafstand til shopping, restauranter og barer. Kun fem minutters gang fra hotellet finder du banegården. Alle værelser er renoveret i 2015 med et design inspireret af Faluns kulturarv. Føl dig hjemme i vores flotte værelser i varme farver taget direkte fra hotellets historiske festlokale. Samtlige værelser har kvalitetssenge fra Jensen. Du finder også gode konferencemuligheder. Start dagen med vores store morgenmadsbuffet, hvor du finder et bredt...