Gå til hovedindhold

Gøteborg

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Oplev First Hotels og Gøteborg

Gøteborg er Sveriges andenstørste by og er under hastig forvandling fra havne- og industriby til moderne storby med kultur- og sportsliv. Byen har opnået international berømmelse for sin innovative gastronomi – ikke mindst med alt godt fra havet. Med dens overkommelige størrelse, venlige atmosfære og mange attraktioner er Gøteborg den perfekte destination for familieferie.

Vores hoteller i Gøteborg

 • Facade
  Nils Ericsonsplatsen 4, 411 03 Gøteborg
  Book nu!
  First Hotel G har en førsteklasses beliggenhed over Göteborgs Centralstation. Med 300 smagfuldt indrettede og komfortable værelser er det et af Göteborgs største og mest moderne hoteller. Som gæst har du gratis adgang til vores afslapningsafdeling. Den indeholder et veludstyret fitnesscenter og en sauna med flot udsigt til togene og menneskemylderet på perronen. Flybus, tog og trafikforbindelser ligger lige uden for døren, og det er derfor nemt at komme til og fra hotellet. Hvis man kommer i bil er der parkering i P-hus Nordstan der ligger i kort gåafstand fra hotellet. Billetter kan købes til en rimelig pris på hotellet.
 • Deluxe-værelse
  Krutvägen 2, 415 28 Gøteborg
  Book nu!
  First Hotel Kviberg Park er et moderne, sportsorienteret hotel, som ligger i forbindelse med Göteborgs nye multisportshal Prioritet Serneke Arena, tidligere Göteborgs Nya Arena. Her er der plads til indendørssport, som fodbold, beachvolley og basket samt fitnesscenter, spa og et enestående skianlæg med tre spor. Hotellet ligger kun 10 minutter fra Göteborgs centrum og har 121 værelser og 355 senge i fem forskellige værelseskategorier. First Hotel Kviberg Park er ideelt til både forretningsrejsende og sportshold. Hotellet har også restaurant, bar og 7 topmoderne konferencelokaler. Vi tilbyder gratis parkering til vores gæster i mangel af plads.
 • dobbeltværelse
  Säve Flygplatsväg 25, 42373 Gøteborg
  Book nu!
  Vi er et lille konferencehotel i Säve beliggende ved den private lufthavn Säve Flygplats. Hotellet ligger mindre end 20 minutter fra Gøteborgs hovedbanegård og byens centrum. Vores indbydende og afslappende lounge er det perfekte sted at nyde en kop kaffe eller afholde et privat møde. Vi tilbyder fleksibel service foruden lækker morgenbuffet, gratis privat parkering samt gratis WiFi. De lyse, moderne værelser har komfortable senge for at sikre gæsterne en god nats søvn.

Attraktioner i Gøteborg

tradeDoubler