Gå til hovedindhold

Mora

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel og oplevelser i Mora

 • I Mora finder man dalaheste, Eventyrlandet Tomteland, Zorn, Vasaløbet og ishockey med Mora IK. Vandreture og cykelture i de naturskønne omgivelser eller mountainbike på skovstierne. Om vinteren kan man stå på alpinski, langrend og skøjteløb. Kombiner natur og kultur og udforske Mora om sommeren og vinteren.

  Udover et rigt udvalg af udendørsaktiviteter har man også Eventyrlandet Tomteland. Vasaløbet er et fænomen, som sætter Sverige i bevægelse hele året. Mora er centrum for håndværk og industri, eksempelvis Morakniv fra Östnor og Dalahesten fra Nusnäs. Et must-see er besøg på Zornmuseet, som tilbyder både permanente og midlertidige udstillinger. Desuden er Mora Dalarnas nordlige centrum for handel og erhverv med omkring 100 butikker.

  First Hotels har et hotel i Mora, Hotel Kung Gösta - First Partner Collection. Hotellet ligger centralt kun få hundrede meter fra centrum.

Vores hoteller i Mora

 • kung gosta terrace
  Kristinebergsgatan 1 , 792 32 Mora
  Book værelse
  Hotel Kung Gösta - First Partner Collection er centralt beliggende i smukke Mora, tæt på tog og busforbindelser. Hotellet blev bygget i 1977 af virksomheden Anders Diös AB, som i 1992 omdøbte det til Kung Gösta til ære for Gustav Vasa.

  Mora er smukt beliggende ved den nordlige bred af Siljan og er populært året rundt. Hotellet ligger tæt på mange seværdigheder, såsom målstregen for Vasaløbet og kunstneren Anders Zorns fødested, Zorngården.

  Hotel Kung Gösta tilbyder 43 komfortable værelser....