Gå til hovedindhold

Örnsköldsvik

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Örnsköldsvik

Er du på udkig efter hoteller i Örnsköldsviks bymidte, er First Hotel Statt et godt valg. Hotellet ligger ved Stadsträdgården tæt på både Örnsköldsvik lystbådehavn, det populær Paradise vandland og Fjällräven Center - MODO Hockeys hjemmearena. Det charmerende hotel, bygget i 1913, har wellnesscenter med sauna og et mindre konference- og mødelokale med plads til 20 personer.

Örnsköldsvik (eller Ö-vik, som byen almindeligvis kaldes i folkemunde) er en af de få byer i Sverige, der er opkaldt efter en privatperson, nemlig den tidligere guvernør Per Abraham Örnsköld. Byen er beliggende ved verdensnaturarv-kysten Höga Kusten og er et godt udgangspunkt for smukke naturoplevelser i Nationalparken Skuleskogen en halv times kørsel fra First Hotel i Örnsköldsvik.

Vores hoteller i Örnsköldsvik

  • superior dobbelt værelse
    Lasarettsgatan 2, 891 33 Örnsköldsvik
    Book nu!
    First Hotel Statt er et klassisk hotel i det centrale Örnsköldsvik. Hotellet, der er fra 1913, bærer sin gamle historie med stolthed og er beliggende tæt på lystbådehavnen, som er et af byens vartegn. Du sover behageligt i et af vores 115 værelser, og med kun 350 meter til stationen er du tæt på både bus og tog. Er du kørende, tilbyder vi gratis parkering, såfremt der er plads.

    Vores afslapningsområde med sauna er en skøn oase efter en dag med møder, shopping eller eventyr langs Höga Kusten....