Gå til hovedindhold

Örnsköldsvik

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Örnsköldsvik

  • Er du på udkig efter hoteller i Örnsköldsviks bymidte, er First Hotel Statt et godt valg. Hotellet ligger ved Stadsträdgården tæt på både Örnsköldsvik lystbådehavn, det populær Paradise vandland og Fjällräven Center - MODO Hockeys hjemmearena. Det charmerende hotel, bygget i 1913, har wellnesscenter med sauna og et mindre konference- og mødelokale med plads til 20 personer.

    Örnsköldsvik (eller Ö-vik, som byen almindeligvis kaldes i folkemunde) er en af de få byer i Sverige, der er opkaldt efter en privatperson, nemlig den tidligere guvernør Per Abraham Örnsköld. Byen er beliggende ved verdensnaturarv-kysten Höga Kusten og er et godt udgangspunkt for smukke naturoplevelser i Nationalparken Skuleskogen en halv times kørsel fra First Hotel i Örnsköldsvik.

Vores hoteller i Örnsköldsvik

  • Lasarettsgatan 2, 891 33 Örnsköldsvik
    Book værelse
    First Hotel Statt er et klassisk hotel i det centrale Örnsköldsvik. Hotellet, der er fra 1913, bærer sin gamle historie med stolthed og er beliggende tæt på lystbådehavnen, som er et af byens vartegn. Du sover behageligt i et af vores 115 værelser, og med kun 350 meter til stationen er du tæt på både bus og tog. Vi tilbyder også parkering såfremt der er plads, i hotellets baghave.

    Vores afslapningsområde med sauna er en skøn oase efter en dag med møder, shopping eller eventyr langs Höga...