Gå til hovedindhold

Ørnskøldsvik

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Örnsköldsvik

Er du på udkig efter hoteller i Örnsköldsviks bymidte, er First Hotel Statt et godt valg. Hotellet ligger ved Stadsträdgården tæt på både Örnsköldsvik lystbådehavn, det populær Paradise vandland og Fjällräven Center - MODO Hockeys hjemmearena. Det charmerende hotel, bygget i 1913, har wellnesscenter med sauna og et mindre konference- og mødelokale med plads til 20 personer.

Örnsköldsvik (eller Ö-vik, som byen almindeligvis kaldes i folkemunde) er en af de få byer i Sverige, der er opkaldt efter en privatperson, nemlig den tidligere guvernør Per Abraham Örnsköld. Byen er beliggende ved verdensnaturarv-kysten Höga Kusten og er et godt udgangspunkt for smukke naturoplevelser i Nationalparken Skuleskogen en halv times kørsel fra First Hotel i Örnsköldsvik.

Vores hoteller i Ørnskøldsvik

  • Lasarettsgatan 2, 891 33 Örnsköldsvik
    Book nu!
    First Hotel Statt i det centrale Örnsköldsvik er et mindesmærke i byen. Hotellet stammer fra 1913 og har en af Sveriges mest eksklusive lystbådehavne som nærmeste nabo. Hotellets fine brasserie tilbyder à la carte-retter, og vi har også en konferencelokale med plads til op til 20 deltagere. Større konferencer arrangeres i samarbejde med samarbejdere med partnere i nærheden. Vores rekreationsafdeling med sauna værdsættes efter en dag med møder, konferencer eller andre eventyr i Örnsköldsvik og omegn.

tradeDoubler