Gå til hovedindhold

Grenaa

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Grenaa og populære seværdigheder

  • First Hotels har et hotel i Grenaa, Kysthotellet - First Partner Collection. Hotellet ligger smukt med en af Danmarks smukkeste strande som nabo og naturen med skoven tæt på. Kystbyen Grenaa ligger på den østlige kyst af Danmark og har færgeforbindelser til Halmstad i Sverige, hvilket gør det til en naturlig indgangsport for feriegæster, der ønsker at opleve Danmark. Herfra er der kort afstand til byer som Aarhus, Randers og Aalborg.

    Men Grenaa byder på mere end bare en færgehavn. Fra vores hotel er du tæt på populære seværdigheder og destinationer som Djurs Sommerland, Tivoli Friheden, Ree Park Safari, Randers Regnskov og Skandinavisk Dyrepark. Som gæst på hotellet får du rabat på adgangsbilletten til adskillige af disse destinationer. Måske er Grenaas mest populære turistattraktion dog den store akvarium, Kattegatcenter. Her kan du lære mere om havet, se verdens hurtigste pingviner, fascineres af hajer, giftige dragefisk og meget mere.

Vores hoteller i Grenaa

  • Kysthotellet oversigt. Bilde.
    Kystvej 26 , DK-8500
    Book værelse
    Kysthotellet – First Partner Collection ligger i naturskønne omgivelser i Djursland ved en af Danmarks skønneste strande, Grenaa Strand. Her er du tæt på både hav og natur, og langt fra storbyens larm. Hotellet har 160 komfortable værelser, mange med udsigt til Kattegat. I vores hyggelige restaurant kan du nyde hjemmelavet mad tilberedt med årstidens lokale og økologiske råvarer. Hotellet tilbyder fremragende konferencefaciliteter og kan rumme alt fra små møder til store konferencer og...