Gå til hovedindhold

Hirtshals

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Book hotel i Hirtshals og oplev Nordjylland, Danmark

 • Vi har et hotel i Hirtshals i Nordjylland, i det nordlige Danmark, der hedder Montra Skaga Hotel - First Partner Collection. Hotellet har 108 værelser, moderne konferencefaciliteter, en restaurant og ikke mindst en opvarmet indendørs pool.

  Færge- og fiskerbyen Hirtshals er perfekt for dem, der ønsker at opleve Nordjylland og det nordlige Danmark. Herfra er der færger til Norge, Færøerne og Island, og byen selv tilbyder også spændende seværdigheder og attraktioner. Selvfølgelig er restaurantudvalget i Hirtshals perfekt for dem, der nyder frisk fisk, og for familier med børn anbefales Nordsøen Oceanarium. Med sine 4,5 millioner liter havvand og mere end 6500 skolefisk er det det største akvarium i Nordeuropa. Historieentusiaster kan finde interesse i Bunkermuseet, der har 60 bunkere og 3,5 km skyttegrave skjult i det høje strandgræs nær Hirtshals fyr i Stenbjerg-området.

Vores hoteller i Hirtshals

 • Hotel facade. Billede.
  Willemoesvej 1 DK, 9850 Hirtshals
  Book værelse
  Montra Skaga Hotel – First Partner Collection ligger centralt i hyggelige Hirtshals i Nordjylland. Hotellet byder på 108 lyse og indbydende værelser, moderne konferencefaciliteter og ikke mindst en fantastisk opvarmet indendørspool. Hotellets restaurant serverer lækker hjemmelavede retter med fokus på årstidens råvarer, herunder frisk fisk fra Hirtshals.

  Hotellet ligger lige ved færgehavnen og er et perfekt valg, hvis du trænger til en pause eller overnatning, uanset om du skal med færge til...