Gå til hovedindhold

Gotland

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel og resort på Gotland

 • Gotland er et populært paradis blandt mange feriegæster. Her finder du stille strande med krystalklart vand, charmerende restauranter og en af Sveriges fineste golfbaner, Visby GK. Hvis du rejser til Gotland med børn, anbefaler vi en tur til forlystelses- og vandparken Kneippbyn lige uden for Visby, eller at udforske den spændende Lummelundagrotten. For fugleelskere er en bådtur til naturreservatet på Stora Karlsö et absolut must.

  Et andet tip er at besøge den lille ø Fårö i det nordlige Gotland. Fårö er måske mest kendt som Ingemar Bergmans elskede tilflugtssted. Der er gode grunde til, hvorfor den berømte instruktør blev forelsket i denne ø. Her kan du opleve smuk uberørt natur og nyde den salte havluft og duften af tang, mens du spadserer langs sandstrande og kigger ud over den endeløse horisont. Sørg for at besøge Bergmancentret, når du er på Fårö for at lære mere om Bergmans liv og filmskabing.

  Der er mange smukke oaser på Gotland, og hvis du besøger den nordlige del af øen, for eksempel på vej til eller fra Fårö, anbefaler vi et stop ved Blå Lagunen. Blå Lagunen var oprindeligt en kalkstensbrud, der nu er fyldt med vand og et populært rejsemål for sol og badning.

Vores hoteller i Gotland

 • Söderväg 56 A, 621 58 Visby
  Book værelse
  Hotellet åbnede for første gang i juni 2019 og er beliggende i Visby på ferieøen Gotland. Hotellet har et unikt design med swimmingpool, jacuzzi, sauna, udendørsbar og parkering lige uden for indgangen. Flere værelser er udstyret med køkkener samt har mulighed for sammenlægning, så op mod syv personer kan bo sammen.

  Hotellet ligger 800 meter fra færgeterminalen og inden for få minutter fra det centrale Visby. Fra hotellet kommer du nemt til restauranter, dejlige strande, Gotlands kongreshus...
 • Hall Västös 213, 624 56
  Book værelse
  Västös Strand by First Hotels er et resort med arkitekttegnede strandvillaer ved Kappelshamnsviken på det nordlige Gotland.

  Med 150 meter til stranden og fantastisk udsigt over havet samt Gotlands smukke natur er dette en unik premium-bolig, hvor materialerne er af høj kvalitet og i harmoni med naturen. Villaerne er bygget i moderne skandinavisk stil med store glasdøre, et opholdsrum, køkken, badeværelse og fire soveværelser med senge til otte personer samt en 50 m² stor tagterrasse.
  Det er...