Gå til hovedindhold

Norrköping

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Norrköping centrum

 • Hvis du skal besøge Kolmården Djurpark med familien og leder efter hoteller i Norrköping med Kolmården-pakke, så er First Hotel i Norrköping det perfekte valg. First Hotel Central tilbyder flere Kolmården-pakker samt familievenlige multisengsværelser. Hotellet ligger i byens historiske centrum ca. 10 minutters gang fra Norrköpings centralstation.

  Fra First Hotel Central er der kort gåafstand til spændende seværdigheder og attraktioner som Industrilandskabet, Visualiseringscenter C, Norrköpings Kunstmuseum og Arbejdsmuseet. Og hvis du skal til en koncert eller konference, kan du nemt nå Louis De Geers Konsert & Kongress på en rask gåtur.

  Hvis du bor på vores hotel i Norrköping, har du fri adgang til wellness og sauna og nyde godt af herlig afslapning efter en dag med shopping eller som opvarmning til aftenen med underholdning, restaurant- og barbesøg. Hotellet har også en jacuzzi på tagterrassen med udsigt over byen og floden Motala Ström.

Vores hoteller i Norrköping

 • Nya Rådstugugatan 16, 60 242 Norrköping
  Book værelse
  First Hotel Central er et centralt hotel i Norrköping. First Hotel Central tilbyder 77 moderne og komfortable værelser inklusive seks suiter, restaurant og konferencefaciliteter. I relaxafdelingen er der sauna og et soldæk på taget med en enestående udsigt over Norrköping.

  Receptionen er åben hver dag indtil 01.00. Giv os gerne besked på forhånd, hvis du ankommer senere.