Gå til hovedindhold

København

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Hoteller og attraktioner i København

First Hotels har tre hoteller i centrale København. Vores hoteller ligger tæt på attraktioner og seværdigheder som Tivoli, Strøget, Nyhavn og Rundetårnet og kun fem minutters gang fra Københavns hovedbanegård. Vi anbefaler også oplevelser som Den Blå Planet og Dyrehavsbakken, der ligger udenfor byen – især til børnefamilier. Et andet populært rejsemål med børn i København er Zoologisk Have.

Bor du på First Hotel Twentyseven med den lækre gårdhave, er du næsten nabo med Nationalmuseet. Tjekker du ind på First Hotel Mayfair på indre Vesterbro, har du både Tycho Brahe Planetarium og Søerne bare et stenkast væk. På hotellet finder du også sportsbar og –restauranten, O’Learys. Ønsker du et hotel med en lidt mere royal følelse, er First Hotel Kong Frederik noget for dig. Dette er et boutiquehotel med høj servicestandard, charme og som prikken over i’et ligger den populære restauranten The Italian også på hotellet. WiFi er selvfølgelig inkluderet på alle vores First Hotels i København.

København er Skandinaviens største festivalby, og Nordens absolutte centrum for gastronomi og jazz. Bo på First Hotels, snup cyklen og oplev en storby i menneskehøjde med kultur, underholdning og appetit på livet.

Vores hoteller i København

 • facade
  TripAdvisor
  Vester Voldgade 25, 1552 København
  Book nu!
  Perfekt placeret hotel centralt i København. Ligger tæt på Tivoli og Hovedbanegården, samt et stenkast fra Strøget.
 • Facade
  TripAdvisor
  Løngangstræde 27, 1468 København
  Book nu!
  Trendy livsstilshotel midt i Københavns pulserende hjerte - kun et stenkast fra Rådhuspladsen og Tivoli.
 • facade
  TripAdvisor
  Helgolandsgade 3, 1653 København
  Book nu!
  Lækkert boutiquestil-hotel på Vesterbro kun 5 minutter fra Tivoli og Københavns Hovedbanegård.

Attraktioner i København

tradeDoubler