Gå til hovedindhold

København

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel og attraktioner i København

First Hotels har et hotel i centrale København: First Hotel Kong Frederik. Hotellet ligger ved Rådhuspladsen, er tæt på attraktioner og seværdigheder som Tivoli, Strøget, Nyhavn og Rundetårnet og kun fem minutters gang fra Københavns hovedbanegård. Vi anbefaler også oplevelser som Den Blå Planet og Dyrehavsbakken, der ligger udenfor byen – især til børnefamilier. Et andet populært rejsemål med børn i København er Zoologisk Have.

Ønsker du et hotel med en royal følelse, er First Hotel Kong Frederik noget for dig. Dette er et boutiquehotel med høj servicestandard, charme og som prikken over i’et ligger den populære fiskerestaurant Louises Fiskebar også på hotellet.

København er Skandinaviens største festivalby, og Nordens absolutte centrum for gastronomi og jazz. Bo på First Hotel Kong Frederik, lej en cykel i receptionen og oplev en storby i menneskehøjde med kultur, underholdning og appetit på livet.

Vores hoteller i København

  • Kong Frederik
    Vester Voldgade 25, 1552 København
    Book nu!
    Bo på First Hotel Kong Frederik i København og sov på samme adresse som nogle af de største stjerner – fra Marlene Dietrich til John Mayer. Vores rige historie og klassiske engelske stil har en stor del af æren for, at vores gæster vælger os. Strøget, Rådhuspladsen og Tivoli ligger i nærheden.

    Uanset hvilket værelse, du booker, er det indrettet efter en ting: at være dit hjem, når du er væk hjemmefra. Tag skoene af og slap af på sengen. Eller udnyt vores hurtige WiFi til at tjekke mail....

Attraktioner i København