Gå til hovedindhold

København

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel, lejligheder og seværdigheder i København

 • Besøg København og bo på Q Apartments - First Partner Collection. Vi har syv partnerhoteller, der tilbyder lejligheder til korte og lange ophold i København. Med beliggenhed i Nørrebro, Østerbro, Indre By, Frederiksberg, Vesterbro og Christianhavn er du altid tæt på alle seværdigheder og "must-dos" i den danske hovedstad. Herfra kan du nemt nå attraktioner som Tivoli, Strøget, Nyhavn og Rundetårn.

  Hvis du rejser med familien til København, anbefaler vi et besøg på salt- og ferskvandsakvariet Den Blå Planet, der ligger uden for byens centrum, eller forlystelsesparken Dyrehavsbakken (kendt som Bakken), der ligger i den nordlige del af København. Et andet populært rejsemål for børn er Zoologisk Have.

  En fantastisk måde at opleve København på er med en bådtur. Med en kanalrundfart i byen får du mulighed for at se Operaen, Det Sorte Diamant Bibliotek, Den Lille Havfrue, Dronningens residens, Amalienborg Slot, samt Christiansborg fra vandet.

Vores hoteller i København

 • Moderne møbler i stue hotel lejlighed værelse. Bilde.
  , København
  Book værelse
  Q Apartments Ydre Østerbro – First Partner Collection tilbyder attraktive lejligheder i familievenlige Østerbro. Et elegant og charmerende københavnsk brokvarter, der med Fælledparken og søerne er det en af byens grønneste områder. Det meste indre Østerbro blev opført i slutningen af 1800-tallet. Her langs de charmerende klassiske gader finder du caféer, butikker og restauranter. Østerbro byder på oplevelser for hele familien og er perfekt til både cykel- og gåture.
 • Stue to værelses lejlighed. Bilde.
  , København
  Book værelse
  Q Apartments Vesterbro – First Partner Collection tilbyder fuldt servicerede lejligheder i et af Københavns mest hippe brokvarterer. Vesterbro strækker sig fra Tivoli i metropolzonen til de moderne højhusboliger i Carlsberg Byen. Hjertet af Vesterbro er hipt og cool. Kødbyen er spækket med restauranter, barer og natteliv. Langs Istedgade og Værnedamsvej finder du en charmerende blanding af modebutikker, lokale spisesteder og fortovscaféer. Dette levende kvarter er også familievenlig med grønne...
 • Moderne design stue hotellejlighed. Bilde.
  , København
  Book værelse
  Q Apartments Nørrebro – First Partner Collection tilbyder fuldt servicerede lejligheder på Nørrebro, et af Københavns mest hippe brokvarterer. Det meste af bebyggelsen på Nørrebro blev opført i slutningen af 1800-tallet og strækker sig fra søerne til de multikulturelle bydele ved Nørrebro Station og NV.

  Nørrebro er et levende kvarter med urban streetkultur, kreative butikker og hippe lokale spisesteder. Der er desuden børnevenlige grønne områder, legepladser og cykelvenlige gader. En sand...
 • To værelses lejlighed Indre Østerbro. Bilde.
  , København
  Book værelse
  Q Apartments Indre Østerbro – First Partner Collection tilbyder attraktive lejligheder i familievenlige Østerbro. Et elegant og charmerende københavnsk brokvarter, der med Fælledparken og søerne er en af byens grønneste områder.

  Det meste af indre Østerbro blev opført i slutningen af 1800-tallet. Her langs de charmerende klassiske gader finder du caféer, butikker og restauranter. Østerbro byder på oplevelser for hele familien og er perfekt til cykel- og gåture.
 • Klassisk stue design hotellejlighed. Bilde.
  , København
  Book værelse
  Q Apartments Indre By – First Partner Collection tilbyder fuldt servicerede lejligheder i indre by. Middelalderbyen byder på mere end 1 kvadratkilometer af gader og gyder, hvoraf mange er gågader. Her finder du et væld af spændende butikker, restauranter, caféer og barer. Strøget har desuden både stormagasiner og brandbutikker i luksusklassen. Indre by byder også på nogle af byens største kulturhistoriske attraktioner foruden hyggelige kanaler og grønne parker.
 • Dejlig stue Hotel Lejlighed Frederiksberg. Bilde.
  , København
  Book værelse
  Q Apartments Frederiksberg – First Partner Collection tilbyder udsøgte lejligheder på Frederiksberg. Med sine elegante boulevarder og villaveje er Frederiksberg et af Københavns mest stilfulde områder.

  Frederiksberg er også hjemsted for store grønne parkområder og hyggelige gader med caféer og modebutikker. Denne rolige del af byen gør den til et perfekt valg for både forretningsrejsende og ferierejsende.
 • , København
  Book værelse
  Q Apartments Christianshavn – First Partner Collection tilbyder fuldt servicerede og fuldt udstyrede lejligheder på Christianshavn. Her finder du romantisk kanalstemning, restauranter samt et åbent streetfood-marked. Kvarteret er også kendt som hjemsted for fristaden Christiania og byder på grønne områder og havneliv. Christianshavn grænser op til Holmen og Refshaleøen, hvor du finder en kreativ blanding af kreative spisesteder og streetfood-markeder på det tidligere værftsområde.