Gå til hovedindhold

Olofström

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Olofström ved Aniaraparken

  • First Hotel i Olofström ligger tæt på vildmarkslivet. Med mere end 100 søer i kommunen og utallige vandrestier er Olofström perfekt til udendørsaktiviteter med gode muligheder for at opleve den skønneste natur. Sørg for at leje kajak eller kano, så du kan padle dig frem til nye oplevelser i Olofström, eller du kan snøre vandrestøvlerne og gå til fods.

    First Hotel har et hotel i Olofström, First Hotel Olofström. Hotellet ligger centralt ved den smukke Aniarapark og tilbyder luftige og elegante værelser, gode konference- og mødefaciliteter samt den populære restaurant The Steakhouse.

Vores hoteller i Olofström

  • Ågatan 3, 293 34 Olofström
    Book værelse
    First Hotel Olofström er et moderne hotel i centrum af Olofström med en magisk park og udendørs spiseområde samt en berømt legeplads, der er velegnet til familier med børn. Hotellet blev indviet i 1990, og bag den spændende facade finder man lyse og elegante værelser og en populær restaurant og bar. Hotellet ligger i samme bygning som Folkets Hus Teater og byder på store og rummelige konferencefaciliteter. Olofström er velkendt for sine naturskønne omgivelser med skovklædte bakker og en stor...