Gå til hovedindhold

Frederikshavn

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Frederikshavn - bo centralt og oplev nordlige Danmark

 • Frederikshavn i Nordjylland i det nordlige Danmark byder på spændende muligheder året rundt. Her kan du for eksempel besøge Danmarks eneste palmestrand og nyde et pulserende byliv med shopping og hyggelige spisesteder. Byen har også et rigt kulturliv med mange museer, gallerier, kirker og historiske bygninger. Udover Palmestranden er Bangsbo Fort Bunkermuseum og Botanisk Have populære seværdigheder. Frederikshavn er også et fantastisk udgangspunkt for dem, der ønsker at udforske mere af nordlige Danmark. Inden for en times kørsel kan du nå steder som Aalborg Zoo, Fårup Sommerland og den smukke by Skagen.

  Bo på Hotel Frederikshavn - First Partner Collection i centrale Frederikshavn, og du vil være tæt på både færgen til Læsø og færgeterminalen for Stena Line og DFDS. Hotellet tilbyder enkelt-, dobbelt- og familieværelser og tilbyder gratis parkering efter tilgængelighed for sine hotelgæster.

Vores hoteller i Frederikshavn

 • Køkken Penthouse. Billede.
  Tordenskjoldsgade 15b , 9900 Frederikshavn
  Book værelse
  Hotel Frederikshavn – First Partner Collection er centralt beliggende i Frederikshavn kun få minutter fra havnefronten og havnen. Læsøfærgen og færgeterminalen for Stena Line og DFDS ligger 10 minutters gang væk. Hotellet tilbyder 55 nyrenoverede og hyggelige værelser samt gratis parkeringsplads til gæster.

  Frederikshavn byder på en bred vifte af oplevelser gennem hele året. Du kan f.eks. besøg Danmarks eneste palmestrand og nyd et rigt byliv med indkøbsmuligheder og hyggelige spisesteder....