Gå til hovedindhold

Bryne

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Bryne og seværdigheder på Jæren

 • Besøg Bryne og oplev den fantastiske kystlinje og område Jæren. First Hotels har et hotel i Bryne. Bryne Hotel - First Partner Collection ligger fem minutter fra byens centrum og cirka 30 minutters kørsel fra Stavanger. Sammen med Lista er Jæren populær og kendt for sine fremragende surfemuligheder. Her finder du også Norges længste sandstrand, Orrestranda.

  Benyt lejligheden til at nyde dejlige cykelture gennem det maleriske landskab, kør langs den nationale turistrute på Jæren og besøg Kvassheim Fyr eller det interaktive Garborgsenteret, der er en del af Jærmuseet.

  Hvis du vælger at udforske området omkring hotellet, anbefaler vi en runde golf på hotellets egen 9-hullers Pay & Play golfbane lige uden for indgangen eller det udendørs område Sandtangen. Her finder du vandrestier og oplyste spor, der går rundt om Frøylandsvannet - perfekt til gåture, jogging og cykling.

Vores hoteller i Bryne

 • Morènefaret 3, N-4349 Bryne
  Book værelse
  Bryne Hotell - First Partner Collection er beliggende ved den smukke Jærkysten fem minutters gang fra det centrale Bryne og 30 minutters kørsel fra Stavanger.

  Vi tilbyder 61 komfortable værelser, hvoraf mange har udsigt over det grønne landskab. Hotellets restaurant, Heldigvis, serverer hjemmelavet gourmetmad, og i Biblioteket Bar kan du nyde et godt udvalg af drikkevarer. Vi har konference- og selskabsfaciliteter for op mod 100 personer, og vi skræddersyer både små og store arrangementer,...