Gå til hovedindhold

Kristianstad

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Kristianstad tæt på Naturum Vattenriket

Nogle kalder Kristianstad for Sveriges mest danske by. I byen, der blev opført som fæstning i 1614 af Christian 4., byder på hyggelige små gader med gode shoppingmuligheder samt gode restauranter. First Hotels har et hotel i Kristianstad, First Hotel Christian IV. Hotellet ligger centralt ved den naturskønne Tivoliparken tæt på Regionsmuseet Kristianstad og det populære biosfæreområde Kristianstad Vattenrike med besøgscentret Naturum Vattenriket. Her bydes på guidede ture og en café med lokalproduceret økologisk mad.

Andre gode tips om udflugtsmål tæt på Kristianstad er Åhus, en af Sveriges bedst bevarede middelalderbyer, og Tykarpsgrottan, et tidligere kalkstensbrud. Her kan du gå på opdagelse i fantastiske underjordiske minegange med magiske søjlerum. Både Åhus og Tykarpsgrottan er beliggende inden for en halv times kørsel fra First Hotel i Kristianstad.

Vores hoteller i Kristianstad

  • facade
    V Boulevarden 15, 291 31 Kristianstad
    Book nu!
    First Hotel Christian IV er et centralt hotel i Kristianstad. Hotellet ligger kun 100 meter fra tog- og busstationen og tilbyder 86 storslåede værelser og suiter med høj komfort. Denne karakteristiske bygning husede tidligere en Sparbank.

    I dag byder vi gæsterne velkommen til First Hotel Christian IV med rummelige værelser med individuel karakter, møde- og konferencemuligheder for op til 30 personer, samt en storslået lobby. Vi tilbyder desuden parkering på egne parkeringspladser, afhængigt af tilgængelighed.

tradeDoubler