Gå til hovedindhold

Kristianstad

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Kristianstad tæt på Naturum Vattenriket

  • Nogle kalder Kristianstad for Sveriges mest danske by. I byen, der blev opført som fæstning i 1614 af Christian 4., byder på hyggelige små gader med gode shoppingmuligheder samt gode restauranter. First Hotels har et hotel i Kristianstad, First Hotel Christian IV. Hotellet ligger centralt ved den naturskønne Tivoliparken tæt på Regionsmuseet Kristianstad og det populære biosfæreområde Kristianstad Vattenrike med besøgscentret Naturum Vattenriket. Her bydes på guidede ture og en café med lokalproduceret økologisk mad.

    Andre gode tips om udflugtsmål tæt på Kristianstad er Åhus, en af Sveriges bedst bevarede middelalderbyer, og Tykarpsgrottan, et tidligere kalkstensbrud. Her kan du gå på opdagelse i fantastiske underjordiske minegange med magiske søjlerum. Både Åhus og Tykarpsgrottan er beliggende inden for en halv times kørsel fra First Hotel i Kristianstad.

Vores hoteller i Kristianstad

  • V Boulevarden 15, 291 31 Kristianstad
    Book værelse
    First Hotel Christian IV ligger centralt i Kristianstad kun 100 meter fra tog- og busstationen. I nærheden af hotellet finder du Tivoliparken og Vattenriket Biosfæreområde, i tillæg til gode shoppingmuligheder og restauranter. Find lækre strande og smuk natur i Åhus kun 30 minutter væk.

    Bygningen husede oprindeligt en bank, og det er sikkert at sige at du får en unik oplevelse. Føl dig hjemme i et af vores 86 behagelige rum, start dagen med lækker morgenmad og tag på eventyr. Hold dit næste...