Gå til hovedindhold

Odense

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hoteller i Odense

  • Hvis du er på udkig efter hoteller i Odense samt overnatningsmuligheder i centrum af byen, har First Hotel Grand både beliggenheden og kvaliteten. Hotellet har eksisteret siden 1897 og er dermed en del af Odenses historie og kultur. Med overnatning i centrum af Odense har du en glimrende mulighed for at se på byens mange kulturoplevelser som museer og de mange kendte seværdigheder.

    Som den tredjestørste by i Danmark, har Odense et levende udeliv og spændende spisemuligheder i centrum af byen. Jernbanegade, hvor First Hotel Grand ligger, byder på et udvalg af sådanne muligheder. Dertil findes der naturligvis også shoppingmuligheder samt kollektiv transport lige i nærheden af hotellet.

Vores hoteller i Odense

  • Jernbanegade 18, 5000 Odense
    Book værelse
    First Hotel Grand er et klassisk cityhotel fra 1897. Centralt beliggende på gågaden i hjertet af Odenses og er dermed en naturlig og central del af det pulserende byliv. Kun 500 meter fra hotellet finder du både tog- og busterminal samt seværdigheder for hele familien.

    På First Hotel Grand finder du Grand's Fiskrerestaurant og Grand Bar. Start din dag i restauranten og nyd den store og velanrettede morgenbuffet.  På Hotellet finder du også Salon, Lounge, fitnesscenter, to store sale og flere...