Gå til hovedindhold

Eskilstuna

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel og oplevelser i Eskilstuna

Eskilstuna er måske mest kendt for Parken Zoo, som er en kombineret zoo og forlystelsespark, og for at være rockgruppen Kents fødeby. Men Eskildstuna har meget mere at byde på. Blandt de populære oplevelser i Eskilstuna er teknologimuseet Munktellmuseet, Eskilstuna Kunstmuseum samt Sigurd-ristningen på Ramsundsberget, der stammer fra 1000-tallet.

First Hotels har et hotel i Eskilstuna, First Hotel City. Hotellet, der stammer fra 1890erne, ligger blot 30 meter fra tog- og busstationen og byder på gode møde- og konferencefaciliteter samt fine detaljer, der vidner om byens industrihistorie, bl.a. Eskilstunas ældste elevator. Fra First Hotel i Eskilstuna er der ikke langt til shopping, restauranter og underholdning. Drager man ca. 1.5 times kørsel uden for byen findes desuden seværdigheder som Gripsholms Slot i Mariefred, Julita Gård/Nordiska Museet og Ericsbergs Slot i Katrineholm.

Vores hoteller i Eskilstuna

  • facade
    Järnvägsplan 1, 632 20 Eskilstuna
    Book nu!
    First Hotel City ligger få skridt fra hovedbanegården i det centrale Eskilstuna og kan nemt nås med både bil, tog og bus. Hotellet er fra 1898, og mange oprindelige detaljer er i dag bevaret, herunder Eskilstunas ældste elevator, der blev installeret i 1910. På hotellet kan du bo komfortabelt i vores charmerende store værelser, der alle er forskellige. Vi sætter en stor ære i at tage os godt af vores gæster og sørge for, at du føler dig veltilpas og nyder en service, der har hjertet på rette sted. En service, som har bragt rejsende til hotellet i over 115 år.

tradeDoubler