Gå til hovedindhold

Eskilstuna

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel og oplevelser i Eskilstuna

 • Eskilstuna er måske mest kendt for Parken Zoo, som er en kombineret zoo og forlystelsespark, og for at være rockgruppen Kents fødeby. Men Eskildstuna har meget mere at byde på. Blandt de populære oplevelser i Eskilstuna er teknologimuseet Munktellmuseet, Eskilstuna Kunstmuseum samt Sigurd-ristningen på Ramsundsberget, der stammer fra 1000-tallet.

  First Hotels har et hotel i Eskilstuna, First Hotel City. Hotellet, der stammer fra 1890erne, ligger blot 30 meter fra tog- og busstationen og byder på gode møde- og konferencefaciliteter samt fine detaljer, der vidner om byens industrihistorie, bl.a. Eskilstunas ældste elevator. Fra First Hotel i Eskilstuna er der ikke langt til shopping, restauranter og underholdning. Drager man ca. 1.5 times kørsel uden for byen findes desuden seværdigheder som Gripsholms Slot i Mariefred, Julita Gård/Nordiska Museet og Ericsbergs Slot i Katrineholm.

Vores hoteller i Eskilstuna

 • superior dobbeltværelse
  Järnvägsplan 1, 632 20 Eskilstuna
  Book værelse
  First Hotel City har en central beliggenhed kun få skridt fra banegården i Eskilstuna. Hotellet, der går tilbage til 1898, er fyldt med historie og har bevaret mange af sine oprindelige detaljer, herunder Eskilstuna ældste elevator, som blev installeret i 1910. Tæt på hotellet finder du Munktell museum, Parken Zoo, Eskilstuna bymuseum og den store bypark med åbne græsarealer, legepladser, beachvolleybane og sandstrand.

  Føl dig hjemme i vores 58 behagelige værelser – nogle af dem med...