Gå til hovedindhold

Ting at lave

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ting at lave

Du er velkommen til at henvende dig i receptionen, hvis du vil have tips, før dit besøg her.

Du kan også finde forslag til ting, du kan foretage dig i Stockholm her.

Shopping i Mall of Scandinavia

For dem, der er i shoppinghumør og vil have alt samlet på ét sted, er Mall of Scandinavia et rigtigt mekka. Med sine 8 etager og over 170 butikker, vil du næsten med sikkerhed finde det, du søger. Derudover er der mere end 40 restauranter, legerum, biograf og parkering.

Vi anbefaler at tage bilen de 3 kilometer til indkøbscenteret, hvis du ikke ønsker at gå. Hvis du ønsker at tage offentlig transport, er der en bus fra Solna C.

hagaparken

Hagaparken

Smukke og populære Hagaparken er perfekt til rekreation efter en lang dag med møder eller hektisk byliv.

I parken, der ligger på Brunnsviken en halv times gåafstand fra hotellet, finder du også Haga Slot, Gustav 3.s pavillon, Haga parkmuseum, Sommerfuglemuseet og meget mere spændende at udforske.

Medbring en picnickurv eller prøv en af restauranterne i parken.

vann

Pampas Marina

Pampas Marina ligger 20 minutters gang fra hotellet. Perfekt til afslapning og skønne stunder ved vandet.

Benyt lejligheden til at spise på en af restauranterne, hvis sulten meder sig, tage en dukkert, hvis vandet lokker, eller bare sidde på en bænk og nyde livet.

koncerter og festival

Friends Arena

Sport, musik og begivenheder i verdensklasse.

Friends Arena ligger en halv times gåtur fra hotellet. Hvis du skal til koncert, fodboldkamp eller anden sportsbegivenhed, så er vi det perfekte overnatningssted.

påskeliljer

Solna Kirke

Solna Kirke er en lidt speciel men dejlig udflugtsdestination. Kirken, der sandsynligvis stammer fra 1180’erne, hvilket gør den til en af Stockholms ældste, er også en af byens få rundkirker.

Nogle af Sveriges mest kendte mennesker er begravet på den tilknyttede nordlige kirkegård, herunder Ingrid Bergman, August Strindberg, Alfred Nobel og Jenny Nyström.