Gå til hovedindhold

Halmstad

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Halmstad nær centrum

 • Vi tilbyder et hotel i Halmstad. Vores partnerhotel, Hotel Amadeus af First, ligger inden for gåafstand til Halmstads centrum, med 65 friske værelser, og et afslapningsområde med både damp- og tør saunaer.

  Halmstad, byen hvor både Gyllene Tider og Roxette stammer fra, er en populær sommerdestination med den dejlige sandstrand Tylösand som det åbenlyse samlingspunkt. Gennem centrum flyder den smukke flod Nissan, og her finder du naturligvis shopping, restauranter, caféer og underholdning. Og for dem, der spiller golf, tilbyder Sveriges Golfhovedstad ikke mindre end 153 huller fordelt på otte forskellige golfbaner i området.

  Men byen tilbyder naturligvis attraktioner og sjove ting at lave hele året rundt, og for dem, der ønsker at tilbringe en nat eller to på et hotel, er Hotel Amadeus by First i Halmstad et godt valg. Herfra er det tæt på de fleste attraktioner, såsom museer, kunstvandringer, Norre Port, den unikke Pablo Picasso-statue Kvinnohuvud og naturoplevelser som Hallandsgården, Galgberget og Prins Bertils stig.

Vores hoteller i Halmstad

 • Familieværelse. Billede.
  Hvitfeldtsgatan 20, 302 96 Halmstad
  Book værelse
  Hotel Amadeus by First er et charmerende og familieejet hotel i Halmstad inden for kort gåafstand til centrum. Bo komfortabelt i et af hotellets 65 friske værelser og få gratis adgang til afslapningsområdet med både damp- og tør saunaer. I hotellets konferenceafdeling kan vi rumme op til 40 gæster i teaterstil siddepladser.

  Halmstad er en ægte sommerfavorit med de populære strande Tylösand og Frösakull som oplagte destinationer. Inden for gåafstand finder du Halmstad Teater, byporten Norre...