Gå til hovedindhold

Ting at lave

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ting at lave i Ørebro

Oplev Ørebro! Se vores tips til ting at lave i Ørebro nedenfor, eller tal med en af vores medarbejdere, hvis du har brug for endnu mere inspiration eller ideer til, hvad du kan lave, mens du er her.

Hotellets centrale beliggenhed gør det til en perfekt base for at udforske Ørebro. Besøg Örebro Slot, friluftsmuseet Wadköping eller tag hele familien med til eventyrbadet Gustavsvik Lost City.

Svampen Örebro

Örebros bedste udsigt - Vandtårnet Svampen

Finder du City Central Hotel Örebro?

Det 58 meter høje vandtårn Svampen rummer 9 millioner liter vand og har cirka 100.000 besøgende om året.

Svampen er det perfekte sted at besøge, hvis du vil se Örebro og omegn fra oven. Der er også en restaurant her, hvis sulten skulle opstå, mens du er oppe i højden.

Gustavsvik Lost City

Tag badetøj med, når du besøger Örebro og tag med på eventyret i junglen, Lost City, som du finder 5-10 minutter væk med bil fra hotellet.

Eventyrsbadet Lost City er noget helt særligt. Her befinder du dig midt i vildt strømmende vand, imponerende vandrutsjebaner, bølgegenerator og klatrevæg. Sjovt og spændende for hele familien.

Örebro slot

Örebro slot

En af de mest populære og besøgte seværdigheder i Örebro er Örebro slot. Man ved ikke rigtig, hvor gammelt slottet er, men det har i hvert fald været byens centrum siden middelalderen.

Benyt lejligheden til at tage på en spøgelsesvandring, udforske de mørke og fugtige fangehuller eller betragte de pragtfulde sale, der blev opført til Karl IX og Karl XIV Johan.

Wadköping i Örebro

Wadköping

Friluftsområdet Wadköping ligger smukt placeret ved Stadsparken og Svartån, cirka 20 minutters gang fra hotellet.

Her finder du flyttede gårde og huse fra fire forskellige århundreder, fra 1500-tallet og fremad.

Wadköping er åben året rundt og tilbyder aktiviteter og arrangementer for både store og små.