Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Overnatning i Norrkøping

Bestil overnatning på First Hotel Central i Norrkøping og vælg mellem 77 flotte værelser. På First Hotel Central i centrum kan du vælge mellem forskellige værelsestyper som enkeltværelse, dobbeltværelse, familieværelse og værelse tilpasset rullestolsbrugere. Vi kan tilbyde værelser, som dækker de fleste behov, og vores personale strækker sig langt for at opholdet i centrum skal blive perfekt. Alle værelser er røgefrie og har behagelige senge, badekar/bruser, minibar og gratis WiFi. De fleste værelser har også air condition, TV og telefon. Som gæst på First Hotel Central kan du få adgang til bar og restaurant. Morgenmad er inkluderet.

Værelsesudvalg og priseksempel

Deluxe Family Studios, fra 2.400 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 27 m²
I vores Deluxe Family Studios finder du et tekøkken med mikrobølgeovn samt køleskab foruden et 42” smart-tv, gratis WiFi, lænestol, hårtørrer, badekåbe, tøfler samt et badeværelse med bruser. Vores Deluxe Family Studios er perfekt egnet til familier eller venner, der ønsker at dele et stort og komfortabelt værelse. Værelset giver også mulighed for gratis adgang til vores wellnessområde.
Seng og kapacitet
En 180cm bred dobbeltseng. Mulighed for 2 ekstraopredninger.
deluxe familieværelse

Moderate Twin uden vindue, fra 912 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 15m²
Vores Moderate Twin-værelser har ikke vinduer, men opleves luftige og rummelige. Her er der to, 90 cm. brede senge, der kan foldes ud, fri WiFi og badeværelse med bruser. Værelset giver også mulighed for gratis adgang til vores wellnessområde.
værelse

Standard Dobbelt, fra 1.090 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 20m²
Vores Standard Dobbeltværelser har fri WiFi og badeværelse med bruser. Værelset giver også mulighed for gratis adgang til vores wellnessområde.
Seng og kapacitet
En 180 cm dobbeltseng.
standard dobbeltværelse

Standard Familie, fra 1.814 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 23m²
Vores Standard Familieværelser er perfekte for familier eller venner, der ønsker at dele et stort og komfortabelt værelse. Der er smart-TV, fri WiFi, køleskab og badeværelse med bruser. Værelset giver også mulighed for gratis adgang til vores wellnessområde.
Seng og kapacitet
En 160 cm. bred dobbeltseng og to 90 cm. brede sengekabinetter.
standard familie værelse

Superior Dobbelt, fra 1.147 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 20m²
Vores Superior Dobbeltværelser har smart-TV, fri WiFi, lænestol, hårtørrer og badeværelse med bruser. Værelset giver også mulighed for gratis adgang til vores wellnessområde.
Seng og kapacitet
En 180 cm. bred dobbeltseng.

Deluxe Dobbelt, fra 1.286 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 20m²
Vores Deluxe Dobbeltværelser har smart-TV, fri WiFi, lænestol, hårtørrer, morgenkåbe, tøfler og badeværelse med bruser. Værelset giver også mulighed for gratis adgang til vores wellnessområde.
Seng og kapacitet
En 180 cm. bred dobbeltseng.
deluxe dobbeltværelse

Deluxe Handicaptilpasset, fra 1.286 SEK

Værelset passer til:
Vores handicapvenlige og tilpassede deluxeværelse er noget end Deluxe Dobbelt. Indretningen er den samme, og badeværelserne er større udstyrede med alarm. Værelset giver også mulighed for gratis adgang til vores wellnessområde.
handicapvenlig deluxe værelse

First SmartBed, fra 1.286 SEK

Værelset passer til:
Vores rummelige og rolige SmartBed-værelse er indrettet med fjederseng, hvor madrassens fasthed kan justeres. Værelserne passer perfekt til dig, der ønsker en ekstra god søvnoplevelse. Når du bor på et SmartBed-værelse, får du desuden et personlig sovesæt, som indeholder en sovemaske og ørepropper. Værelset giver også mulighed for gratis adgang til vores wellnessområde.
Seng og kapacitet
Værelserne har to separate senge (2 x 90 cm) eller en king-size-seng (180 cm). Værelserne passer godt til dig, som ønsker en ekstra god søvnoplevelse.
tradeDoubler