Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Lidköping - Bo på Hotell Rådhuset

Leder du efter overnatning og hotelværelser i Lidköping? Hos Hotell Rådhuset – First Partner Collection finder du moderne, hjemlige og individuelle værelser i forskellige kategorier. Hotellet har 66 senge fordelt på 10 enkeltværelser, 18 dobbeltværelser og 5 familieværelser. Hvis du rejser med små børn, arrangerer vi gerne en barneseng på værelset uden ekstra beregning. Alle vores værelser er røgfrie og har gratis WiFi. Værelsesprisen inkluderer også morgenbuffet og kaffe i vores lobby, herunder vores populære aftensandwich.

Værelsesudvalg og priseksempel

Økonomi-enkeltværelser

Værelset passer til:
Størrelse: 6 m²
Vores økonomi-enkeltværelser på 6 m² er velegnet til dem, der kan lide det enkle. Her får du et enkelt og hyggeligt værelse, med alt hvad du behøver for et behageligt ophold. Værelset har seng, skrivebord, LCD tv samt badeværelse med bruser.
Seng og kapacitet
Der er en enkeltseng på værelset.
Book
Økonomi enkeltværelse. Bilde.Økonomi enkeltværelse. Bilde.Enkelt Ecoomy værelse. Billede.Enkelt Ecoomy værelse. Billede.

Økonomi-dobbeltværelser

Værelset passer til:
Størrelse: 14 m²
I vores 14 m² økonomi-dobbeltværelser får du alt, hvad du skal bruge, mens du bor hos os. På værelset finder du en behagelig seng, LDC tv, skrivebord og et badeværelse med bruser. Værelset er perfekt til dem, der kan lide det enkle.
Seng og kapacitet
På værelset er der to enkeltsenge, der er sat sammen.
Book
Økonomi dobbeltværelse. Bilde.Økonomi dobbeltværelse. Bilde.Økonomi dobbeltværelse. Bilde.

Standard-enkeltværelser

Værelset passer til:
Størrelse: 9 m²
Rejser du alene, og ønsker du at arbejde, slappe af eller bare sove? Vores standard-enkeltværelser på 9 m² har alt hvad du behøver. Her finder du en behagelig seng, skrivebord, LCD-tv og et badeværelse med en dejlig bruser.
Seng og kapacitet
Der er en enkeltseng på værelset.
Book
Standard enkeltværelse. Bilde.Standard enkeltværelse. Bilde.Standard enkeltværelse. Bilde.

Standard-dobbeltværelser

Værelset passer til:
Størrelse: 16 m²
Vores 16 m² store og hyggelige standard-dobbeltværelser byder på en behagelig seng, skrivebord, LCD-tv og et badeværelse med bruser. Perfekt til dem, der skal arbejde uforstyrret, slappe af og nyde en dejlig nattesøvn.
Seng og kapacitet
På værelset er der to enkeltsenge, der er sat sammen.
Book
Standard dobbeltværelse. Bilde.Standard dobbeltværelse. Bilde.Standard dobbeltværelse. Bilde.Standard dobbeltværelse. Bilde.Standard dobbeltværelse. Bilde.

Superior-enkeltværelser

Værelset passer til:
Størrelse: 9 m²
Vores 9 m² store superior-enkeltværelser er et værelse for dem, der gerne vil have lidt ekstra, såsom kaffe/te, chokolade og toiletartikler. Her får du et rummeligt og hyggeligt værelse til en god nats søvn.
Seng og kapacitet
Der er en enkeltseng på værelset.
Book
Enkelt Superior værelse. Billede.Badeværelse. Billede.Superior Enkelt værelse. Billede.

Premium Dobbeltværelser

Værelset passer til:
Størrelse: 16 m²
I vores nyrenoverede 16 m² premium-dobbeltværelser sover du ekstra godt. Værelset er stort og rummeligt samt perfekt til både afslapning og arbejde. Badeværelset er udstyret med bruser og hygiejneartikler.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng.
Book
Premium dobbeltværelse. Bilde.Premium dobbeltværelse. Bilde.Premium dobbeltværelse. Bilde.Premium dobbeltværelse. Bilde.

Superior-dobbeltværelser

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
I vores nyrenoverede 25 m² superior-dobbeltværelser sover du ekstra godt. Værelset er stort og rummeligt samt perfekt til både afslapning og arbejde, måske med en kop kaffe eller te og et stykke chokolade. Badeværelset er udstyret med bruser og hygiejneartikler.
Seng og kapacitet
Værelset har to enkeltsenge, der er sat sammen.
Book
Dobbelt Superior værelse. Billede.Dobbelt Superior værelse. Billede.Dobbelt Superior værelse. Billede.Superior dobbeltværelse. Bilde.Superior dobbeltværelse. Bilde.Superior dobbeltværelse. Bilde.

Familieværelser

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Vores rummelige 25 m² familieværelser tilbyder dejlig indkvartering for både store og små. Her kan I lege, hygge jer og slappe af sammen. I værelserne, som har plads til op til fire personer, er der plads til ekstraopredning, så alle i familien får en god nats søvn. Der er masser af plads til at opbevare dine tasker og tøj.
Seng og kapacitet
På værelset er der to enkeltsenge, der kan trækkes fra hinanden, samt to sovesofaer.
Book
Hotellværelse. Billede.Familieværelse. Billede.Alrum. Bilde.Alrum. Bilde.Alrum. Bilde.Alrum. Bilde.