Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotelophold i Kramfors

På First Hotel Kramm er der 111 komfortable værelser. Vi tilbyder enkelt-, dobbelt- og twinværelser i standardkategorien samt lækre Juniorsuiter for gæster, som ønsker lidt ekstra luksus under opholdet i Kramfors. Alle værelser har gratis WiFi, TV, telefon, elkedel, hårtørrer, toilet og bruser. Vi har også værelser, der er tilpasset funktionshæmmede og allergikere. Vi tilbyder også gratis sauna og fitnesslokale til hotellets gæster. Morgenmad er inkluderet i værelsesrumsprisen, når du bor hos os.

Vi er ved at renovere hotellet. Dette kan lejlighedsvis forårsage forstyrrende støj i løbet af dagen på hverdage. Vi gør alt for at renoveringen ikke skal påvirke dit ophold, og takker for din forståelse

Værelsesudvalg og priseksempel

Moderate Enkelt

Værelset passer til:
Størrelse: 14m²
Vores Moderate enkeltværelser er lidt mindre i størrelse men tilbyder stadig alt, hvad du behøver. Værelserne er perfekt egnet til gæster, der rejser alene, og som ønsker et prisvenligt alternativ.

Standard Enkelt, fra 1.040 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18m²
Et værelse velegnet til dem, der ønsker en god nats søvn samt plads til at arbejde og gratis hurtig WiFi. En enkeltseng, 90 cm.
Seng og kapacitet
En enkeltseng, 90 cm.

Standard Dobbelt, fra 1.040 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18m²
Et værelse velegnet til dem, der ønsker en god nats søvn samt plads til at arbejde og gratis hurtig WiFi. En kingsize seng, 160cm.
Seng og kapacitet
En kingsize seng, 160cm.

Standard Twin, fra 1.040 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18m²
Et værelse velegnet til dem, der ønsker en god nats søvn samt plads til at arbejde og gratis hurtig WiFi. To enkeltsenge.
Seng og kapacitet
To enkeltsenge.

Junior Suite, fra 1.515 SEK

Værelset passer til:
Et værelse velegnet til rejsende med behov for ekstra plads eller som rejser med familien. Suiten har to soveværelser: et værelse med én 160cm kingsize seng samt et værelse med én 140cm sovesofa.
Seng og kapacitet
Suiten har to soveværelser: et værelse med én 160cm kingsize seng samt et værelse med én 140cm sovesofa.

First SmartBed Twin, fra 1.135 SEK

Værelset passer til:
Vores rummelige og rolige SmartBed-værelse er indrettet med fjederseng, hvor madrassens fasthed kan justeres. Når du bor på et SmartBed-værelse, får du desuden et personlig sovesæt, som indeholder en sovemaske og ørepropper. Værelserne har to separate senge (2 x 90 cm) og passer godt til dig, som ønsker en ekstra god søvnoplevelse.
Seng og kapacitet
Værelserne har to separate senge (2 x 90 cm) og passer godt til dig, som ønsker en ekstra god søvnoplevelse.