Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotelophold i Kramfors

First Hotel Kramm har 98 komfortable værelser i forskellige størrelser, der passer til både forretningsrejsende, familier og par, der ønsker at udforske Höga Kusten og andre seværdigheder i Kramfors. Hotellet tilbyder helt nyrenoverede Deluxe-værelser, rummelige familieværelser med plads til fire personer, enkeltværelser, dobbeltværelser og twin-værelser. Alle værelser har gratis WiFi, tv, telefon, toilet og brusebad / badekar. Der er også værelser på hotellet, der er tilpasset til handicappede og allergikere. Morgenmad er altid inkluderet i værelsesprisen, og overnattende gæster har gratis adgang til både sauna og fitnesscenter.

Vi er ved at renovere hotellet. Dette kan lejlighedsvis forårsage forstyrrende støj i løbet af dagen på hverdage. Vi gør alt for at renoveringen ikke skal påvirke dit ophold, og takker for din forståelse

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Enkelt, fra 808 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Et værelse velegnet til dem, der ønsker en god nats søvn samt plads til at arbejde og gratis hurtig WiFi. En enkeltseng, 90 cm.
Seng og kapacitet
En enkeltseng, 90 cm.
Book
Standard enkeltværelse. Billede.Standard enkeltværelse. Billede.Standard enkeltværelse. Billede.Standard enkeltværelse. Billede.Standard enkelt badeværelse. Billede.

Standard Dobbelt, fra 945 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Et værelse velegnet til dem, der ønsker en god nats søvn samt plads til at arbejde og gratis hurtig WiFi. En kingsize seng, 160cm.
Seng og kapacitet
En kingsize seng, 160cm.
Book
Standard dobbeltværelse. Billede.Standard dobbeltværelse. Billede.Standard dobbeltværelse. Billede.Standard dobbeltværelse med udsigt. Billede.

Standard Twin, fra 898 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Et værelse velegnet til dem, der ønsker en god nats søvn samt plads til at arbejde og gratis hurtig WiFi. To enkeltsenge.
Seng og kapacitet
To enkeltsenge.
Book
Standard 2-personersværelse. Billede.Standard 2-personersværelse. Billede.Standard 2-personersværelse. Billede.Standard Twin badeværelse. Billede.Standard 2-personersværelse. Billede.

Deluxe Dobbelt, fra 1.040 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Vores totalrenoverede Deluxe-dobbeltværelser på 18 m² er indrettet med lækkert nyt design. Værelserne har parketgulv, en lænestol, 32" LED-tv, hårtørrer og komfortabelt skrivebord. Det smarte flisebadeværelse har bruseniche. Dobbeltsengen på værelserne er 160 cm bred.
Book
Deluxe dobbeltværelse. Billede.Deluxe dobbeltværelse. Billede.deluxe dobbeltværelseDeluxe dobbelt badeværelse. Billede.Deluxe dobbeltværelse. Billede.

Familieværelse, fra 1.259 SEK

Værelset passer til:
Et værelse velegnet til rejsende med behov for ekstra plads eller som rejser med familien. Familieværelset har to soveværelser: et værelse med én 160cm kingsize seng samt et værelse med én 140cm sovesofa.
Seng og kapacitet
Suiten har to soveværelser: et værelse med én 160cm kingsize seng samt et værelse med én 140cm sovesofa.
Book
Familieværelse. Billede.Familieværelse. Billede.Familieværelse. Billede.Familieværelse. Billede.Familie badeværelse. Billede.

Superior Twin, fra 988 SEK

Værelset passer til:
Vores rummelige og rolige Superior-værelse er indrettet med fjederseng, hvor madrassens fasthed kan justeres. Værelserne har to separate senge (2 x 90 cm) og passer godt til dig, som ønsker en ekstra god søvnoplevelse. I værelset finnes et skrivebord, TV og WiFi.
Seng og kapacitet
Værelserne har to separate senge (2 x 90 cm) og passer godt til dig, som ønsker en ekstra god søvnoplevelse.
Book
Superior 2-personersværelse. Billede.Superior 2-personersværelse. Billede.Superior 2-personersværelse udsigt. Billede.Superior 2-personersværelse. Billede.Superior 2-personersværelse. Billede.Superior Twin badeværelse. Billede.