Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotelophold i Kramfors

First Hotel Kramm har 98 komfortable værelser i forskellige størrelser, der passer til både forretningsrejsende, familier og par, der ønsker at udforske Höga Kusten og andre seværdigheder i Kramfors. Hotellet tilbyder helt nyrenoverede Deluxe-værelser, rummelige familieværelser med plads til fire personer, enkeltværelser, dobbeltværelser og twin-værelser. Alle værelser har gratis WiFi, tv, telefon, toilet og brusebad / badekar. Der er også værelser på hotellet, der er tilpasset til handicappede og allergikere. Morgenmad er altid inkluderet i værelsesprisen, og overnattende gæster har gratis adgang til både sauna og fitnesscenter.

Værelsesudvalg og priseksempel

Budget Enkelt, fra 895 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Vores Budget enkeltværelser er lidt mindre i størrelse men tilbyder stadig alt, hvad du behøver. Værelserne er perfekt egnet til gæster, der rejser alene, og som ønsker et prisvenligt alternativ.
Seng og kapacitet
En 90 cm enkeltsenge.

Budget Twin, fra 995 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
17,5 - 18 m² værelse velegnet til to personer, der ønsker en god nats søvn og plads til at arbejde med gratis hurtig WiFi. På værelset er der to enkeltsenge på 90 cm.
Seng og kapacitet
To 90 cm enkeltsenge.

Standard Dobbelt, fra 1.395 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Et værelse velegnet til dem, der ønsker en god nats søvn samt plads til at arbejde og gratis hurtig WiFi. En kingsize seng, 160cm.
Seng og kapacitet
En kingsize seng, 160cm.
Book
Standard dobbeltværelse. Billede.Standard dobbeltværelse. Billede.Standard dobbeltværelse. Billede.Standard dobbeltværelse med udsigt. Billede.

Standard Twin, fra 1.195 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Et værelse velegnet til dem, der ønsker en god nats søvn samt plads til at arbejde og gratis hurtig WiFi. To enkeltsenge.
Seng og kapacitet
To enkeltsenge.
Book
Standard 2-personersværelse. Billede.Standard 2-personersværelse. Billede.Standard 2-personersværelse. Billede.Standard Twin badeværelse. Billede.Standard 2-personersværelse. Billede.

Superior Twin, fra 1.295 SEK

Værelset passer til:
Vores rummelige og rolige Superior-værelse er indrettet med to separate senge (2 x 90 cm) og passer godt til dig. I værelset finnes et skrivebord, TV og WiFi.
Seng og kapacitet
Værelserne har to separate senge (2 x 90 cm) og passer godt til dig, som ønsker en ekstra god søvnoplevelse.
Book
Superior 2-personersværelse. Billede.Superior 2-personersværelse. Billede.Superior 2-personersværelse udsigt. Billede.Superior 2-personersværelse. Billede.Superior 2-personersværelse. Billede.Superior Twin badeværelse. Billede.

Deluxe Enkelt, fra 1.095 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Vores totalrenoverede Deluxe enkeltværelser er 18 m² store og har et friskt nyt design. Værelserne er indrettet med parketgulve og udstyret med en lænestol, 32" LED-tv, hårtørrer og et komfortabelt arbejdsområde. De flisebelagte og friske badeværelser har bruseniche. Værelserne har også en 105 cm bred dobbeltseng.
Seng og kapacitet
En 105 cm enkeltsenge.

Deluxe Dobbelt, fra 1.295 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Vores totalrenoverede Deluxe-dobbeltværelser på 18 m² er indrettet med lækkert nyt design. Værelserne har parketgulv, en lænestol, 32" LED-tv, hårtørrer og komfortabelt skrivebord. Det smarte flisebadeværelse har bruseniche. Dobbeltsengen på værelserne er 160 cm bred.
Book
Deluxe dobbeltværelse. Billede.Deluxe dobbeltværelse. Billede.deluxe dobbeltværelseDeluxe dobbelt badeværelse. Billede.Deluxe dobbeltværelse. Billede.

Familieværelse, fra 1.495 SEK

Værelset passer til:
Et værelse velegnet til rejsende med behov for ekstra plads eller som rejser med familien. Familieværelset har to soveværelser: et værelse med én 160cm kingsize seng samt et værelse med én 140cm sovesofa.
Seng og kapacitet
Suiten har to soveværelser: et værelse med én 160cm kingsize seng samt et værelse med én 140cm sovesofa.
Book
Familieværelse. Billede.Familieværelse. Billede.Familieværelse. Billede.Familieværelse. Billede.Familie badeværelse. Billede.