Gå til hovedindhold

Ting at lave

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ting at lave

Verdensarvsbyen Karlskrona har meget at byde på. Inden for gåafstand af hotellet finder man det populære Søfartsmuseum, Blekinge Museum og selvfølgelig den smukke og maleriske skærgård. Sightseeingbådene, som har flest afgange om sommeren, ligger 500 meter fra dit hotelværelse.

karlskrona

Bryggarberget – Bedste udsigt i Karlskrona

Stig op på Bryggarberget og nyd udsigten over både byen og skærgården.

Her findes også en café og restaurant, hvis kaffetørsten eller sulten skulle melde sig, efter gåturen på 2,5 kilometer fra hotellet.

Karlskrona Varmbadhus

Er vinterhavet frosset til, eller når havtemperaturen ikke op på sommerligt niveau, så har Karlskrona Varmbadhus fra 1904 hele to bassinafdelinger med henholdsvis 32 og 23 grader varmt vand. Der er også en damp- og tørsauna, boblebad og hvilekabiner.

Karlskrona Varmbadhus ligger ved siden af svømmehallen ca. 500 meter fra hotellet.

Karlskrona

Skärgården

Karlskrona skærgård, som er Sveriges sydligste, består af 1650 øer, holme og skær. Her er der masser af muligheder for at finde dit yndlingssted ved havet. Ideel til både svømning, picnic og rekreation. Der er bådfart fra Fisketorget og Handelshamnen, som begge er let tilgængelige fra hotellet.

Måske tager den næste båd dig til Aspö på cykeltur, til Blekinges største ø, Sturkö, eller måske Hasslö, der kaldes "Lille Hawaii" i folkemunde. Læs mere om Karlskrona skærgård samt øerne her.

ubåt

Marinmuseum

Hvis du er interesseret i den svenske flådes historie, skal du unde dig selv et besøg på det fantastiske Marinmuseum.

Det har til huse i en smuk museumsbygning, som delvist ligger ud over vandet på en mole, i historiske omgivelser på øen Stumholmen, der udgør en del af Karlskrona.

Her har alle chancen for at opleve den svenske flådes begivenhedsrige historie på et sted, der har tilhørt søværnet i flere hundrede år.

Snowboard

Rödebybacken

I Rödeby 10 km uden for det centrale Karlskrona ligger den 320 meter lange skibakke Rödebybacken.

Bakken har en løjpehøjde på 61 meter samt 2 skilifte der når toppen. Har du ikke eget udstyr med dig, kan du leje ski, snowboards, skistøvler, hjelme og mere.