Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ophold i Göteborg

Bestil overnatning og hotelophold på First Hotel G i Göteborg og vælg mellem 300 komfortable og moderne værelser. Du kan vælge mellem forskellige værelsestyper, som f.eks. enkeltværelser, dobbeltværelser, suiter og vores luksuriøse Junior Cristal Suite med regnskovsbruser og en fantastisk udsigt over Göteborg. Alle værelser er røgfrie og har badekar, dejlige senge og gratis Wi-Fi.

Værelsesudvalg og priseksempel

Economy Queen, fra 900 SEK

Værelset passer til:
17 m2. En 140 cm bred seng. Max 1 pers

Standard dobbeltværelse

Værelset passer til:
Størrelse: 24 m²
Fra 35 m². Her finder du to dejlige 90 cm brede senge og en sofa. Der er også morgenkåbe og tøfler, som du kan låne under dit besøg. Badeværelserne har enten badekar eller brusebad.
Seng og kapacitet
To 90 cm brede senge.

Standard Street View, fra 1.220 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 24 m²
Vores Standard Street View-værelser med udsigt til gaden er fra 24 m² og er udstyret med en 180 cm bred dobbeltseng. Moderne og frisk design. Værelserne er lydisolerede.
Seng og kapacitet
En 180 cm senge.

Standard Familie, fra 1.121 SEK

Værelset passer til:
23 m2. To 90 cm brede senge samt mulighed for ekstraopredning til et barn. Moderne værelse, der er velegnet til den lille familie.

Superior Familie, fra 1.320 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 28 m²
Vores moderne Superior Familie-værelser er fra 27 m² og har en 180 cm bred dobbeltseng samt en sovesofa til én person. Badeværelserne har antikke badekar eller bruser.
Seng og kapacitet
En 180 cm senge.

Deluxe familie, fra 1.520 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 35 m²
Fra 35 -42 m². Her findes en komfortabel 180 cm bred dobbeltseng samt en sofa. Værelserne er også udstyret med badekåbe og hjemmesko, der kan lånes under opholdet. Badeværelserne har enten badekar eller bruser.
Seng og kapacitet
En 180 cm senge.

Executive Familie, fra 1.757 SEK

Værelset passer til:
Vores Executive Familie er vores mest rummelige værelser. De består af en-suite soveværelse og stue forbundet med en aflåselig dør. Døren til den komfortable stue kan låses fra soveværelset, og der er også et separat toilet. Suiterne har udsigt til enten havnen eller bytorvet.

Junior Suite, fra 6.700 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 50 m²
Vores juniorsuite byder på spektakulær udsigt over Gøteborg, og i badeværelset kan du nyde et herligt regnskovsbrusebad. Værelset har sit eget lille spa-område med bad.