Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ophold i Göteborg

Bestil overnatning og hotelophold på First Hotel G i Göteborg og vælg mellem 300 komfortable og moderne værelser. Du kan vælge mellem forskellige værelsestyper, som f.eks. enkeltværelser, dobbeltværelser, suiter og vores luksuriøse Brand Design Cristal Suite med regnskovsbruser og en fantastisk udsigt over Göteborg. Alle værelser er røgfrie og har badekar, dejlige senge og gratis Wi-Fi.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard dobbeltværelse, fra 896 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 24 m²
Fra 35 m². Her finder du to dejlige 90 cm brede senge og en sofa. Der er også morgenkåbe og tøfler, som du kan låne under dit besøg. Badeværelserne har enten badekar eller brusebad.
Seng og kapacitet
To 90 cm brede senge.

Standard Street View, fra 986 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 24 m²
Vores Standard Street View-værelser med udsigt mod gaden, er fra 24 m² store og har en 180 cm bred senge. Moderne og luftigt design. Værelserne er lydisolerede.
Seng og kapacitet
En 180 cm senge.

First SmartBed dobbeltværelse, fra 1.008 SEK

Værelset passer til:
Vores rummelige og rolige Smartbed-værelser er indrettet med fjederseng, hvor madrassens hårdhed kan justeres. Værelserne har to 90 cm brede twinsenge, som er ideelle til dig, der ønsker en ekstra god søvnoplevelse. Når du bor på et SmartBed-værelse, får du også et personligt sovekit, som indeholder både sovemaske og ørepropper.
Seng og kapacitet
To 90 cm brede twinsenge.

Superior dobbeltværelse, fra 1.076 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 28 m²
Værelse fra 28 m² med en 180 cm senge. Moderne design med sofa og morgenkåbe. Badeværelserne har enten badekar eller brusebad.
Seng og kapacitet
En 180 cm senge.

Deluxe dobbeltværelse, fra 1.256 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 35 m²
Fra 35 m². Her finder du en 180 cm bred senge og en sofa. Der er også morgenkåbe og tøfler, som du kan låne under dit besøg. Badeværelserne har enten badekar eller brusebad.
Seng og kapacitet
En 180 cm senge.

Suite, fra 1.796 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 50 m²
Fra 50 m². Vores suiter består af to værelser med låsbare døre mellem soveværelser og opholdsstue. Den dejlige lounge er perfekt til forretningsmøder og her findes også et gæstebadeværelse. Suiterne har udsigt over enten haven eller torvet.

Brand Design Cristal Suite, fra 2.246 SEK

Værelset passer til:
Vores Brand Design Cristal Suite er indrettet af Brand Design Center, som er kendt for den høje kvalitet på sit interiør. Suiten har en spektakulær udsigt over Göteborg og på badeværelset kan du nyde en skøn regnskovsbruser. Suiten er velegnet til mindre sammenkomster, interviews og bestyrelsesmøder.

Handicapvenlige værelser

Værelset passer til:
Hotellet har to fuldt udstyrede handicapvenlige værelser. Værelserne har hårtørrer, strygebræt, strygejern, elkedel, minibar og sikkerhedsboks. Ring på +46 (0) 31 63 72 40 for at bestille.
Deluxe double værelse