Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ophold i Göteborg

Bestil overnatning og hotelophold på First Hotel G i Göteborg og vælg mellem 300 komfortable og moderne værelser. Du kan vælge mellem forskellige værelsestyper, som f.eks. enkeltværelser, dobbeltværelser, suiter og vores luksuriøse Junior Cristal Suite med fantastisk udsigt over Göteborg. Alle værelser er røgfrie og har badekar, dejlige senge og gratis Wi-Fi.

Værelsesudvalg og priseksempel

Economy Queen

Værelset passer til:
Størrelse: 17 m²
Nyd komforten i vores 17 m² store Economy Queen-værelser. Værelserne er møbleret i skandinavisk stil med røde toner og er perfekt indrettet som enkeltværelse. Her finder du som gæst en 140 cm bred og behagelig seng, der sikrer en god nats søvn.
Seng og kapacitet
Queen seng.

Standard Dobbelt, fra 872 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 24 m²
De rummelige 24 m² store Standard Dobbeltværelser byder på en gennemtænkt indretning med fokus på diskret elegance og funktionalitet. Værelserne er designet som twinværelser med komfort og bekvemmelighed. De to 90 cm brede enkeltsenge kan sættes sammen til en dobbeltseng, så indretningen fleksibelt kan tilpasses dine præferencer.
Seng og kapacitet
To 90 cm brede senge.

Standard Dobbelt Street View, fra 1.079 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 24 m²
Oplev byens livlige puls uden at forlade dit værelse i vores Standard Double Street View-værelser. Værelserne er præget af skandinavisk stil med lækre designelementer og tilbyder en fantastisk udsigt over Gøteborg. Værelset er udstyret med en luksuriøs 180 cm bred dobbeltseng, perfekt til afslapning efter en dag med møder, kulturelle oplevelser eller shopping.
Seng og kapacitet
En luksusiøs 180 cm bred dobbeltseng.

Standard Familie, fra 950 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 24 m²
Vores Standard Familie-værelser er velegnede til en lille familie på tre. Disse værelser tilbyder to 90 cm brede twinsenge, der er sat sammen som dobbeltseng, samt en ekstra opredning til et barn. Her nyder I en behagelig nats søvn med alle nødvendige bekvemmeligheder.
Seng og kapacitet
To 90 cm brede twinsenge og en ekstra opredning til et barn.

Superior Familie, fra 1.140 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 28 m²
Vores 27 m² store Superior Familie-værelser tilbyder elegant indretning til en familie. De rummelige værelser er møbleret med en 180 cm bred dobbeltseng samt en enkelt sovesofa. Badeværelserne er en blanding af klassisk og moderne æstetik, med enten badekar eller moderne brusere.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred dobbeltseng og en enkelt sovesofa.

Deluxe Familie, fra 1.330 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 35 m²
Hotellets Deluxe Familie-værelser er selve indbegrebet af luksus og komfort. Værelserne er indrettet med en komfortabel 180 cm bred dobbeltseng samt en sofa for ekstra siddepladser og/eller soveplads. Som en ekstra touch af velvære og hygge har I som gæster også adgang til behagelige morgenkåber og tøfler til brug under jeres ophold. Badeværelserne er udstyret med enten badekar eller bruser.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred dobbeltseng og en ekstra sovesofa.
Book
Deluxe double værelseDeluxe double værelse

Executive Familie

Værelset passer til:
Størrelse: 48 m²
Vores Executive Familie er vores mest rummelige værelser. De består af en-suite soveværelse og stue forbundet med. Døren til den komfortable stue kan låses fra soveværelset, og der er også et separat toilet. Disse værelser har en kingsize seng og to ekstra soveplads. Der er badekåber og tøfler på værelset. Det er bådekåper og tøfler på rommet.Suiterne har udsigt til enten havnen eller bytorvet.
Seng og kapacitet
En king-size seng og to ekstra senge til to børn.

Junior Suite, fra 2.850 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 50 m²
Vores smukke Juniorsuiter tilbyder ophold ud over det sædvanlige med en fortryllende udsigt over Gøteborgs pulserende byliv. Suiten er designet med omhu for komfort og bekvemmelighed. Her har du også adgang til et privat spa-område, som inkluderer et luksuriøst bad. Perfekt til lidt selvforkælelse med afslapning efter en travl dag med sightseeing, kulturelle oplevelser, arbejde eller møder.
Seng og kapacitet
En king-size seng.
Book
SuiteBadeværelse i suite