Gå til hovedindhold

Mad & drikke

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Restaurant G Mat & Vin på Göteborgs Centralstation

Velkommen til vores populære hotelrestaurant, G Mat & Vin. Her serverer vi både morgenmad, frokost og middag. Alt tilberedes med ingredienser af højeste kvalitet, og altid med fokus på miljøet. Du finder restauranten ved siden af hotellets reception på Göteborgs Centralstation.

I forlængelse af receptionen mod restauranten finder du vores lobbybar. Her kan du nyde en drink før eller efter middagen, observere mylderet af mennesker på stationen nedenfor vinduerne eller bare slappe af efter en aktiv dag i Göteborg.

Morgenmad indgår

Velkommen til at starte din dag på den allerbedste måde. På vores morgenbuffet har vi et bredt udvalg af lokale og økologiske produkter, og meget af det, du finder her, har vi lavet selv.

Prøv vores populære og cremede røræg eller granolaen, som vi også sælger i receptionen. Vi serverer også æg fra fritgående høns efter gæsternes behov. Få et vidunderligt energiboost med vores smagfulde rå-skud og bliv mæt og glad med vores "overnight oats". Du finder også pandekager med let pisket fløde og marmelade, friskbagt brød, juice, yoghurt, pålæg, salater og meget mere, som bør være på en komplet morgenbuffet.

Morgenmad er inkluderet i prisen, når du bor hos os. Gæster, der ikke overnatter på hotellet, er også varmt velkomne til at spise morgenmad her, når der er plads, fra mandag til fredag. Pris 195 kr.

Åbningstider

  • Mandag - Fredag 6:30-10:00
  • Lørdag - Søndag 7:00-11:00

Sommer morgenmad
Mellem 29. juni og 18. august serverer vi morgenmad 07.00-11.00

God mad på Restaurant G Mat & Vin. Bilde.

Frokost på G

Kom og spis frokost med os. Vi serverer lækker og veltilberedt frokost på en tallerken fra mandag til fredag, altid med et vegetarisk alternativ. Frokosten inkluderer en frisk salatbuffet, nybagt brød og pisket smør samt suppe. Prisen inkluderer også kaffe eller te med hjemmelavede småkager bagefter.

Vi tilbyder 25 % rabat til pensionister. Dette tilbud gælder for alle over 65 år fra kl. 12:30 - 14:00.

Velkommen til vores restaurant på Göteborgs centralstation.

Frokost serveres

  • Mandag - fredag: 11:30 - 14:00

Pris: 145:-

Vi lukker frokosten til sommerferie fra den 20. juni til den 18. august, men restauranten og lobbybaren holder åbent som normalt.

BESTIL BORD

Lobbybar

I forlængelse af receptionen ved restauranten finder du vores lobbybar. Her kan du nyde en drink enten før eller efter middagen, observere mylderet af mennesker på stationen nedenfor vinduerne, eller bare slappe af efter en aktiv dag i Gøteborg.
Eller hvorfor ikke nyde en velbrygget kaffe eller frokost i vores rummelige lobby i forbindelse med et par timers arbejde.

Hvis du er i humør til en cocktail, er dette det perfekte sted. Vores personale elsker at blande dejlige cocktails, serveret i stilfulde glas. Måske vil du prøve aftenens cocktail? Selvfølgelig har vi også et stort udvalg af alkoholfrie muligheder inden for øl, vin og cocktails.

Du kan også bestille snacks i lobbybaren. Hvad med macaroni mandler, oliven, eller en ost- og charcuterieplade med noget lækkert at drikke? Eller måske frister husets rejesandwich og et glas hvidvin dig, eller en steak tartare med en mørk øl?

Lobbybarens åbningstider:

  • Mandag - fredag: 11.30
  • Lørdag: 13.00
  • Søndag: 17.00

Restaurant G Mat & Vin

Vores chefkok Marcus Ohlqvist og hans team har sammensat en menu, som er let at forelske sig i, og vores gæster kommenterer ofte, at maden er veltilberedt, farverig, fuld af smag og god værdi for pengene.

Menuen er internationalt svensk med klassiske retter, der har fået et moderne præg. Retterne er lavet af det bedste af sæsondrevne svenske ingredienser, og vi serverer kun premium drikkevarer for at komplementere dem. Vores spisesalspersonale, som er passionerede om at give dig en enestående oplevelse, er velinformerede, vidende og har altid en solid drikkevareanbefaling på ærmet.

Så kig forbi vores restaurant på Göteborg Central og nyd et fredeligt måltid midt i travlheden fra mennesker på stationen under vinduerne.

À la carte

  • Mandag - lørdag 14:00-22:00

Læs mere og giv os gerne en anmeldelse på Thatsup.

BESTIL BORD