Vi reducerer madspild - af hensyn til miljøet
På First Hotel G stræber vi konstant efter at forbedre miljøet. Som en del af vores miljøindsatser arbejder vi på at reducere madspildet på vores hotel, primært i restauranten. Siden vi begyndte at måle madspild i samarbejde med Generation Waste, har vi formået at nedbringe madspildet pr. gæst fra 182 til 44 gram. Det er en reduktion på 138 gram pr. gæst. Desuden kan vi observere, at madspildet fortsætter med at falde.
Her er nogle af de ændringer, vi har foretaget:
- Vi udnytter alle rester af grøntsager og frugt i supper, saucer og "reddede" juicer, blandt andet.
- Eventuelle uspiste salater fra buffeter bruges i supper, saucer, gryderetter og mere.
- Alle kødrester bruges i saucer og gryderetter.
- Vi gemmer alt brød og laver croutoner og rasp. Vi køber ikke længere disse produkter.
- I stedet for at tilbyde morgenmadspakker til "Early Bird" gæster, der skal tjekke ud før morgenmadsbuffeten åbner, tilbyder vi nu en mindre morgenmadsbuffet til tidlige gæster. Eventuelle rester fra denne buffet bruges på den primære buffet.
Som vores gæst kan du også hjælpe med at bevare miljøet. Du er velkommen til at tage flere gange fra morgenmadsbuffeten i stedet for at tage mere end du kan spise. På denne måde arbejder vi sammen om at reducere madspild og bidrage til en bedre verden.